MÅL MÅ FLYTTES ETTER TRENING!

Det er ekstremt viktig at dere flytter alle målene av banen etter trening da dette gjør at kommune har mulighet til å måke banen fortløpende slik at kvaliteten er god.

Slik så det ikke ut i dag og problemet med dette er at traktoren blir stående og da blir det ikke grønt på banen. Se bilder for banen i dag.

Viktig, viktig viktig!!!!!!

Månedens akademispiller

Denne månedens akademispiller i februar ble en jente.

Se videointervjuet med Synne R. Nilsen jente født 2003.

Fotografering av lagene våre

Fovea kommer for å fotografere alle lagene i Skedsmo Fotballklubb den 17/3, 18/3, 19/3 og 24/3.

Fotograferingen vil foregå på Sten Tærud skole samlingssalen.

Bildene vil blant annet bli brukt i sesongprogrambladet for 2014, som SFK deler ut til alle husstander på Skedsmokorset i mai mnd.

Alle lag tar lagbilder, og alle spillere/ledere tar portrettbilder etter lagbildet. Portrettbildene vil også bli benyttet i sesongprogrammet.

Det gis mulighet til å kjøpe lagbilde og portrettbilder av seg selv : )

Se fototider her:

Fototider.xls 31,50 kB

Se infoskriv fra Fovea:

Hauerseter - Skedsmo 2-1 UFF! UFF! UFF!

I går var sesongens 4.treningskamp for Skedsmo herrer. Det gikk ikke som man hadde forventet seg. På UKI spilte man mot et rutinert og godt organisert Hauerseter lag.

Hva gjøres ved akutte skader?

Hva gjør man ved akutte skader i trening og kampsammeheng.

Her er en ryddig oversikt over hva man skal/bør gjøre.

Presentasjonen er laget av Thomas Lund Johannessen v. A-klinikken - Naprapat.

Videointervju med Tommy Stovner

A-laget har kommet godt i gang med sesongen 2014 og i den sammenheng har vi tatt ett nytt intervju med Tommy Stovner. Vi gikk igjennom årets støtteapparat, spillerstallen, treningskamper, interne og eksterne spillere, de unge spillerne som hospiterer og kort om hva som skjer fremover.

Link til intervju: http://youtu.be/mQBcujp4INs

Snøbrøyting

Vi hadde store utfordringer i går torsdag 13 februar med snøbrøytingene. I tillegg til at det falt til dels mye kram snø var det mange mål ute på banene både på Sten-Tærud og Skedsmo stadion. Sten-Tærud tok lang tid pga målene og det tar lengre tid å brøte kram snø.

NM- Kvalifiseringskamper i dag - Møt opp!

I dag begynner sesongen for alvor for noen av våre lag. NM kvalifisering er noe vi setter høyt i klubben og noe vi ønsker deltagelse i.

I dag går følgende kamper

Skedsmo J 16 (99-98) - Fjellhamar kl. 1830-2000 på Skedsmo stadion

Strømmen - Skedsmo G19 (97-96-95) kl. 2015-2200 på Strømmen stadion.

Møt opp og se deilig Skedsmo spill med kombinasjoner, veggspill, finter og mål.

60 Skedsmo FK ledere møtte til info møte på Sten-Tærud 10 februar 2014

Det var hyggelig å se så mange Skedsmo FK ledere, lagledere og trenere på info møte mandag kveld. Det ble en kort gjennomgang av mange punkter som er viktig i forhold til driften av laget og ikke minst Skedsmo FK. Takk for oppmøtet og vi ses helt sikkert utover i sesongen og ikke minst på vår møtet som Akershus Fotballkrets avholder på Åråsen 26 mars.

Se presentasjonen her http://skedsmofk.no/Om-SFK/Organisasjon/LU og hold deg oppdatert på LU sin nettside.

Treningskamp A-laget Skedsmo - Nesodden 6-1

På lørdag ettermiddag møttes to lag som begge spilte i 2.divisjon foregående sesong. Både Skedsmo og Nesodden sine lag endte med nedrykk til 3.divisjon.

Begge lag har ambisjoner og satser på topp 3.plasseringer og har som mål om å være aktuelle for opprykk til 2.divisjon igjen i løpet av ett par sesonger.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været