Fysisk trenerforum på Skedsmo stadion

Førstkommende torsdag 12/2 så kommer Olav Rafoss for å forelese og praktisere spenst, sprint og hurtighet.

Fra 1730-1800 vil det være teori, mens fra 1800-1900 blir det praksis med G14.

Her er alle barne- og ungdomslag velkomne til å overveie og få innspill

SLM Tærud Cup

SLM Tærud Cup 2015 er over for denne gang. Vi hadde 105 lag i aksjon.

10 sluttspill og finaler ble gjennomført på søndag.

Resultatene finner du her:

Vilde tatt ut til J16 landslagssamling

Vilde f.00 er tatt ut på J16 landslagssamling i Oslo 14 - 17 februar. Vilde som til daglig spiller med G00 er eneste Skedsmo spiller som er tatt ut til samlingen. Gratulerer Vilde og lykke til på samlingen.

PS! LSK Kvinner har også 3 spillere som er tatt ut til samlingen.

J19 i Lillehammer cup

SKEDSMO J19 LAG MED 3 PLASS I LILLEHAMMER CUP.

Ny leverandør av keeperhansker!

Hei alle sammen. Se på vedlagt fil og oversikt.

Dette er et tilbud til våre keepere.

Landslagsaktuell keeper til Skedsmo FK

Ingeborg f.00 bor på Maura og har spilt på guttelag i Nannestad samt Bjerke sine fotballjenter. Ingeborg er fast inventar på kretslag og region. I 2015 er det landslaget som er målet og hun ligger godt an til å kunne nå det målet. I begynnelsen av januar var Ingeborg som eneste 00 spiller i Norge tatt ut til NO 1 prosjektet for keepere. Vi ønsker Ingeborg lykke til i Skedsmo FK.

Mange medaljer i Inne-KM

Inne-KM gikk av stabelen i helgen og som alltid gjorde Skedsmo lagene det sterkt.

Sjekk alle resultatene her:

Avancia

Møt opp på Avancia 19 - 21 januar. Se tilbud fra Avancia

Sten-Tærud, Øvre og 7er kunstgress

Vinterbanene våre er glatte pga regn og deretter kulde. Mandag 19 januar jobbes det med disse banene. Banene blir saltet og vi håper det vil hjelpe. Viktig at dere som trener på disse banene også legger opp til alternativ trening. Om ikke aktiviteten er med ball er det viktig at det gjennomføres en aktivitet.

Telefon gjenglemt på toalettet torsdag 15 januar

Vi fant en telefon torsdag kveld rundt kl. 19.00 på ett av toalettene i klubbhuset. Telefonen(HTC) kan hentes på klubbkontoret. Det ligger forresten en telefon til her som er funnet på bygget. Dette er en IPhone.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været