Skedsmo er sjekket inn til Norway Cup

Kjersti Fineide har sjekket inn alle våre lag i dag. Hun har mottatt noe reklamemateriell ( kart,knekkebrød,leverpostei,armbånd). Dette kan deltagerlagene hente hjemme hos Kjersti i Vardesvingen 9 i kveld (fredag) eller i morgen (lørdag ) før kl. 14.00. evt etteravtale med Kjersti mob: 95999291

Juniorlaget spiller semifinale i Dana cup

Juniorlaget har gjort en strålende turnering så langt og er kommet til semifinalen i Dana cup. De spiller kl 18 mot et tysk lag.

Vi ønsker dem lykke til.

G14 - Treningsgruppe 2 med sterk prestasjon i Dana cup

G14 – 3 KOM OGSÅ TIL 16-DELS FINALEN i A-SLUTTSPILLET

Vi gratulerer hele G14/treningsgruppe 2 med en herlig Dana-Cup.

Dana-cup - Noen få lag som er med igjen på fredag

Flere lag røyk ut på slutten av torsdagskvelden. Her kommer noen referater fra lagene.

G19 spiller kvartfinale i dag.

Vi ønsker dem og flere lykke til.

Gutter 14 -1 Avansererer videre i DanaCup 2014

33 grader, et defensivt godt organisert lag, vanskelige baneforhold til tross, gutta vinner 5-4 på straffer!!

Status for noen av lagene våre etter dag 2 med innledende kamper

Fra i dag, torsdag, har vi følgende lag i A- sluttspillet:

G19, G16, G15 1, G14 1, G14 3, G12, J17 1, J15

Og følgende spiller i B-sluttspillet:

J17 2, G14 2, G14 4, J14, G15 2, G15 3

Lesebrev: 3. kamp for G14 I gruppespillet stod for tur.

En sein ettermiddag, etter en lang og varm dag gjorde at alle tilskuere også var nervøse på hvordan dette skulle gå.

Irland har hatt sin siste trening på Skedsmo stadion

Irland har gjort det overraskende godt i EM J19. Med seire mot Spania, England og Sverige er de klare for semifinale torsdag 24 juli mot Nederland på Mjøndalen stadion. Norge spiller den andre semifinalen mot Spania samme dag kl. 18.00 på UKI Arena, Jessheim. Til alle dere som ikke er i Dana Cup ta veien dit for å heie frem Norge.

2'dre kamp for for Skedsmo 1 gutter 14.

Dagen starter varmt og med motstand fra G14 laget til Donn 1.

Første kampdag i Dana er vel overstått og her er rapport fra noen av lagene våre

En liten oppsummering fra noen av lagene som var i aksjon i Dana Cup. Alt i alt en bra dag med overvekt av seire for lagenen fra Skedsmo.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp