Ukens øvelse uke 11

Her er ukens øvelse for uke 11

A-laget med nye treningskamper og nye muligheter

A-lag herrer sin neste hjemmekamp er mandag 18.3 kl.1900 på Skedsmo stadion.

Da møter Skedsmo`s spillende krigere Frigg. Vel møtt alle sammen.

PS: For de som IKKE klarer å vente til hjemmekampen så kan dere gjerne ta turen til Nordre Åsen kunstgress for å se A laget spille mot Skeid kl 14.00 førstkommende lørdag 9.3.

Ukens øvelse uke 10

Her er ukens øvelse uke 10.

Medlems- og treningsavgiften til Skedsmo Fotballklubb

Nå ligger giroen for 2013 under spillerens profil på hjemmesiden.

Giroen kan betales via vår nettbutikk eller printes ut og betales via nettbank, -husk da å skriv inn kidnr.

Fotografering av lagene i 2013

Det blir fotografering av våre lag på Sten-Tærud skole samlingssalen i uke 10.

Da vi desverre ikke har mottatt alle Legea spilledraktene enda, blir fotograferingen i de gamle Umbrodraktene.

G2003, Damelaget og A-laget blir fotografert senere.

En gledelig nyhet alle sammen

Nett shopen er nå åpnet for bruk. I tillegg til at det nå er mulig å handle klær vil også alle våre medlemmer kunne logge seg inn på sin bruker å betale medlems og treningsavgiften via nett shopen. Altså trenger man ikke å gå inn på nettbanken for å betale fakturaen som blir sendt ut i en av de nærmeste dager. Alt kan gjøres fra nett shopen. PS! Hele utstyrspakker må bestilles gjennom jol@skedsmofk.no og betales på samme måte som tidligere(foreløpig)

Mye å glede seg over tross tap mot Nesodden

Det ble tap 2-3 mot Oddsen Liga laget Nesodden i dag. På tross av tapet er det mye å glede seg over. Selvsagt er det ikke bra å slippe inn tre mål, men Nesodden var effektive. De scoret strengt tatt på alle mulighetene de hadde. Det var heller ikke imponerende spill av våre ved disse situasjonene.

Attacher under kvalifisering til J19 EM

I tiden 3-9/4 er Akershus Fotballkrets medarrangør av kvalifiseringer til J19 EM.

Det skal spilles kamper 4, 6 og 9/4 på henholdsvis Jessheim og Kongsvinger.
Treninger vil foregå på baner i nærområdet.

Deltagerne skal bo på Hotel Arena på Lillestrøm.

Skedsmo Fotballakademi ivrig 2001 og 2002 ut på nye eventyr

Skedsmo Fotballakademi 2001 og 2002 har vært ute på nye eventyr på trening og kamper.

Og mer moro skal det bli :)

Rema Tærud Cup 2013 er over for denne gang.

Det ble en flott langhelg i Tærudhallen, med mye bra spill av mange flott ungdommer.

Resultatene finner du her: http://www.skedsmofk.no/Cuper/Rema-Taerud-Cup/Alt-om-Rema-Taerud-Cup-6.-10.-feb-2013

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været