Gutt 1

Skedsmo Fotballklubb permiterer

Skedsmo FK ser seg også nødt til å permitere ansatte. Som Fotballklubb lever vi av aktivitet og det har myndighetene, rettmessig, forbudt i Norge. Vi har nå kun daglig leder i en 50% stilling ut april. Deretter må vi se hvordan status er i Norge. Vi håper alle at vi kommer i gang i mai, men vi vet ikke. Skedsmo FK følger de retningslinjer som myndighetene gir, så vi ber dere holde dere oppdatert gjennom media.

Selv om alle aktivitetene er stoppet, så fortsetter de faste løpende kostnadene. Bare denne uken har vi hatt kostnader på tilsammen rundt Kr. 300 000,-, så er det fortsatt behov for noe inntekter. Vi har besluttet å vente med å sende ut treningsavgiften til medlemmene våre. Det er ingen god tid nå å motta treningsavgiften, derfor venter vi til vi starter opp igjen, selv om de fleste lag allerede har trent i 2,5 måned.

Men det jeg håper at dere medlemmer som ikke har betalt treningsavgiften for 2019, gjør det snarest. Trine, sender ut purring til dere i disse dager (hvis dere ikke har fått den allerede). Til dere lagledere, fint om dere hjelper til med dette, se medlemslisten på nettet. Nå er selv Kr. 300,- viktige inntekter for Skedsmo FK. Totalt utestående beløp er ca. Kr. 40 000,- Dette er mye penger for oss som klubb, spesiellt i disse dager. På forhånd takk for hjelpen.

Kjenner dere til firmaer som kunne tenke seg å støtte oss, ev henge opp et skilt på stadion (vi har fått en ny i disse dager), så gi meg beskjed jol@skedsmofk.no

I og med at de fleste på kontoret er permittert, så vil responstiden være redusert, men du får tilbakemelding etterhvert.

Skedsmo FK ønsker alle medlemmer velkommen tilbake, etter vi sammen har bekjempet Corona viruset. Ta vare på hverandre.

///LES

Målene stripset

Kommunen har nå stripset sammen alle fotballmålene på Stadion og Sten Tærud.

Dette er for å unngå at folk samler seg på banene.

Vi ber alle om å overholde myndighetenes regler.

///LES

Som noen av dere sikkert leste i RB i går var det aktivitet på Sten-Tærud i går.

For at alle skal vite at det fortsatt gjøres mye av oss og dere skal jeg sitere en sms som jeg fikk fra kommunen sent i går kveld. "Vil si at Skedsmo Fotballklubb er flinke til å informere og dine trenere er flinke til å følge opp. Kun enkelte spillere, to og to sammen i aktivitet, noe jeg synes er greit"Takk til dere, trenere, ledere og foreldre som prater med barn og unge om Korona og får det til å skje.

///LES

Vi må vise solidaritet med våre 11000 idrettslag

Kjære idrettsvenner.  Norsk idrett står i en krise. Myndighetene fattet på torsdag et gjennomgripende, men nødvendig, vedtak som rammer det norske samfunnet og idretten hardt. All organisert trening, samlinger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Vi må være forberedt på at koronavirussituasjonen kan bli langvarig. Les mer

///LES

Unngå bruk av Skedsmo Stadion

For å hindre koronasmitte ber vi innstendig om å ikke bruke Skedsmo Stadion. Vi forholder oss til offisielle retningslinjer om at nærkontakt og ansamlinger skal unngås.

///LES

NFF: Breddeaktiviteter stoppes ut april

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Skedsmo FK følger, som tidligere skrevet, disse retningslinjer og stenger anleggene for all aktivitet f.o.m. i dag torsdag 12. mars. Lysene på banene slukkes for å unngå at mange samles.

Det betyr også at årsmøtet utsettes på ubestemt tid.

Vårmøtet 2020 utsettes.

Fotograferingen i uke 13 utgår.

Grønn Cup flyttes (fra 9.-10. mai til enten 21.-22. august eller 17.-18. oktober).

///LES

Koronavirus

Skedsmo Fotballklubb administrasjonen opplever økende pågang og spørsmål angående koronaviruset. Det har vi forståelse for. Vi følger utviklingen fortløpende og vårt beste råd er at alle forholder seg til helsemyndighetene. 

I tillegg til de generelle rådene fra helsemyndighetene anbefaler Skedsmo Fotballklubb lagene å avlyse møter samt benytte samlinger i garderober minst mulig. La spillerne komme ferdigskiftet hjemmefra og dusje hjemme så langt det lar seg gjøre.

Mange av barnelagene trener inne i gymsaler på ettermiddagene. Øvre banen på Stadion er nå snø og isfri så lagene kan benytte banen i samme tid som de er tildelt innetrening.

Merk også at Fair-Play hilsen før og etter kamper droppes inntil videre : https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/fair-play-hilsen-og-koronavirus/?fbclid=IwAR28fFlVBQm4HSB00HQXC8mIM1r86Ck7ondeFr_SkF98PQ9K9IlqpSWVd8E

///LES

Fotografering av lagene til Sesongprogramblad 2020

I uke 13 er det tid for fotografering.

Møt opp i Kamputstyr til oppsatte tider: 

Fototider.xls 39,50 kB
///LES

Skedsmo profil hedret på kretstinget !

Kjell Ove Hansen ble på årets kretsting tildelt kretsens krystallball. Kjell ble omtalt på følgende måte:

///LES

Meld deg på vårt fotballakademi !

Fra og med mandag 24.februar er vi i gang med ny periode på vårt fotballakademi. Dette er et fotballtilbud uavhengig ferdigheter, men det er oppfordres til at man er fotballinteressert slik at kvaliteten på øktene blir best mulig.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været