A- lag herrer: Frigg - Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekr 4-2

Flere treningskamper i helgen for A-laget.

Frigg mot Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekrutt 4-2.

Gi din Grasrotandel til Skedsmo FK

Et godt bidrag for å holde utgiftene nede for Skedsmo FK sine medlemmer er Grasrotandelen. Alle som tipper gjennom Norsk Tipping kan knytte seg opp mot Skedsmo FK og klubben får 5% av det den enkelte tipper for. Nå er vi oppe i 420 grasrotandeler. Vi ønsker selvsagt at enda flere knytter seg opp mot Skedsmo FK, men en stor takk til de som allerede er knyttet opp mot Skedsmo FK. Få gjerne venner og bekjente til å gjøre det samme.

Flere kamper i helgen som kan være av interesse

Helgens kamper på Skedsmo stadion og andre arenaer. Bare å møte opp og følge med.

Fredag 28.2:  Skedsmo G16 - Lørenskog G16 på Rolvsrud stadion fra kl. 1800.

Fredag 28.2: Skedsmo J19 - LSK i LSK hallen fra kl. 1745.

Fredag 28.2: Skedsmo A-lag mot Frigg på Ferd stadion fra kl 1930.

Søndag: 02.3: Skedsmo G19 - Stabæk på Skedsmo stadion fra kl 1300.

Søndag 02.3: Skedsmo A-lag herrer - Strømmen rekr. fra kl 1500 på Skedsmo stadion.

MÅL MÅ FLYTTES ETTER TRENING!

Det er ekstremt viktig at dere flytter alle målene av banen etter trening da dette gjør at kommune har mulighet til å måke banen fortløpende slik at kvaliteten er god.

Slik så det ikke ut i dag og problemet med dette er at traktoren blir stående og da blir det ikke grønt på banen. Se bilder for banen i dag.

Viktig, viktig viktig!!!!!!

Månedens akademispiller

Denne månedens akademispiller i februar ble en jente.

Se videointervjuet med Synne R. Nilsen jente født 2003.

Fotografering av lagene våre

Fovea kommer for å fotografere alle lagene i Skedsmo Fotballklubb den 17/3, 18/3, 19/3 og 24/3.

Fotograferingen vil foregå på Sten Tærud skole samlingssalen.

Bildene vil blant annet bli brukt i sesongprogrambladet for 2014, som SFK deler ut til alle husstander på Skedsmokorset i mai mnd.

Alle lag tar lagbilder, og alle spillere/ledere tar portrettbilder etter lagbildet. Portrettbildene vil også bli benyttet i sesongprogrammet.

Det gis mulighet til å kjøpe lagbilde og portrettbilder av seg selv : )

Se fototider her:

Fototider.xls 31,50 kB

Se infoskriv fra Fovea:

Hauerseter - Skedsmo 2-1 UFF! UFF! UFF!

I går var sesongens 4.treningskamp for Skedsmo herrer. Det gikk ikke som man hadde forventet seg. På UKI spilte man mot et rutinert og godt organisert Hauerseter lag.

Hva gjøres ved akutte skader?

Hva gjør man ved akutte skader i trening og kampsammeheng.

Her er en ryddig oversikt over hva man skal/bør gjøre.

Presentasjonen er laget av Thomas Lund Johannessen v. A-klinikken - Naprapat.

Videointervju med Tommy Stovner

A-laget har kommet godt i gang med sesongen 2014 og i den sammenheng har vi tatt ett nytt intervju med Tommy Stovner. Vi gikk igjennom årets støtteapparat, spillerstallen, treningskamper, interne og eksterne spillere, de unge spillerne som hospiterer og kort om hva som skjer fremover.

Link til intervju: http://youtu.be/mQBcujp4INs

Snøbrøyting

Vi hadde store utfordringer i går torsdag 13 februar med snøbrøytingene. I tillegg til at det falt til dels mye kram snø var det mange mål ute på banene både på Sten-Tærud og Skedsmo stadion. Sten-Tærud tok lang tid pga målene og det tar lengre tid å brøte kram snø.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp