Reiseregninger

Til dere som har avtale om kilometergodtgjørelse og ønsker dette utbetalt før ferien må de sendes jol@skedsmofk.no senest 20.06.2015. Etter denne datoen blir utbetalingen gjort i august. Dette til info!

Forslag fra Høyre om gjeld sanering falt

Utifra kilder falt forslaget om at kommunen skulle betale Skedsmo FK sin gjeld på det kommunale anlegget Skedsmo stadion. Det var Høyre, FRP, Folkets Røst, De uavhengige og Pensjonistpartiet som stemte for, mens AP, SV, KRF, SP stemte i mot. Altså ble det 22 for og 25 i mot dessverre. Dette betyr at det fortsatt vil være stram økonomi i Skedsmo FK. Vi får håpe flere partier tar til fornuften ved neste korsvei og ser urimeligheten ved at Idrettsklubber har gjeld på kommunale anlegg.

Se forslaget:

A-laget fortsetter å følge Asker på toppen av 3 div. tabellen

Det ble ingen velspilt kamp da Skedsmo FK sitt A-lag herrelag tok i mot Ham/Kam 2 på olympiastadion. Allikevel ble det solid 4-1(2-0) seier til slutt. Kveldens beholdning ble Sebastien Lobmann, ikke bare pga scoringene, men mest pga knall hard jobbing som ga gjennvinning av ball gang på gang. Seb tok virkelig det å blø for drakta til en ny dimmensjon.

3. div damer: Fjellhamar - Skedsmo 2-3

Sterk prestasjon av damene, snudde 0-2, til 3-2!

Fjellhamar på bortebane, det er noe av det vanskeligste vi kan møte i en sesong. Og mandagens kamp ble intet unntak.

Meld dere på Skedsmo fotballcamp!

Hei alle sammen.

Se mer info for påmelding til årets sommercamp på Skedsmo stadion.

Vi ønsker både store og små velkomne.

AVANCIA SPORT CENTER

Avtalen omfatter:

Avancia Sport Center har gleden av å tilby idrettslaget årets enkleste dugnad.

«For hvert nye medlem Idrettslaget verver under denne avtalen, tilbakeføres kr 50,- pr mnd, pr medlemskap.»

Eksempel:Verver idrettslaget 250 medlemmer som melder seg inn på Avancia på ett 12 mnd medlemskap i juni, får idrettslaget kr 50 pr medlem, pr mnd i avtaleperioden.

Avtalen har en gjensidig oppsigelsestid på 1 mnd.

Klubben løper ingen økonomisk risiko.

Stadion klokken fungerer igjen

Det viste seg at det var produksjonsfeil på kretskortet. Vi har nå montert nytt kretskort, tavlen er testet og fungerer:-)

Godt tilbud fra Skedsmo FK og Thomas Johannessen

Thomas tilbyr rabatt til alle som er involvert i Skedsmo FK – være seg spillere eller familiemedlemmer. Rabatten lyder på  25% på førstegangskonsultasjon (rabbatert pris; 450kr), samt 15% rabatt på oppfølgninger (rabattert pris; 465kr). Tider kan bookes online på http://aklinikken.onlinebooq.net eller tlf: 45 23 53 42.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været