Damelaget 2015

I tillegg til mange av fjorårets damespillere har vi også fått gleden av å introdusere nye unge og litt eldre tilskudd til A-Laget.

Dette er spillere som styrker den allerede gode stallen vår, vi gleder oss til å se de i aksjon alle sammen!

G16 vant A og B finale i VIF breddecup

G16 gjorde rent bord i G16 VIF breddecup i helgen.

Strålende innsats av hele treningsgruppen.

J19 videre i NM

Skedsmo sitt J19 lag er videre i NM.

Best i første halvtime ikke nok for å avansere i NM

Skedsmo FK sitt A-lag tok i mot Raufoss til første runde NM. Raufoss som forventes å kjempe i toppen i sin 2 div. avdeling ble for sterke for Skedsmo gutta. Til tross for tap skal vi være fornøyd med innstillingen til gutta i kampen og som Arne Scheie sa til gutta i garderoben før kamp. "Det er viktig at vi ikke undervurderer Raufoss gutter"

VÅRMØTE ble en kjempesuksess

Gårsdagens happening ble en stor suksess for både store, små, trenere, lagleder, styret og andre involverte i klubben.

Skedsmo sangen 2015 med video og sang

Vår egen Fredrik Klemp er ikke bare en god fotballspiller men han er også en meget dyktig sanger.

I år har han laget en Skedsmo sang. Hør den her:

A lag herrer: FUVO - Skedsmo 1-4

Skedsmo reiste opp på lørdag for å spille viktig bortekamp mot FUVO. Det gikk meget bra.

Idol Fredrik Klemp kommer på vårmøte

Alle ledere/trenere/engasjerte rundt lagene er herved invitert til årets vårmøte tirsdag 21/4 kl. 18.00 på Sten-Tærud.

Kom og få inspirasjon og informasjon til årets sesong.

Fredrik Klemp kommer for å presentere og synge vår egen Skedsmo sang.

Erik Thorstvedt kommer for å inspirere og klubbens ledelse vil informere : )

Alle som har mulighet bør komme. Og alle lag/tr.grupper må være representert : )

Velkommen!

Noen som har fått med seg for mange drakter fra Comet Sport?

Drakt nr. 12, 13 og 15 i XS og 14 i str. 2XS mangler i levering til Vidar. Ring tlf. 975 97 516 dersom noen har fått med seg for mange. Draktene har reklame for SEBY.

Tribunen er på plass og står klar til første seriekamp for A-laget herrer 11 april

Takk til Skedsmo FK veteran laget som har satt opp tribunen. Herlig med god dugnads ånd. Test ut tribunen lørdag 11 april kl. 16.00 mot Grue.

NB! Skedsmo FK får besøk av Raufoss til NM 1. runde 22 april

Skedsmo FK G16 - Roterud 26 april kl. 16.00

Skedsmo FK J16 - Lyn 25 mai kl. 14.30

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her