Fyrverkeri2018

Påskecamp

Vi nærmer oss allerede påskeferie og vi arrangerer fotballcamp på Skedsmo Stadion mandag og tirsdag i påskeferien. Vi følger oppskriften fra vintercampen, hvor dagene starter kl 09.00 og varer frem til 15.30. Kjernetiden er fra kl 10.00 til 14.30, før og etter legger vi opp til at "løkkefotball" og egenaktivitet på banen.

Klubbdommerkurs på Skedsmo Stadion

Torsdag 22/3 kl. 18.00 til ca.20.30 blir det arrangert klubbdommerkurs på Skedsmo Stadion. Det er kretsen som har satt opp kurset og det vil bli holdt av Erik Lia.

Kurset er for spillere f. 2006 og eldre, som kan tenke seg å dømme fotballkamper på stadion.

Velkommen til årsmøte i Skedsmo FK

INNKALLING TIL

ÅRSMØTE I SKEDSMO FOTBALLKLUBB

TIRSDAG 13. mars 2018

KL. 18:00

SKEDSMO STADION

Skedsmo på sosiale medier

Skedsmo FK er på ulike sosiale medier, Følg oss på:

Twitter: Skedsmo FK A-lag

Twitter: Skedsmo FK Utvikling

Ny ansatt i Skedsmo FK

Skedsmo FK har i dag gjort det sterkt på overgangsvinduet. Etter lengre prosess har vi endelig kommet frem til en avtale med Kim Pedersen.
 Kim Andre har tidligere jobbet i SFK som sportslig leder ungdom og trener på alle klubbens nivåer, men nå sist har han vært ansatt i Viking Fotballklubb.

Trine Fausk og Brage Skaret ble hedret på kretstinget

Tom Lund-stipendet ble tildelt Brage Skaret på kretstinget denne uken og Trine Fausk ble tildelt honorært lederstipend.

G19 videre til NM!

Skedsmo G19 vant 2-1 over Fjellhamar torsdag, i den avgjørende kampen om å kvalifisere seg til årets G19-NM (Telenor Cup)

Påmelding Skedsmo Fotballakademi - Mars/April

Fra og med torsdag (1.mars) er vi i gang med ny måned/periode

A-laget med sterk seier i Fredrikstad

A-laget tok turen til Fredrikstad for å møte Kråkerøy som vi også møter når vi skal telle poeng. Vi benyttet mange spillere i denne kampen. Etter å ha ledet 3-0 til pause ble det gjort mange bytter som fører til at vi mister litt tak i kampen. Kampen endte med en sterk 3-2 seier til oss. Alt i alt en meget god kamp av Skedsmo FK

Til alle leder, trenere, material forvaltere, økonomiansvarlig og andre som bidrar rundt laget

Vår årlige møte for alle dere som bidrar rundt våre lag fra 5/6 åringene til senior/old-g/b går av stabelen Tirsdag 20.03 Kl 1800 Tæruddalen skole. På møte vil du bli oppdatert på Skedsmo FK, regler i seriespillet og andre viktige ting som hvor spiller vi osv.

Etter en felles innledning vil vi dele på oss slik at de som tilhører barnefotballen får informasjon relatert til den mens undomsfotballen og senior vil få informasjon som er relatert for de som er tilknyttet de litt eldre.

PS! Har du spesielle ønsker du ønsker vi skal belyse send en mail til: laur-le@online.no

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været