Mange gode grunner til å besøke Bendit Cup Små Føtter til helgen

Skedsmo FK arrangerer Bendit Cup Små Føtter kommende helg. I samarbeid med Bama vil vi i år få besøk av rundt 150 lag, 1200 spillere i løpet av lørdag og søndag. A-lagsspillerne vil være dommere på lørdagen. Vi får også besøk av Emil Hegle Svendsen og smørebussen. Lørdag vil vi også få besøk fra LSK spillere.

Det vil i helgen være mulig for å få kjøpt billige klær fra Comet Sport og Legea som vil ha salg av klær. Skedsmo FK vil også ha butikken ÅPEN slik at det er mulig å handle treningsklær.

A - lag herrer: Skedsmo - Fjellhamar 6-0. 3 strake seire

A- laget herrer er godt igang med høstsesongen og i går var det Fjellhamars unge mannskap som fikk unngjelde.

I går kunne det virkelig blitt målkalas på Skedsmo stadion.

Vi bygger for fremtiden er godt igang.

Skedsmo FK ryggsekk til salgs!

På kontoret ligger det nå sekker til salgs.

Denne kan kjøpes for 250` kr.

For kjøp av denne se: http://skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Tilbud

Skedsmo - Tynset 3-2 og intervju med trenere og spillere.

Skedsmo med seier i årets første hjemmekamp i høst.

Etter 3-2 seier mot Tynset så er vi godt igang med poengfangsten denne høsten. 2 seire på rad.

Rekruttdommerkurs via kretsen

Den 23. og 24. august arrangeres rekruttdommerkurs på Åråsen.

Dette er et kurs for å lære 11'er dømming. For å kunne melde seg på kurset må man være født i 1999 eller tidligere.

Påmelding gjøres til dommeransvarlig Jon Spantell mail: jon_spantall@yahoo.no evt. mob: 47252003 innen 14/8.

A-lag herrer: NTNUI - Skedsmo 0-10 samt oppsummering av vårsesongen

Kort oppsummering av vår-sesongen.

Etter en tidlig reise opp på morgenen med oppmøte 0655 på Gardermoen og hjemreise 2020 fra Trondheim så skulle det bli en lang dag i barteland. Men allikevel så ble det en positiv tur for både spillere, trenere og Skedsmo supportere.

Ny keepertrener er på plass! Møt ham her.

Skedsmo Fotballklubb har en glede av å presentere vår nye keeperutvikler i aldersbestemt fotball. Han skal jobbe med, og systematisere arbeidet mellom 13-19 år sammen med andre keepertrenere i ulike aldersgrupper.

J00 i finale i A-sluttspillet i Norway cup

For en fantastisk prestasjon av J00, med hjelp fra J99, til å spille finale i Norway cup.

Utrolig bra og en sterk prestasjon.

I morgen møter man vinneren av Ballerup-Skovlunde og Langhus. Kampen vises på TV kl 0900. Tv2 sportskanalen.

G19 med historisk sølv i Dana cup

G19 ble litt for lette mot et godt lag fra Zambia og tapte 4-0.

Men guttene har allikevel levert en fantastisk bra turnering og blitt historiske på guttesiden med sølv i Dana cup. Dette er kulturen som det skal bygges videre på.

Norway cup - hvem er igjen?

I dag spilles følgende kamper

G14: A-sluttspill Skedsmo mot Lambertseter 1/8 finale kl 10.00

H13: B-sluttspill Skedsmo 2 - Frigg Oslo 1/8 finale kl 10.00

J14: A-sluttspill Skedsmo - Abildsø 1/16 finale kl 1200