Sesongstart 2014 A-lag herrer 3.divisjon- VEIEN TILBAKE TIL TOPPEN!

Etter en laaaaaaang oppkjøring, snø, sol, regn, snø, sol regn, og sol så er vi endelig i gang med ny sesongstart for en av 2. lag som måles på resultater i klubben. (Senior Damer og Senior Herrer).

Førstkommende mandag så kommet NTNUI på besøk til Skedsmo stadion for seriestart i 3.divisjon A-lag herrer.

Etter en helt fantastisk treningsleir som ble avsluttet med treningskamper mot 2.divisjonslagene Fram-Larvik og Åsane. Sistnevnte laget har vært maaaaaaange år i 2.divisjon samt noen sesongen i Addecoligaen, fikk noe å bryne seg på i treningskampene i Tyrkia.

Spennende anleggsplaner for Skedsmo Fotballklubb - Vi bygger for fremtiden!

I gårsdagens utgave av RB: Se link for mer informasjon om klubben og kommunens planer for videreutvikling av Skedsmo Fotballklubb og idrettsanlegg.

For en klubb vi er og for en klubb vi skal bli!

Treningsleir Tyrkia - dag 5 - VI BYGGER FOR FREMTIDEN!

Skedsmo sin visjon: Vi skal bygge for fremtiden.

Treningsleir Tyrkia A-lag herrer dag 5, onsdag 9.april

Treningsleir Tyrkia - dag 4

Da er gårsdagens referat fra treningsleiren i Tyrkia for A-lag herrer ute på nettet.

Treningsleir Tyrkia - dag 3

Her kommer siste oppdatering fra treningsleiren dag 3 i Tyrkia.

Treningsleir A-lag herrer - Tyrkia - dag 2

Her kommer det fortløpende oppdateringer hver dag på hva som gjøres, hva som skjer og bilder fra oppholdet til A-lag herrer sin treningsleir i Tyrkia.

Nå ligger oppdatering fra dag 2 - søndag 6.april.

Dommerkurs 5'er

Tirsdag 29/4 kl. 18.00 - 20.00 avholdes dommerkurs med tanke på 5'er dømming.

Det blir først teori, deretter praksis. Påmelding gjøres til post@skedsmofk.no eller j_spantell@yahoo.no innen 23/4.

Kursholder er Skedsmo Fk sin dommeransvalig Jon Spantell mob. 47252003

Regelendringer i barne- og ungdomsfotballen.

Nye regler for sesongen 2014. Her er det regler både for barne- og ungdomsfoballen.

J14,G13 og G14 vant vintercupen - for en fremtid klubben har!

I helgen ble det spilt kamper i vinterserien både for G13 og G14.

I helgen vant G13 lag 1, G13 lag 2 og G14 lag 2 sine respektive nivåer i vintecupen. Dette lover godt for klubben og klubben neste stjerner.

J14 vant også sin vintercup. Utrolig bra innsats av våre jenter.

I tillegg skal G14 spille sin finale i G14, lag 1 klassen.

Trenerforum - barn og ungdom

Vi er igang med årets 3. trenerforum på Skedsmo stadion.

Trenerforum vil være mandag 31.mars fra 1830-2030 på Skedsmo stadion. Tilbudet er for alle. Alle trenere i barn, ungdom, jenter og gutter velkomne til å se på det praktiske.

Fra 1830-1900 vil vi observere A-laget i offensiv samhandling på siste 2/3 delen.

Fra 1900-2015 vil trenere fra ungdomsfotballen 13,14,15,16 gjennomgå øvelser som brukes i ungdomsfotballen.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp