Pique T-skjorter inne til salg for trenere og foreldre/spillere

Nå har Pique T-skjorte kommet inn for salg. Her kan både trenere og foreldre/spillere kjøpe dersom man ønsker tilskudd til trener og lederutstyret.

Se link for størrelser, farger og bestilling: http://www.skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Annet-utstyr/Pique-T-skjorte

Skedsmo 2 - Tromsø 1 - It is hope in a hanging snore

Med seier over Tromsø 2 så er det fortsatt "liv laga" for Skedsmo FK sine helter i 2.divisjon. Nå er det kun 9.poeng som gjelder de neste 3.kampene.

Se mer for referat

Fotballcamp godt igang

Skedsmo fotballcamp er godt igang med rundt 50.spillere, 4.trenere og ledere på skolen.

Igjen, mange ivrige spillere, både små og store. I år har vi besøk av 2007,2006,2005,2004,2003 og 2002 spillere, både jenter og gutter.

Se mer for bilder fra dagen

Skedsmo veteranlaget kretsmestere!

Skedsmo veteranlaget ble i går kretsmestere igjen.

Sesongen har vært tøff med hard konkurranse.

I den avgjørende kampen ble det observert både publikum og potensielle agenter.

Så får tiden vise om de store overgangssummene når Skedsmokorset. Innboksen til sportslig leder er full av henvendelser :)

2007 - Internturnering

I går var det internturnering for 2007 på Skedsmo stadion.

Her var det mange fremmøte av både barn og voksne. Vi har rundt 80 spillere med jenter og gutter og er veldig fornøyde med dette.

De neste eventyrene på banen i vinter vil være innetreninger for de minste :) og her er det nye muligheter for å skape glede og mestring.

Se bilder fra dagen i går.

Trenerkurs Skedsmo høsten 2013

Høsten nærmere seg og vi er igang med trenerkurs for de yngste på Skedsmo stadion.

For påmelding send e-post til: kimapeders@skedsmofk.no;

Mandag 7.oktober – delkurs 1 fra 1800-2130

Tirsdag 8.oktober – delkurs 1 - 1800-2130

Mandag 14.oktober – delkurs 1 - 1800-2130

Tirsdag 15.oktober – delkurs 1 –siste modul - 1800-2130

Mandag 21.oktober – delkurs 2 - 1800-2130

Tirsdag 22.oktober – delkurs 2 - 1800-2130

Mandag 28.oktober – keeperkurs - 1800-2130

Lørdag 2.november – delkurs 2 – sistemodul – 0900-1500

Senere kommer tidene for ungdomsfotballens kurs.

Fotballcamp i høstferien

Er dere interessert i FOTBALLCAMP i høstferien.

Da er dere velkomne til dette på Skedsmo stadion i uke 40.

Vi gjennomfører dette for alderen 6-12 år hvor vi differensierer etter alder og ferdigheter.

Dagene er fra mandag til torsdag fra 0845-1430 og mat, drikke og frukt er inkludert. Instruktører er trenere fra akademiet og ungdomsfotballen i SFK.

Pris er 950 kr, mens for de som har barn på Skedsmo akademiet betaler KUN 750 kr.

For mer informasjon om opplegget ta kontakt med Sportslig leder Kim A. Pedersen på kimapeders@skedsmofk.no så får dere det av ham.

For påmelding til fotballskolen ta kontakt med jol@skedsmofk.no;

Svein Pettersen slutter som hovedtrener A-lag

Skedsmo FK har denne uken valgt å løse Svein Pettersen fra sin kontrakt som klubben A-trener.

Se mer informasjon på LES MER.

Ny A-lags trener på plass

Skedsmo FK har i dag ansatt ny A-lags trener for Skedsmo herrer.

Odd-Karl Stangnes er ny hovedtrener på A-laget.

Akademiet på Heming cup med 60. spillere og 5.lag

Skedsmo akademiet med årgangen 2001, 2002 og 2003 var på Heming cup i helgen med 5.lag.

Her møtte man god, og differensiert motstand mot blant andre Heming og Skeid.

Flere av akademilagene spilte glimrende fotball, mye 1 mot 1 og hadde en enorm kapasitet i omstillingen fra angrep til forsvar. Vilje og ønske om å vinne ball tilbake var stor og possesion spillet satt som det skulle.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været