Godt tilbud fra Skedsmo FK og Thomas Johannessen

Thomas tilbyr rabatt til alle som er involvert i Skedsmo FK – være seg spillere eller familiemedlemmer. Rabatten lyder på  25% på førstegangskonsultasjon (rabbatert pris; 450kr), samt 15% rabatt på oppfølgninger (rabattert pris; 465kr). Tider kan bookes online på http://aklinikken.onlinebooq.net eller tlf: 45 23 53 42.

Ingeborg tatt ut på J15 landslaget

Ïngeborg, keeper på J00 og høyere lag i klubben er tatt ut på J15 landslaget.

Vi gratulerer trenere, ledere og Ingeborg med uttaket.

Snap Drive er en av Skedsmo FK sine samarbeidspartnere

Sjekk kjempetilbud på service klimaanlegg

A-laget herrer i 3 div. med solid seier mot Lokomotiv Oslo

Etter tap i forrige 3 div. kamp mot Kongsvinger 2 slo gutta hardt tilbake mot tabell nabo Lokomotiv Oslo. De få tilskuere som hadde møtt opp fikk god underholdning for inngangspengene(de som støtter Skedsmo FK)

Damelaget med ny seier!

Skedsmo A-lag damer ønsket å opprettholde sin gode form i 3. Div og for å gjøre det måtte vi også komme oss forbi fjorårets topplag, Kurland på Skedsmo stadion, og vi har bestemt oss, her skal vi ikke avgi poeng i år!

Oppetider på klubbkontoret Uke 20

Klubbkontoret har oppe onsdag 13 mai fra kl. 09.00 - 17.00

Kristihimmelfartsdag torsdag 14 mai - STENGT

fredag 15 mai - STENGT

Damelaget Lørenskog - Skedsmo 0-7

Etter en god start på sesongen så fortsatte damelaget med en sterk kamp mot Lørenskog.

Trond Teigland på gang i Skedsmo igjen!

Ny trener- og spillerutvikler for 13 til 16 er på plass og det er vi utrolig godt fornøyde med.

Skedsmo senior 3 til topps i 5 div

Skedsmo 3 ubeseiret etter 3 kamper første sesongen i 5.div.

Trener Kristian Hage begynner å få satt troppen og det ser lyst ut.Lagets 2 målsettinger for sesongen, slå Flisbyen og ikke rykke ned, er laget allerede godt på vei til å klare.

A-laget til topps etter 3 serierunde

Strømmen 2 ble ingen match for Skedsmo gutta. Det ble en sterk 6-2(2-1) seier på Olympiastadion. Det er mer enn seieren som gledet i denne kampen. Lyon debuterte på A-laget, Sebastien var kreativ og satte fart i midtbanen, Christian blomstret på venstre kanten mm

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv