Påminnelse om årsmøte i Skedsmo FK tirsdag 18 mars 2013 kl. 19.00

Årsmøte i Skedsmo FK avholdes på Skedsmo stadion.

Logg deg inn og se årsmøtepapirene.

Holmen - Skedsmo 5-0 - Ingen god generalprøve før NM kampen!

I går var det siste treningskamp før NM-kvalikk kampen mot Skjetten. Ordtaket med at en dårlig generalprøve gir en god eksamensfremføring håper vi er gjeldende før NM kampen, for i går var det dessverre meget lite å skryte av.

Rekrutteringskurs for dommere

Hei alle sammen. For mer informasjon om rekrutteringsdommerkurs se mer.

Se på vedlegget for informasjon om rekrutteringskurset for dommere.

Påmelding gjøres til j_spantell@yahoo.no

Sola skinner, Skedsmo A-lag vinner og Kristoffer Langerud signerer!

For en strålende helg. I dag titter solen frem. Skedsmo A-lag vant 3-1 mot Otterstad og Kristoffer Langerud Signerer for A-laget.

Se referat fra kampen. Helgens treningskamp var mot Ottestad fra Hamar område, dette er et lag som de senere år har ligget på øvre halvdel i 3 div.

Til trener/leder som ikke har fått Legea trener/leder dress

Trener/leder klær i str. L og XL har nå kommet og kan hentes på klubbkontoret. PS! Dette er til de som ikke har fått tidligere.

Vi har nå fått levert 60 stk drakter i 2XS. De lagene som passer i den str. kan sende mail til jol@skedsmofk.no Vi har også nå langbukser i alle størrelser som vi har manglet en periode nå

A- lag herrer: Frigg - Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekr 4-2

Flere treningskamper i helgen for A-laget.

Frigg mot Skedsmo 1-1 og Skedsmo - Strømmen rekrutt 4-2.

Gi din Grasrotandel til Skedsmo FK

Et godt bidrag for å holde utgiftene nede for Skedsmo FK sine medlemmer er Grasrotandelen. Alle som tipper gjennom Norsk Tipping kan knytte seg opp mot Skedsmo FK og klubben får 5% av det den enkelte tipper for. Nå er vi oppe i 420 grasrotandeler. Vi ønsker selvsagt at enda flere knytter seg opp mot Skedsmo FK, men en stor takk til de som allerede er knyttet opp mot Skedsmo FK. Få gjerne venner og bekjente til å gjøre det samme.

Flere kamper i helgen som kan være av interesse

Helgens kamper på Skedsmo stadion og andre arenaer. Bare å møte opp og følge med.

Fredag 28.2:  Skedsmo G16 - Lørenskog G16 på Rolvsrud stadion fra kl. 1800.

Fredag 28.2: Skedsmo J19 - LSK i LSK hallen fra kl. 1745.

Fredag 28.2: Skedsmo A-lag mot Frigg på Ferd stadion fra kl 1930.

Søndag: 02.3: Skedsmo G19 - Stabæk på Skedsmo stadion fra kl 1300.

Søndag 02.3: Skedsmo A-lag herrer - Strømmen rekr. fra kl 1500 på Skedsmo stadion.

MÅL MÅ FLYTTES ETTER TRENING!

Det er ekstremt viktig at dere flytter alle målene av banen etter trening da dette gjør at kommune har mulighet til å måke banen fortløpende slik at kvaliteten er god.

Slik så det ikke ut i dag og problemet med dette er at traktoren blir stående og da blir det ikke grønt på banen. Se bilder for banen i dag.

Viktig, viktig viktig!!!!!!

Månedens akademispiller

Denne månedens akademispiller i februar ble en jente.

Se videointervjuet med Synne R. Nilsen jente født 2003.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været