Dommerkurs 7'er

Onsdag 9/4 kl. 18.00-21.00 avholdes dommerkurs med tanke på 7'er dømming.

De som ønsker å dømme serielag 7'er eller på Kiwi Grønn Cup bør melde seg på.

Det blir først teori, deretter praksis.

For å melde deg på kurset send en mail til post@skedsmofk.no innen tirsdag 1/4.

Kursholder er Skedsmo Fk dommeransvarlig Jon Spantell mob. 47252003

"Be ikke om en lett byrde, men heller om en sterk rygg"

Da er vi godt inne i en ny sesong - ja året er 2014.

En ny sesong gir nye muligheter, både for store og voksne. I år skal vi krige inn resultater både i 3.divisjon herrer, 3.divisjon damer, mens G19 har store ambisjoner for sesongen.

Skjetten - Skedsmo 3-2 - Veien til Ullevål 2014 ble kortvarig!

Skedsmo A-lag herrer sin vei mot Ullevål stadion og cupfinale 2014 ble dessverre veldig kortvarig. Etter en intens, direkte og tøff kamp på Skjetten stadion ble Skjetten laget som tok seieren i 1. NM kvalifiseringsrunde.

1. runde NM kvalikk herrer - Skjetten mot Skedsmo

NM KAMP KVALIFISERING 1.RUNDE: SKJETTEN - SKEDSMO LØRDAG 22.MARS KL 1500 PÅ SKJETTEN STADION.

KJENN DERES BESØKELSESTID FOLKENS - MØT OPP OG HEI FREM KORSETS FLAGGSKIP!

"KORSET ER PORSCHE"

Sponsorer til sesongprogrammet for 2014

I disse dager tar alle spillerne lagbilder til sesongprogrammet. Vi har planer om at sesongprogrammet skal være ute i hver postkasse på Skedsmokorset og omegn før 17 mai. Vi trenger annonsører i sesongprogrammet. Kjenner noen til firmaer som ønsker å støtte eller ser en god måte å profilering sitt firma gjennom sesongprogrammet ta kontakt med jol@skedsmofk.no

Påminnelse om årsmøte i Skedsmo FK tirsdag 18 mars 2013 kl. 19.00

Årsmøte i Skedsmo FK avholdes på Skedsmo stadion.

Logg deg inn og se årsmøtepapirene.

Holmen - Skedsmo 5-0 - Ingen god generalprøve før NM kampen!

I går var det siste treningskamp før NM-kvalikk kampen mot Skjetten. Ordtaket med at en dårlig generalprøve gir en god eksamensfremføring håper vi er gjeldende før NM kampen, for i går var det dessverre meget lite å skryte av.

Rekrutteringskurs for dommere

Hei alle sammen. For mer informasjon om rekrutteringsdommerkurs se mer.

Se på vedlegget for informasjon om rekrutteringskurset for dommere.

Påmelding gjøres til j_spantell@yahoo.no

Sola skinner, Skedsmo A-lag vinner og Kristoffer Langerud signerer!

For en strålende helg. I dag titter solen frem. Skedsmo A-lag vant 3-1 mot Otterstad og Kristoffer Langerud Signerer for A-laget.

Se referat fra kampen. Helgens treningskamp var mot Ottestad fra Hamar område, dette er et lag som de senere år har ligget på øvre halvdel i 3 div.

Til trener/leder som ikke har fått Legea trener/leder dress

Trener/leder klær i str. L og XL har nå kommet og kan hentes på klubbkontoret. PS! Dette er til de som ikke har fått tidligere.

Vi har nå fått levert 60 stk drakter i 2XS. De lagene som passer i den str. kan sende mail til jol@skedsmofk.no Vi har også nå langbukser i alle størrelser som vi har manglet en periode nå

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været