Gutt 1

Skedsmo Fotballakademi ivrig 2001 og 2002 ut på nye eventyr

Skedsmo Fotballakademi 2001 og 2002 har vært ute på nye eventyr på trening og kamper.

Og mer moro skal det bli :)

///LES

Rema Tærud Cup 2013 er over for denne gang.

Det ble en flott langhelg i Tærudhallen, med mye bra spill av mange flott ungdommer.

Resultatene finner du her: http://www.skedsmofk.no/Cuper/Rema-Taerud-Cup/Alt-om-Rema-Taerud-Cup-6.-10.-feb-2013

///LES

Skedsmo jente tatt ut på U23 landslaget

Anne Stenstvedt(bildet) spiller nå på LSK Kvinner, men har tidligere spilt i Skedsmo FK. Vi er stolte over at "våre" spillere blir tatt ut på landslaget... igjen. For 7 år siden da Anne spilte på Skedsmo ble hun tatt ut på J16 og J17 landslaget. Det tok altså 7 år før hun igjen blir tatt ut på U23 landslaget. Gratulerer Anne.

///LES

Ukens øvelse uke 7

Her er ukens øvelse uke 7.

///LES

Juniorsatsningen 2013

Dette er en presentason av juniorsatsningsgruppen sesongen 2013. Gruppen har som ambisjoner å kvalifisere seg for Junior NM, sammen med å gjøre det godt i seriespillet. Målet er å vinne serien for G19 1.divisjon slik at gruppen kan være aktuell for G19 Interkrets sesongen 2014. Dette skal gjennomføres sammen med å spille 4.divisjon herrer med A-laget.

///LES

Rekrutteringsdommerkurs

Her er informasjon om rekrutteringsdommerkurs gjennom Akershus Fotballkrets. Her er det bare å melde seg på for de som ønsker dette.

///LES

4-0 over Askim FK

Lørdag ettermiddag var det klart for sesongens fjerde treningskamp da tredjedivisjonslaget Askim FK kom på besøk. Askim kom fra en sterk 6-4 seire over andredivisjonslaget Moss for en uke siden. Og vi møtte et lag som ville mye og som løp så lenge kreftene holdt. Men det skulle vise seg å være divisjonsforskjell. Selv om vi fortsatt sliter med en del skader og sykdom ble det til tider enveiskjøring.

///LES

Barnas hjørne

I denne utgaven av barnas hjørne så presenterer vi Skedsmo FK 2003 - Haihoggere som har vært på turnering i LSK hallen foregående helg.

///LES

Ukens øvelse uke 6

Her er ukens øvelse for uke 6

Lykke til :)

///LES

Styremedlem ??

Kunne du tenke deg eller kjenner du noen som kunne tenke seg å forme Skedsmo FK videre. Ta kontakt med valg komiteens leder Torgeir Mork på tlf. 901 46 340 eller Styreleder Jonny Sørensen på tlf. 930 27 000

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været