Corona restreksjoner Skedsmo Ishall

Ishockeyen starter nå opp for fullt med sin sesong. De har innført QR-system for ferdsel i hallen.

Vi informerer derfor om at ingen av våre medlemmer kan gå igjennom hallen eller inn i hallen.

Hoopit Skedsmo FK sitt nye medlemsregister

Skedsmo FK går i disse dager over til nytt medlemssystem. Hoopit er brukervennlig og innehar funksjonalitet som Spond, men har en del tilleggsfunksjonalitet som banebok, kamper(som automatisk blir endret ved endring kamp). Kommunikasjon mellom lagledelse og spillere/foreldre fungerer som i Spond. Kommunikasjon mellom ledere og foreldre/spillere håper vi etterhvert blir gjort i Hoopit. PS! Lagene kan fortsatt bruke spond, men vi håper at alle lagene benytter funksjonaliteten i Hoopit. I Hoopit vil banetid automatisk bli ledig når det sendes ut beskjed når trening avlyses.

Grasrottrenerkurs høsten 2020

Datoene for høstens kurs er nå klare!

Emilie Bosshard Haavi har praksis plass hos Skedsmo FK

Emilie Bosshard Haavi har i disse dager praksis hos Skedsmo FK. Hun er kaptein på LSK Kvinner sitt toppserielag og har spilt 83 kamper på landslaget og har 16 mål.  Emilie studerer Sport Management ved Norges Idrettshøgskole. Hun startet sin praksisperiode 31.Aug og blir her til 11.Desember.

Eat - Move - Sleep - en viktig brikke i en fotballspillers hverdag

EAT MOVE SLEEP er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund, Bama og Eat, som ønsker å sette fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av riktig kosthold, fysisk aktivitet og nok søvn.

Vi i Skedsmo FK stiller oss bak dette, og ønsker derfor å spre det viktige budskapet videre til alle klubbens medlemmer og foresatte.

Grasrottrenerkurs i regi av Skedsmo FK

Skedsmo FK vil i løpet av oktober/november tilby Grasrottrenerkurs for alle registrerte trenere i klubben!

Akademiet starter opp i uke 36

Åpen påmelding til Skedsmo FK's fotballakademi.

Vi har nå åpnet for påmeldinger til akademiet på mandager(2012 barn) og torsdager(2009-2011 barn).

Lenken til påmelding/betaling: https://www.superinvite.no/#/invitation/e334fd9dac68f13fa1a57796148cf812

Endelig fotballkamper på Skedsmo Stadion igjen !

Denne uken starter kampene på stadion. Etter tidenes lengste forsesong, er det mange som nå gleder seg til kamper.

Vi som klubb må allikevel minne om at det er ganske omfattende retningslinjer som skal følges.

Vi ber alle som skal arrangere kamper sette seg nøye inn i hva som gjelder.

Velkommen til fotballcamp på Skedsmo Stadion i uke 32 og 33

I uke 32 og 33 arrangerer Skedsmo Fotballakademi fotballcamp før skolen starter igjen. For barn i alderen 8-12 år.

Påmeldingslink finner dere her:

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp