Årsmøtedokumenter 2015

Vedlagt er alle årsmøtedokumenter for 2015

G16 NM: Kongsvinger - Skedsmo 0-2

G16 har hatt en hektisk uke med to kamper, en i serie og en NM.

Fredag kveld spilte G16 mot Kongsvinger i NM og vinner fortjent 0-2.

Annonser til sesongprogrammet 2016

Nå nærmer vi oss nytt sesongprogram 2016 for Skedsmo Fotballklubb. I år som i fjor vil sesongprogrammet bli delt ut i alle postkasser på Skedsmokorset og Ris terrasse, opplag på ca 5000.

Vi ønsker Strømmen velkommen til NM kamp!

I dag spilles NM kvalifisering G19.

Skedsmo får besøk av Strømmen tit toppoppgjør kl 1900 på Stadion.

Møt opp og hei frem gutta i en fartsfylt og intens kamp. Hvis Skedsmo vinner kampen er vi kvalifisert for første runde.

Uttak J-2000 kretslag

Skedsmo har med mange jenter J-2000 kretslag.

AFK sin J2000 tropp:
Ingeborg Løvli, Skedsmo FK
Hanne Engelsen, Skedsmo
Vilde Birkeli, Skedsmo FK
Emma Spetz, Skedsmo FK

Vårmøte kretsen

Våren er ikke langt unna, og fotballkretsen inviterer til vårmøte mandag 14.mars kl. 18.00 på Åråsen.

På årets vårmøte vil det være fokus på jente fotball. Det vil være innlegg om NFFs Jenteprosjekt ved prosjektleder Øyvind Strøm og vi får besøk av landslagstrener for A-lag damer, Roger Finjord.

Program:

Klubbdag på Comet Sport

Tirsdag 8. mars har Comet Sport klubbdag for Skedsmo Fotballklubb.

Løp og kjøp : )

Medlemstilbud fra LillestrømBanken

Som sponsor av Skedsmo Fotballklubb jobber LillestrømBanken for deg og lokalmiljøet.

Vi er veldig glade for at vi får lov til å være en samarbeidspartner for dere, og som vi sier hos oss - så er vi en stolt sponsor.

Pris drys til Skedsmo FK på Kretstinget

Skedsmo FK fikk hele tre priser på Akershus Fotball krets sitt kretsting. Vi er stolte og gratulerer, Vilde med Tom Lund prisen(Ronny tok i mot prisen da Vilde er på landslagsoppdrag), Lillian Opheim med Honorært lederstipend og Kim Andre Pedersen med Honorært lederstipend.

Se AFK sine nettsider: http://www.fotball.no/Kretser/akershus/krets/om_krets/Kretsting/Kort-om-kretstinget/

Rekrutteringsdommerkurs 5. mars (Høland) og 12. mars (Strømmen)

Alle som ønsker å bli dommer fra Skedsmo FK kan melde seg på her (fra 15 år). Evt. ta kontakt med Skedsmo Fotballklubb sin Dommeransvarlig Jon Spantell mob. 47252003

Informasjon om kursene og påmelding: http://www.fotball.no/Kretser/akershus/Dommer/Dommerinfo/Nyheter/2016/Rekruttdommerkurs03/