Fotballakademiet er godt igang

Fotballakademiet på Skedsmo er godt igang og det er mange påmeldte denne høsten.

95 håpefulle og ivrige barn skal være med rundt akademiet og senest i går hadde 2001 årgangen spillermøte på stadion.

Her gjennomgikk man strategier, spillestil og holdninger.

Tidligere Skedsmo spillere tatt for doping

Hei alle sammen.

Beklager denne nyheten, men som mange av dere har observert på nett og TV så har to tidligere Skedsmo spillere blitt tatt for doping denne sesongen, og dette beklager klubben på det sterkeste.

Forbilde rollen og arbeidet med å være en REN-klubb har foregått over lang tid.

A-laget med spillere og trenere har gjennom hele sesongen hatt stort fokus på antidoping arbeidet og har derfor vært igjennom et anti-doping prosjekt i tidlig fase. Beklageligvis har dette oppstått og hvis det skulle være noen spørsmål rundt saken så ta kontakt med Jørn Ove Lunder- jol@skedsmofk.no;

Vi er opptatt av å være så åpne og ryddige som vi kan.

Dommerkurs for Små Føtter dommere

Onsdag 21/8 kl. 18.00 i 2. etg. på stadion, avholdes et dommerkurs hvor vi gjennomgår regler for Små Føtter dømming.

Alle som har meldt seg som dommer bes møte : )

Skedsmo mot Eidsvold Turn 1-2 - Ble ikke som man håpet

Dessverre ble det ikke helt den store festen på lørdag etter at Skedsmo tapte bunnoppgjøret mot Eidsvold Turn 1-2.

Publikum var ikke fornøyde med spillernes engasjement i kampen og hadde forventet mer. Nå fortsetter neste oppgjør mot Rosenborg 2 som blir livsviktig i kampen om overlevelse.

Se referatet fra RB: http://www.rb.no/lokal_sport/article6812930.ece

ÅRETS VIKTIGSTE KAMP KOMMENDE LØRDAG

MØT OPP PÅ SKEDSMO STADION OG SE ÅRETS VIKTIGSTE KAMP NÅR SKEDSMO FK TAR IMOT EIDSVOLD TURN TIL LOKALOPPGJØR I HELGEN.

KOM PÅ STADION MED BARN, BESTEFORELDRE OG BEKJENTE OG HEI FREM SKEDSMO I KAMPEN OM OVERLEVELSE I 2.DIVISJON ODDSEN LIGAEN 2013.

DETTE BLIR MORO.

HUSK: "KORSET ER PORSCHE"

Høstsesongen braker igang

Høstsesongen braker igang igjen og det er mye spennende som skjer med flere lag

J19 til topps i b-sluttspillet i Norway Cup

Etter å ha slått Førde 3 - 1(2-1) i finalen gikk Skedsmo J19 helt til topps i b-sluttspillet. Gratulerer jenter.

A-laget forsterker laget med nye spillere

Skedsmo A-lag i 2.divisjon har hentet inn 4.forsterkninger til høstsesongen og innspurten av sesongen.

De som to siste som er ankommet Skedsmo er spillere på lån fra Ull/Kisa. Kim Brenna med mange års erfaring fra 2.divisjon og unggutten Sivert Dæhlie.

I tillegg til disse to så er det ankommet en ny keeper fra Sverige og en ung midtstopper fra Moss.

Internett på Skedsmo stadion oppe igjen

På grunn av lyn og torden lørdag er internett tilgangen på stadion nede. Dette betyr også at alle som sender mail til skedsmofk.no domenet ikke kommer igjennom. Telenor jobber med saken, men vi vet ikke når problemet er løst.

Nå virker internett og mail igjen.

Norway cup 2013 er igang

Norway cup 2013 er igang for både barne- og ungdomsfotballen med både jenter og gutter med.

Følg alle resultatene på denne linken: http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=norwaycup2013

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været