Scantrade(UMBRO) og Skedsmo FK har skrevet ny avtale for 2020 - 2025

Skedsmo FK og Scantrade har skrevet ny avtale som varer frem til år 2025. Skedsmo FK og Comet Sport har også skrevet ny avtale frem til 2025. Hvorfor har Skedsmo FK valgt og fornye avtalen med Scantrade og Comet Sport. Årsaken er flere, leveringsdyktighet, lite reklamasjoner, god kvalitet(nå enda bedre) og god service. Hva betyr dette for medlemmene utover dette ?

Skedsmo FK sammen med MENY vil i år ha Fyrverkeri salg på Skedsmo senter

En oppfordring til alle medlemmene vår og deres venner, naboer osv. støtt SKEDSMO FK og gjør Fyrverkeri innkjøpet på Skedsmo senter

Skedsmo fotball A3 2019 v3_1

Gode Skedsmo FK resultater i KM 5er

Skedsmo lagene skal ha masse skryt for resultatene de oppnådde på Km 5er i helgen som var. Både J15 og A-lag herrer kom til finalen og vant den med henholdsvis 6-1 mot LSK for J15, og A-laget herrer vant 4-3 etter straffespark mot Lørenskog. Bilder fra AFK

J15_km
Mia_km

Skedsmo FK J15   Vi gratulerer Mia med prisen for finalens profil

Trafikale grunnkurs og kjøretimer hos LB trafikkskole - Støtt Skedsmo FK sin samarbeidspartner på Skedsmokorset

Link med dato til kommende kurs.

Skedsmo FK og LB Trafikkskole http://www.lbtrafikkskole.no/ har et samarbeid hvor både spillere, foreldre, øvrig familie og Skedsmo FK kan få fleksible løsninger og gode priser på trafikalt grunnkurs kjøretimer.

Ingen er Homo i 2.div

Nesten 100 spillere, foreldre og ledere fra Skedsmo Fotballklubb deltok på forestillingen: Ingen er homo i 2.div. onsdag kveld.

I forestillingen møtte vi Kristian Andersen, leder av supporterklubben 2830 - Gul og Svart, supporterklubben til Raufoss. Han er homofil og lidenskapelig opptatt av klubben sin og av fotball. Kristian er på foredragsturné. Han forteller om sin kjærlighet til fotballspillet som handler om samhold, fellesskap, lagånd – et lite samfunn der alle skal ha sin plass uansett.

Kr. 75 000,- til Skedsmo FK i lokalbidrag fra Lillestrømbanken

Skedsmo FK søkte i år om bidrag til de 4 x 3er banene som vi har kjøpt inn. Lokalbidraget er Lillestrømbankens bidrag til lokale tiltak i nærmiljøet, men det er medlemmene som stemmer frem bidraget. Så jo flere medlemmer eller venner som stemmer jo mer penger. I år ble det Kr. 75 000,- mens i fjor ble summen Kr. 109 000,- Håper flere stemmer på Skedsmo FK i 2020.

Tilstede for å motta sjekken var Styreleder Ole Andre og styremedlem Trude(se bildet). Takk til alle dere som har stemt på oss.

Lokalbidraget

Åpning av det nye garderobeanlegget

Tirsdag 5/11 kl. 12.00 var det offisiell åpning av det nye gardrobeanlegget på Skedsmo stadion.

I tillegg til rep. fra Skedsmo Fotballklubb var ordfører Jørgen Vik, Kommunaldirektør i kultur Anne-Berit Haavind, Idrettsrådet ved Arne Kalstadstuen og Pål Tore Berg, Seksjonsleder Idrettsanlegg Vidar Bekkevold og Idrettskonsulent Pål Thoreid tilstede.

Og alle er vi veldig fornøyde og gleder oss til bruk

Ingen er Homo i 2. div

Onsdag 20/11 kl. 19.00 settes forestillingen: Ingen er homo i 2.div opp i samlingssalen på Tæruddalen skole.

Dette er et teaterstykke som setter lys på det å være ung og homofil, og være i et fotballmiljø.

Alle Skedsmo Fotballklubb sine lag fra 13 år bes priorietere dette stykket som er anbefalt å se av Akershus Fotballkrets.

Vi ønsker at trenere/ledere og gjerne foresatte er tilstede som publikum på forestillingen sammen med våre spillere.

Skedsmo A-lag stiller manns-sterke og vi forventer at oppmøte denne kvelden skal være like høyt prioritert som ved oppmøte til kamp.

Forestillingen er kostnadsfri.

Til alle som har avtale om kjøregodtgjørelse i Skedsmo FK, sesongen 2019.

Alt av kjøring i 2019 leveres i 2019, slik er reglene som myndighetene har bestemt. Det betyr at det er en fordel å få med mest mulig innen 5/11 2019 slik at det blir med på utbetalingen 15/11. Som de fleste av dere vet så er det VISMA reiseregningene skal registreres. Viktig at dere ikke overgår totalbeløpet for kjøring som dere har i avtalen. Da vil reiseregningen bli avslått. Jeg vet at det er vanskelig å treffe akkurat, men da må du gå litt under slik at den går igjennom.

Trenere på de ulike lagene for 2020 sesongen

Til info så mangler det fortsatt mange trenere, både hovedtrenere og trenere. Det er litt spesielt i år med litt flere trenere som velger å ta fri år eller gi seg helt. For oss så passer det dårlig da Kim Andre har nylig sluttet, Andre er i fødselspermisjon(gratulerer) og DL er sykemeldt. Ny SL, Per-Einar starter 1/11(kun en ukes tid unna).

Håper på forståelse fra alle at slike prosesser tar litt tid og PLEASE vær litt tålmodige. Det er ikke at dere ikke er ønsket, bare at det er litt tynt med ressurser. På forhånd takk for tålmodigheten.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været