Skedsmo - Byåsen TF 2 1- 2. 10 egenutviklede spillere i troppen!

Skedsmo fikk et meget ungt og fremadstormende Byåsen lag på besøk på søndag. Det gikk ikke som man hadde forventet!

Nå må spillere, trenere og ledere brette opp ermene, kline til og ønske å vinne fotballkamper.

Stor glede at Marcel Egbele debuterer fra start på A-laget. Marcel kommer fra egen junior avdeling og klubb.

Det mest gledelige med kampen er totalt: 10. spiller av 14 er Skedsmo gutter. Moro :)

Keepertrener for 2014 og eller 2015 sesongen søkes!

Keepertrener for aldersbestemte lag søkes herved til Skedsmo Fotballklubb.

I utgangspunktet så søker vi etter en keepertrener rundt G15 til A-laget i 2014 sesongen, men det er også selvfølgelig aktuelt fra og med 2015.

Se mer.

A-lag herrer: Skedsmo - Byåsen TF 2

På søndag kl. 1500 på Skedsmo stadion har A-laget muligheten til å revansjere seg etter en mindre god kamp borte mot Fjellhamar.

På trening tirsdag var Tommy klar og tydelig med spillergruppen på hva som nå skal til for å løfte prestasjonene våre.

Møt opp til folkemøte onsdag 14 mai kl. 19.00 på samfunnshuset

Førstkommende onsdag kommer bl.a vår styreleder og nestleder til å være en av innleggsholderne på folkemøte for å fortelle om tanker rundt nye stadion på Skedsmokorset

J2003 Seler med spektakulær sportsdag!

Selers Spektakulære Sportsdag – en utradisjonell sommeravslutning

Jentene i klubben er opptatt av det sosiale, ha det gøy, moro og trives på trening. Se på Selers arrangement som skal bidra til dette. Flott :)

Damelaget med seier!

I går startet første seriekamp for flaggskipet våres på jentesiden, nemlig damelaget. Med en gjennomsnittsalder på hele 17 år så blir det litt aldersforskjell på motstanderne til tider i 3. Div, men som alle vet så trumfer talent som regel alltid alder!

Fjellhamar - Skedsmo 3-0. UFF UFF!!!

Lokaloppgjør i går i 3.divisjon.

Skedsmo reiste bort til Fjellhamar stadion med ett mål for øyet - 3 poeng.

Slik ble det ikke.

Se videointervju med Tommy før kamp: http://youtu.be/bcsd0IanGCw

Gutter 14 - Treningsgruppe 2 "Bredde" har startet sesongen på en utmerket måte

Vi er ca. 40 gutter i det klubben kaller «treningsgruppe 2» i 2000 årgangen.

Etter at hele årgangen ble splittet i en satsningsgruppe og en breddegruppe høsten 2012, har vi til tross for fryktet spillerflukt i breddegruppa, erfart at vi faktisk har blitt flere.

Kiwi Grønn Cup 2014

En stor takk til alle dere som stilte som dugnadsvakt under årets Kiwi Grønncup 2014
Det gjør det lettere for oss å arrangere.
Været var på vår side også - sol, smil og fotballglede begge dagene. Det deltok 54 lag og kunstgresset ble brukt flittig - nesten 100 kamper spilt i løpet av helgen.  Våre unge dommere klarte seg meget godt :-)

A-laget i lokaloppgjør mot Fjellhamar.

Neste A-lags kamp er borte mot Fjellhamar.

Disse oppgjørene har de siste årene vært jevne, tette og varierende. Vi ønsker å fortsette trenden denne sesongen som til nå er ubeseiret og helst med 3.poeng.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp