Nye retningslinjer for trening !

Bent Høie informerte mandag kveld om at det innføres tiltaksnivå A i hele Viken fylke. Dette innebærer en rekke nye tiltak som også rammer aktiviteten i Skedsmo FK i tiden fremover - i utgangspunktet fram til 11. april.

Bli med på et av vårens digitale Fotballederkurs!

Til alle fotballledere i Skedsmo FK

Det er ønskelig at dere ledere melder dere på fotballleder kurs. Les litt om kursene her: fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/artikkel/2021/bli-med-pa-et-av-varens-digitale-fotballederkurs og meld deg på. Skedsmo FK klubbkasse dekker påmeldingsavgiften

Sportslig status

Vi kjører på med trener skolering!

Pandemi får være pandemi. Ingen tvil om at det påvirker aktiviteten i vår klubb også. Uansett er det viktig å holde fokus med det vi får gjort noe med. Nøkkelen til god fotball aktivitet er skolerte trenere. Dette er samtidig en prosess som aldri slutter.

Viktig å sette seg inn i for foreldre, trenere og ledere

Gå inn på linken Aktuelt - Sunn Idrett og les om forebygging mot vanlige utfordringer i idretten

Støtt klubben ved å kjøpe strøm fra Polarkraft

Nå som strøm har blitt dyrere, sjekk om du får billigere strøm hos Polarkraft. Samtidig støtter du Skedsmo FK.
Husk å knytte deg opp mot Skedsmo FK. Takk til alle som allerede er tilknyttet

Vi arrangerer Fotball camp i vinterferien(uke 8)

Tradisjonen tro arrangerer vi fotballcamp i vinterferien. De som kan delta i år er gutter og jenter født 2008-2013.

Oppstart mandag 22.Februar og ferdig torsdag den 25.Februar.

All organisering og tilrettelegging tar selvsagt hensyn til gjeldende Korona retningslinjer.

Hovedtrenere ungdom sesongen 2021

Her er en oversikt og våre hovedtrenere på de ulike lagene i ungdomsfotballen for 2021.

Regjeringen letter på Korona restriksjonene fra 20 januar

Barn og unge kan trene som normalt

De fleste nasjonale tiltak blir videreført, men barn og unge under 20 år kan nå trene som normalt både ute og inne.

Lillestrøm kommune velger å åpne for aktivitet for barn og unge med gjeldende fra 20 januar
" Letter på koronatiltakene
Det åpnes opp for aktiviteter for barn og unge og ungdomsskolene går tilbake til gult nivå."

Vintercamp i uke 8

Uke 8(vinterferien) vil vi arrangere vintercamp som vanlig. De som kan delta er barn f.2008-2013. Campen vil vare fra mandag 22.feb-torsdag 25.feb. Det kommer nærmere info om påmelding, pris og innhold. Ved spørsmål ta kontakt med peg@skedsmofk.no

Vegard Storsve har signert proffkontrakt !

Vegard Storsve kom til Grorud fra Lillestrøm i fjor, og ble en del av U-21-laget som dessverre aldri fikk spilt fotball i 2020.
Vegard trente fast med a-laget, og fikk sju kamper på benken i OBOS-ligaen.
Innsatsen gjennom 2020 gjør at Vegard blir tatt opp i a-troppen.

Med dette er Vegard den fjerde spilleren fra Skedsmo 2002 kull som signerer proffkontrakt. Fra før har vi Brage Skaret(VIF), Alexander H. Sannes(LSK), Nora Egenes(LSK kvinner).

Vi er stolte og ønsker Vegard lykke til videre !

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været