G13 i semifinale og G19 i kvartfinale

G13 vant 4-1 i kvartfinalen og spiller semifinale i ettermiddag.

G19 spiller kvartfinale 1115.

"Korset er Porsche"

Skedsmo FK gjør det sterkt i Dana cup 2015

Mange lag videre i Dana cup, men den vanskeligste dagen gjenstår.

I dag fredag har vi 3- lag som spiller sluttspill. Les mer

Innsjekking Norway Cup

Norway Cup ønsker at kun en fra hver klubb sjekker til cupen. http://www.norwaycup.no/Nyheter/Innsjekking/

For Skedsmo er det Tommy Aure (lagleder Skedsmo Røvere ) som sjekker inn. Dere andre trenger derfor ikke gjøre det.

Skedsmo FK kontoret sommerstengt

Adm. i Skedsmo Fotballklubb tar sommerferie i uke 27-31.

I uke 27 og 28 vil Trine være litt til og fra, så dersom du trenger og kjøpe noe i SFK shopen avtal med Trine mob: 92032158.

I uke 29-31 vil Kim Andre være tilgjengelig på mob. og evt. salg av klær, så dersom du trenger å kjøpe noe i SFK shopen avtal med Kim Andre mob: 99509440.

Fom mandag 3. Aug har kontoret vanlig åpningstider igjen (kl. 9.00-17.00)

J2004 Alver med seier i Karlstad cup

J2004 Alver gikk av med seieren i Karlstad cup.

Sterk prestasjon av jentene.

Se bilder

Rekruttdommerkurs 15. og 16. august på Åråsen

Er du født i 2000 eller tidligere kan du melde deg på Rekruttdommerkurs via kretsen.

Se denne linken:

Påmelding gjøres til Skedsmo Fotballklubb sin dommeransvarlig Jon Spantell innen 10/8: j_spantell@Yahoo.no  mob: 47252003

Fotballcampen dag 3

Ny dag er blitt gjennomført og barna har stortrives i det strålende været. I dag var det Taco på menyen sammen med mye fotball. Og det er alltid populært.

Vi håper på gode opplevelser og nye muligheter også i morgen.

Fotballcampen dag 2

Dag 2 av fotballskolen er igang og vi går for fint vær, god mat og en god dag på Skedsmo stadion.

Se bilder fra dagens happenings.

Mer moro skal det bli!

Fotballcampen er igang!

Godt over 150 barn er på plass og klare for fotballskolen.

Vi håper på godt vær og mange gode opplevelser for både store og små.

Møt opp til seriefinale lørdag 20 juni kl. 16.00 mot hardt satsende Asker

I anledning topp kampen mot Asker blir det Grill party på Skedsmo stadion. Kanskje i dobbel forstand, først mat så Asker. GRATIS INNGANG, men legg pengene i hamburger'n. Til dere lagledere/trenere. TA MED LAGET DITT OG LAG SKIKKELIG STEMNING PÅ STADION . A-lag gutta fortjener det etter en så langt kjempessesong. Men klarer gutta å slå hardt satsende ASKER ? Etter sterke 5-0 borte mot Ull/Kisa2 er det god grunn til å sette av lørdag ettermiddag.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp