Skedsmo 3 fortsetter seiermarsjen

Skedsmo 3 senior fortsetter å herje med lagene i 6.divisjon med 3-2 seier hjemme mot Kurland.

Det lukter opprykk av 6.divisjonslaget og målskorerne var Even Steinlein, Niklas Larsen, Eirik Opheim.

Ole Johannes Sognæs og Lasse Ullereng er strålende fornøyd.

Rema 1000 cup på Oppsal jenter 13/14

Skedsmojenter 14 vant finalen mot Oppsal jenter 14. 4-3

A- laget med tidlig cupexit - men snart ny historisk kamp

Selv om LSK sin visitt ble kort så kommer det spennende kamper på løpende bånd. På lørdag spiller Skedsmo mot KFUM Oslo kl 1600 på Skedsmo stadion.

Historisk hjemmekamp 2.div Skedsmo - KFUM lør 20.4 kl.16

Skedsmo åpner første hjemmekamp mot KFUM OSLO førstkommende lørdag kl.1600 på Skedsmo stadion.

Trenere og spillere som møter opp i Skedsmoklær kommer inn gratis.

6.divisjon serieåpnet med seier 5-0 mot FUVO 2

Skedsmo 3 i 6.divisjon seriåpnet mot FUVO i går. Det endte med fantastisk pasningspill og glimrende skoringer.

A lag herrer 2.divisjon ble spennende! Lørenskog 3 - Skedsmo 3

Skedsmo A-lag tok et historisk poeng i sin første sesong i toppfotballen med 3 - 3 borte mot Lørenskog hvor det var mer en spillet som gjorde tilskuerne engasjerte.

Kiwi Grønncup Lotteri

En stor takk til alle som har bidratt i Kiwi Grønn Cup 2013.  Vinnerne av Kiwi Grønn Cup lotteriet er klare.

KIWI Grønn cup 2013 ferdigspilt

Mange spennende kamper, godt spill og idrettsglede på stadion denne helga. Frogner til topps i J13 klassen og Skedsmo FK vant G13 i årets Kiwi Grønn Cup 2013.  Her er resultatene i G13/J13.

Jenter 15 var med på Drammens cup denne helgen! 13-14 april 2013

Det ble mye bra spill av Jenter 15 i Drammen denne helgen.

Ida tatt ut til dobbelt landskamp mot Italia for U16 landslaget

Ida som til daglig spiller på J19 og Damelaget til Skedsmo FK blir også i 2013 sesongen satset på av landslagsledelsen.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

4 div. herrer 1 seriekamp: Skedsmo FK - Fjellhamar