A lag herrer - Oslo City - Skedsmo 4-0

Det ble en tøff kamp mot et energisk Oslo City i Manglerudhallen i går ettermiddag.

Oslo City ga seg ikke før det sto 4-0 til Oslo laget. Det er mye å jobbe med rundt laget de neste ukene, og seriestart kommer fortere en man ønsker :)

Trenerforum G13-G15 med praksis - Alle trenere i klubben er velkomne.

Mandag 3.februar skal G13, 14 og 15 ha trenerforum sammen, og her er også trenere i barnefotballen velkomne. Barnefotballen kan komme fra kl 1900-2030 på Skedsmo stadion.

Fra 1900-2030 skal G13, G14 og G15 vise frem noen øvelser som de bruker i det daglige som også kan være aktuelt for alderstrinn lenger nedover i barnefotballen. Her kan alle trenere møte opp for å få innnspill.

Har dere spørsmål ta kontakt med Kim Andre.

Tærud Cup 2014

190 kamper er spilt i Tærudhallen og årets vinnere kåret. Rekord mange lag har deltatt; 101 lag og mye bra fotball i hallen i år. Stor takk til spillere, trenere, foreldre, dommere og cupteam som har bidratt til årets gjennomføring av Tærud Cup.

Resultatene finner du her.

Fortsatt noen nye Statoil kopper med Skedsmo FK logo igjen. Kan kjøpes på klubbkontoret

Skedsmo FK har samarbeid med Statoil E6 Berger og selger nå den nye Statoil koppen med Skedsmo logo for kun Kr. 249,-. Dette er samme prisen som du betaler på Statoil stasjonene. GRATIS kaffe får du på alle Statoil stasjoner i Norge.

A-lag herrer Skedsmo - Holmen

I går ettermiddag spilte A-laget årets første treningskamp på Skedsmo stadion. Motstander var nyopprykkede Holmen (skal spille 2.divisjon i 2014).

Traktoren er ødelagt - skal være i drift igjen i morgen - tirsdag 28.januar

Grunnet mye snø de siste dagene vil forholdene være lite optimale da traktoren må til reperasjon i dag.

Traktoren er lovet klar til i morgen tidlig. Vi beklager dette.

A - lag herrer Skedsmo-Holmen treningskamp

A laget spiller sin første treningskamp midt under Tærud cup. Laget som kommer på besøk er Holmen. Det skal bli spennende å se hva ny trener Tommy Stovner har klart å få ut av laget så langt. Det vil være noen nye fjes samt noen gamle. Kampstart er 1400 på Skedsmo stadion

Keepersøndag våren 2014

Akershus Fotballkrets og Oslo Fotballkrets tilbyr treningstilbud til alle jente - og gutte keepere født fra 2000 til 2004.

Vi vil med dette tiltaket fokusere på kompetansehevning innen teknikk og rolle, i tilegg til dette vil vi avvikle trenerforum for trenerne i den enkelte klubb.

PS! Dette er GRATIS for Skedsmokeeperne

INNE-KM: Vinnerkulturen er i ferd med å skapes. 3 vinnere, to 4.plasser

Årets utgave av Inne-Km i Januar 2014 er klubben godt fornøyde med. Vi hadde virkelig gode muligheter til å få flere lag til finalen, men slik ble det ikke. Etter mange lag i ulike klasser så ble det mye moro i LSK hallen i helgen. Skedsmo som klubb er godt på vei mot målene sine.

Vårkurs (for autoriserte dommere) og rekruttdommerkurs (for nye)

Rekruttdommerkurs

Invitasjonen til rekruttdommerkurset til deres dommerkontakt og medlemmer. Kostnaden for kurset er 350 kroner, men hvis dommeren fullfører og blir autorisert i løpet av sesongen er det gratis. (Sak på nettsiden vår: http://www.fotball.no/Kretser/akershus/Dommer/Dommerinfo/Nyheter/2014/Rekruttdommerkurs01/)

Klubben dekker kurset