A-laget med sterk seier i Fredrikstad

A-laget tok turen til Fredrikstad for å møte Kråkerøy som vi også møter når vi skal telle poeng. Vi benyttet mange spillere i denne kampen. Etter å ha ledet 3-0 til pause ble det gjort mange bytter som fører til at vi mister litt tak i kampen. Kampen endte med en sterk 3-2 seier til oss. Alt i alt en meget god kamp av Skedsmo FK

Til alle leder, trenere, material forvaltere, økonomiansvarlig og andre som bidrar rundt laget

Vår årlige møte for alle dere som bidrar rundt våre lag fra 5/6 åringene til senior/old-g/b går av stabelen Tirsdag 20.03 Kl 1800 Tæruddalen skole. På møte vil du bli oppdatert på Skedsmo FK, regler i seriespillet og andre viktige ting som hvor spiller vi osv.

Etter en felles innledning vil vi dele på oss slik at de som tilhører barnefotballen får informasjon relatert til den mens undomsfotballen og senior vil få informasjon som er relatert for de som er tilknyttet de litt eldre.

PS! Har du spesielle ønsker du ønsker vi skal belyse send en mail til: laur-le@online.no

Skedsmo FK G16 møter LSK Kvinner sitt toppserielag

Kampen spilles fredag 9 februar kl. 18.30 i LSK hallen. Skedsmo FK sitt guttelag har fått en knallstart på sesongen med å ha vunnet alle 3 kvallik kamper til NM's 1 runde.

A-laget 2018 begynner å ta form

A-laget som i 2018 skal spille i Norsk Tipping ligaen avd. 2. A-stallen består for det meste av lokale Skedsmo gutter. Mergim, Thorud og Glenn har lagt opp, Jonas har gått til Leirsund, mens Emil har gått til Skeid. Ellers er stallen veldig lik fjoråret, men med mindre skader. I tillegg har Edvard kommet tilbake fra LSK. I tillegg har vi flere lokale unggutter som vil prege laget.

Ny elektronisk bom på plass

Kommunen har satt opp ny elektronisk bom ved inngangen til Stadion, fra Steinbråteveien.

F.o.m torsdag 8. februar går porten automatisk ned kl. 15.00.

Vi henviser derfor alle om å benytte parkeringsplassen fra Industriveien, slik at man ikke blir sperret inne.

Fotballcamp i vinterferien (21 - 23. februar)

Vi arrangerer fotballcamp i vinterferien, åpent for alle barn født 2010 til 2006.

SLM Tærud Cup 2018

Tærud Cup 2018 er over.

Det ble spilt 197 kamper fordelt over 6 dager, og alt gikk bra.

Takk til alle foreldre som stilte opp som dugnadsvakter.

Resultater finner du på CUPER - SLM TÆRUD CUP - KAMPOPPSETT

Noen få viktige endringer i reiseregulativet for 2018

Gå inn på linken og last ned reiseregningsskjema som skal brukes i 2018 som ligger under

NYTTIG og reiseregulativ og ta ut siste skjema

Ringnes blir SKEDSMO FK's nye leverandør

Etter flere år med Coca Cola blir det nå Ringnes produkter som selges i kiosken til sommeren. Skedsmo FK satser på et fruktbart samarbeid med Ringnes.

På Skedsmo stadion kan du få løst opp i musklaturen

Forebygg mot stive muskler, vond rygg, problem med ledd og ankler hos Cecilie. Bransjens billigste muskel massasje får du på Skedsmo stadion. Sjekk linken for ledig tid: http://www.skedsmofk.no/Nyttig/Booking-Idrettsmassasje-Skedsmo-Stadion

Se omtale fra en av damespillerne som har benyttet seg av Cecilie:

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

Norsk Tipping Ligaen, runde 25: Skedsmo FK - Bjørnevatn