Fyrverkeri2019

Reiseregulativ 2019

Ingen endringer på reiseregulativet, km sats fra 2018 til 2019

Baneforholdene hovedbanen

Det kommer inn spørsmål om hvorfor banen er "dårlig". Hovedbanen har på lik linje som alle våre andre baner vært en vinterbane frem til 2 januar. Da ble undervarmen skrudd på. Det har nå bygget seg opp til 5 grader i bakken. Hittil er det fyrt for Kr. 10 000,- så det koster. Det er også årsaken til at vi(som tidligere) ikke har fyrt i desember. I tillegg er det få som trener i desember, kost - nytte

Oppstart akademiet 2019

Riktig godt nyttår. Da nærmer det seg oppstart for akademiet igjen og vi gleder oss til å ta fatt på gode fotballøkter med barn fra på og rundt Skedsmokorset.

Gå inn på vår nettshop og kjøp Circle K koppen for 2019 m/Skedsmo FK logo

Du kan nå kjøpe vår Circle K kopp på nettshop. Det er også mulig å få gravert inn sitt navn på den.

God jul

Skedsmo Fotballklubb administrasjonen ønsker dere alle en riktig God Jul og et godt nytt år : )

Kontoret er stengt i romjulen : )

Onsdag 3/1.19 er vi tilbake til vanlige åpningstider: https://www.skedsmofk.no/Om-SFK/AApningstider

Oppsummering A-lag 2018 og veien videre...

Noen oppdatering fra A-lag herrer. Julen nærmer seg og sesongen 2018 tar snart slutt.

Som alle nå har fått med seg så har sesongen på seniorlagene ikke vært i nærheten av det vi håpet og ønsket oss.

Skedsmo Fotballakademi i desember

Da går vi inn i årets siste måned, desember. Akademiet holder åpent i to uker til, uke 49 og 50. Siste akademitrening i år blir gjennomført fredag 14.desember, da tar vi pause frem til 2019. Mulighet for påmelding for 2019 kommer i løpet av neste uke. Mer info om 2019-sesongen på akademiet kommer også i løpet av neste uke.

Fyrverkeri 27 des - 31 des 2018 på Skedsmo senter

Guri Malla som holder til på Skedsmo senter og Skedsmo FK har et samarbeid i forbindelse med Fyrverkeri salg på Skedsmo senter. Vi håper at alle som ser denne nyheten støtter opp om Fyrverkeri salget på Skedsmo senter. Det drypper støtte tilbake til Skedsmo FK avhengig av hvor mye som blir solgt. Det er rabaterte priser på enkelte batterier.Spre budskapet til alle venner og bekjente.

Det er SVEA som er leverandør av fyrverkeriet og det betyr kvalitet

Vi utvider staben på akademiet

Skedsmo Fotballklubb v/ SFA (Skedsmo Fotballakademi) utvider staben og vi søker etter 1-2 nye spillerutviklere på jente- og eller guttesiden tilknyttet akademiet.

Dommerpriser 2018

Dommerkomiteen er stolte over at NFF Akershus fortsetter å utvikle gode kvinnelige assistentdommere.

Prisen ble tildelt Liv Boberg Kristiansen fra Skedsmo FK.

Vi gratulerer så mye.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været