Gutt 1

Kjempe tilbud fra Umbro og Comet Sport på den nye kolleksjonen, kun KR. 999,- fin julegave også

Til alle lagledere,trenere og økonomiansvarlig samt info! til alle spillere og foreldre

Ledere rundt lagene organiserer bestilling av dette pakka tilbudet som er en veldig god pris. Det er veldig fint når alle på et lag ser like ut og spiller mot samma mål, som er et godt ordtak.

Dette er så fantastisk pris som neppe kommer igjen fra Comet Sport og Umbro(i år).

///LES

Dugnad med god fortjeneste til hvert enkelt lag i Skedsmo FK

Circle K på Berger selger Koppen for 2021 allerede nå. Skedsmo FK sine lagledere/økonomiansvarlige har nå mulighet til å organisere en enkel Dugnad som gir mange penger i lagskassa(Kr. 100,- per kopp). Det er mulilg å få navnet sitt og/eller Skedsmo FK logo på koppen. Se bestillingsskjema som dere returnerer til jol@skedsmofk.no senest 10 desember 2020.

///LES

Mulighet for å tjene penger til lagskassen

Til lagledere og andre kontaktpersoner for Skedsmo FK lagene. Her kommer tilbud en enkel og bra mulighet til å tjene penger til lagskassa deres.

Dette er flotte julegaver, se bildene ved å gå inn på saken

///LES

Grasrotandelen - Norsk Tipping

Vil du gi din andel til Skedsmo FK? 

///LES

Andre Schelander bytter klubb

Andre Schelander som har jobbet på Akademiet og i tillegg har trent lag i Skedsmo FK, sluttet i Skedsmo FK 31.10.2020. Vi takker Andre for den jobben han har gjort i Skedsmo FK og ønsker Andre lykke til i ny klubb.

///LES

Vi ønsker at alle som har avtale om km godtgjørelse i 2020, får registrert dette senest 5/11-2020

De fleste kontrakter/avtaler om kjøregodtgjørelse for 2020 går ut 31/10. Da er det fint om du kan registrere resterende timer for sesongen senest 5/11

På forhånd takk

///LES

Ny hovedtrener på G14 og 50% stilling på akademiet !

Det er en glede å informere om at Abdifatah Yahye Ali blir ny Hovedtrener på G14(2007).

Abdi er 28 år og har studert Sport management Bachelor. Han har UEFA B-lisens og B-lisens spillerutvikler. Han har vært trener i klubber som Lørenskog, Skjetten, Strømmen, Stabæk, Træff og Eide og- omegn. Abdi har også en fortid som trener på flere lag i Skedsmo, hvor han hadde både gutter 00 og jenter 00, gutter 02, jr 2 samt på akademiet. Han har vært fotballtrener i alle årsklasser og kommer nettopp fra A-lagstrener jobb en 4.div klubb. Abdi starter i stillingen på akademiet i Januar 2021. 

///LES

Gratulasjoner til G16 med seier i OBOS cup

Skedsmo FK sitt G16 lag vant finalen i OBOS cup. G16 kunne heve pokalen etter 5 - 2 seier mot Skjetten i finalen. G14 laget spilte også finale, men tapte 1 - 2 mot FET

///LES

Espen Josten er vår nye Jenteansvarlige i Skedsmo FK

Det er med glede vi kan melde at Espen Josten tar rollen som Jenteansvarlig. Espen har lang fartstid i fotballen både som trener og leder. Han har trent både gutte og jentelag i barn, ungdoms og seniorfotballen. Espen’s hovedoppgave er å sørge for at klubbens Sportsplan følges. Han er ellers ansvarlig for oppfølging av trenere og lag fra 7 år til senior. Kommunikasjon og dialog er stikkord som er sentrale i rollen. Vi ønsker Espen velkommen og lykke til i rollen.

///LES

Det haster å stemme frem Skedsmo FK i lokalbidraget frist 25 oktober

Lokalbidraget - stem på Skedsmo Fotballklubb sin søknad Lokalbidraget - stem på Skedsmo Fotballklubb sin søknad Lokalbidraget: Nå er det mulig å stemme på Skedsmo Fotballklubb! Nå er det mulig å stemme på Lokalbidraget, og alle kunder i LillestrømBanken kan gi sin stemme i mobilbank. Hent inn Lillestrømbanken app'en og stem på lokalbidraget til Skedsmo FK. Din stemme er verdt flere TUSEN kroner for Skedsmo FK. Dersom du har venner som har konto: i Lillestrømbanken er de hjertelig velkomne til å stemme på Skedsmo FK. Du vet hvordan du gjør det.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp

Herrer 4 div. Skedsmo FK - EIF

30.juli kl 15.00

Været