Kim Andre tatt ut på A-lisens

A-lisens er den høyeste trenerutdanningen du kan ta i regi av NFF i Norge. Kurset starter 27 juni og går over flere helger samt innlevering av teori oppgave. Vi ønsker Kim Andre Lykke til!!

Kjell Ove Hansen ny styreleder i Skedsmo FK

Tirsdag 10 mai avholdt Skedsmo FK et ekstraordinært årsmøte. Med 9 stemmeberettige tilstede ble Kjell Ove Hansen klappet inn enstemmig som styreleder. Lykke til!!!

ETF G19- Skedsmo G19 junior 1 div: 0-14

På en solfylt søndag reiste G19 til Eidsvoll for å fortsette den gode trenden, og alle var sultne på å plukke tre nye poeng.

Innstillingen var at vi var nødt til å være våkne og blø for drakten.

Fotballmødrenes aften, ta med venninner : )

LillestrømBanken inviterer alle mødre i Skedsmo FK med venninner til å lære mer om pensjon, slik at du kan være bedre forberedt til dette. Påmelingsfrist iløpet av mandag 9/5.

For å krydre det hele – så legger vi på et kurs om tapas og vin der du vil lære litt om hvilken vin som passer best til ulike tapasretter.

Sted: Scene 5, Lillestrøm Kultursenter
Tid: Onsdag 11.5 kl 18. Varer til ca 20:30. se link: https://lillestrombanken.no/fotball

3 div herrer: Skedsmo - Hallingdal 6-1

Endelig var gutta tilbake etter et forsmedelig tap mot Hauerseter 0 - 1 forrige helg, dette var en kamp vi absolutt også burde vunnet etter å ha hatt ballen i 80 av 90 min ila kampen.

G19 1.div: Skedsmo - Ullensaker Kisa 3-0

Helgen sniker seg på og G19 kler seg i Skedsmos farger. Fredag kveld skal brukes til å blø for drakta, og på motsatt banehalvdel står Ull/kisa.

Vi er sultne på tre nye poeng. Kisa har vært en utfordring for oss tidligere, og er et lag med god fysikk som spiller i lengderetning.

Norway Cup øker prisene

Norway Cup har bestemt at alle spillere som deltar må ha ett såkalt D-kort. Dette vil koste hver spiller Kr. 300,- i tillegg til påmeldingsavgiften som nå er redusert til Kr. 2500,-. Allikevel vil dette bety totalt en dobling i kostnader for lagene som melder seg på. Fjellhamar, Lørenskog og Skedsmo FK har sendt brev til Norway Cup ledelsen, se link til brev og svar fra NC.

5 div herrer: Skedsmo 3 - Skjetten 2

En kald og regnfull kveld på stadion var ikke nok til å vippe Skedsmo 3 av pinnen mot Skjetten 2.

Etter tap i første seriematch har Skedsmo 3 snudd skuta, og laget som ble tippet på direkte nedrykk av lokalfotballen har kun sluppet inn to mål på de tre siste kampene.

Skedsmo G15 (2001) gr.3 stormer videre!

G15 har gjort en strålende sesong så langt og er veldig motiverte for fortsettelsen.

SAMMEN blir vi gode!

“Great moments are born from great opportunities”

SAMMEN blir VI gode!

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her