Vårmøte var bra suksess!

I går ble det gjennomført vårmøte på Tæruddalen.

Godt over 50 ledere og trenere møtte.

Vi hadde en utrolig bra 45 minutters kronikk/foredrag av Per Anders Nordengen.

Vi selger Skedsmo FK brød!

Skedsmo Fotballklubb har inngått en avtale med Rema 1000 på Skedsmokorset v/ Skedsmo senteret.

Brødet heter Sponsorbrød og har Skedsmo logo på hyllene der brødet er. For hvert brød som selges går 2 kr  til klubbkassen til SFK.

Foreløpig står det "Sponsor brød", men fra Skolestart vil vi få nye poser m/ logo

Damelaget: Skedsmo - Fjellhamar 3-3

Seriestart 2 div Skedsmo Damer

Endelig var Dagen med stor kommet, damelaget startet serien i 2 div hjemme mot Fjellhamar.

Det er dette vi trener for i både snø og kulde, og vi gleder oss til hele vinteren.

Har du glemt å melde deg på !!!!? Vårmøte i SFK - trenere og ledere rundt lagene!

Agenda: “ Livet som en kamp et foredrag med humor og alvor om samhold, åpenhet og respekt “

Vi inviterer alle trenere, ledere og lagsroller fra alle lag til vår-møte i regi av Skedsmo Fotballklubb. (6-19 år)

Dato: Torsdag 14/4 kl. 1800-2030.

Sted: Tæruddalen ungdomsskole - samlingssalen

Meld deg på så snart som mulig til: trine@skedsmofk.no

Damelaget med seriestart i dag!

Skedsmo sitt stolte og ambisiøse damelag har første seriekamp i dag.

På motsatt side av banen står rivalene Fjellhamar. Vi ønsker spillere og trenerteam lykke til i kveld.

"Korset er Porsche"

En god generalprøve for A-laget mot 2 div. laget Tynset

En god gjennomføring av A-laget hvor hele 23 spillere fikk vist seg frem. Resultatet ble 4-0(2-0) etter scoringer av Didrik Mostue, Ludvik Benco, Anthony Davies og Simen Rustadbakken. Kommende lørdag 9 april kl. 16.00 er det første seriekamp mot Jevnaker. Velkommen skal dere være:-)

Fotografering av alle våre lag og utvalg

Også i 2016 skal Skedsmo Fotballklubb gi ut sesongprogram med bilde av lag og utvalg, til alle husstander på Skedsmokorset.

Fotograferingen foregår i samlingssalen på Sten-Tærud skole 4/4, 5/4, 11/4 og 12/4. Se tidsskjema:

Fototider_ut.xls 38,00 kB

Nye treningstider for keepere G/J10- Senior

Rune Danielsen og Christian Melbye har satt opp nye treningstider for våre unge og håpefulle keepere.

Se mer for tidspunkt og dager.

Uttak J17 og J16 landslaget

Vi gratulerer Vilde Birkeli og Ingeborg Løvli med uttak på J17 og J16 landslaget.

Treningssamling er i Oslo 8-11 april for J17 (Vilde Birkeli)

J16 skal på turnering i Polen (Ingeborg Løvli).

Vi ønsker begge våre jenter masse lykke til.

NOEN SOM HAR GLEMT Å SETTE TILBAKE DEN ELEKTRISKE BALLPUMPEN ETTER LÅN?

Mange etterlyser den elektriske ballpumpen som stod i brakka frem til like før påske. Fint om den som har lånt pumpen setter den tilbake da det koster flere tusen kroner for en ny.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været