Gutt 1

NM- Kvalifiseringskamper i dag - Møt opp!

I dag begynner sesongen for alvor for noen av våre lag. NM kvalifisering er noe vi setter høyt i klubben og noe vi ønsker deltagelse i.

I dag går følgende kamper

Skedsmo J 16 (99-98) - Fjellhamar kl. 1830-2000 på Skedsmo stadion

Strømmen - Skedsmo G19 (97-96-95) kl. 2015-2200 på Strømmen stadion.

Møt opp og se deilig Skedsmo spill med kombinasjoner, veggspill, finter og mål.

///LES

60 Skedsmo FK ledere møtte til info møte på Sten-Tærud 10 februar 2014

Det var hyggelig å se så mange Skedsmo FK ledere, lagledere og trenere på info møte mandag kveld. Det ble en kort gjennomgang av mange punkter som er viktig i forhold til driften av laget og ikke minst Skedsmo FK. Takk for oppmøtet og vi ses helt sikkert utover i sesongen og ikke minst på vår møtet som Akershus Fotballkrets avholder på Åråsen 26 mars.  

 Se presentasjonen her http://skedsmofk.no/Om-SFK/Organisasjon/LU og hold deg oppdatert på LU sin nettside.

///LES

Treningskamp A-laget Skedsmo - Nesodden 6-1

På lørdag ettermiddag møttes to lag som begge spilte i 2.divisjon foregående sesong. Både Skedsmo og Nesodden sine lag endte med nedrykk til 3.divisjon.

Begge lag har ambisjoner og satser på topp 3.plasseringer og har som mål om å være aktuelle for opprykk til 2.divisjon igjen i løpet av ett par sesonger.

///LES

Skedsmo akademiet på Kurland cup i helgen

Skedsmo akademiet hadde med seg 5.lag på Kurland cup i helgen.

Vi hadde med oss 2. lag født 2004 og 2005 som spilte opp i 2003 klassen. Guttene klarte seg meget bra mot både 1 og 2 år eldre spillere.

G2003 spilte mot 2003 lag og vant alle kampene overlegent. Det samme gjorde G2002 akademiet. Utrolig bra spilt av alle akademilagene og godt gjennomført.

///LES

Mange Skedsmo spillere på sonetiltak og kretslag i aksjon denne helgen.

I helgen var det samlet til kretslagsturnering og nok en gang var det mange Skedsmo spillere representert. Både fra sone 2001 til kretslag G/J98-99

På J2000 var det hele 4 spillere som spilte kretslagskampen for J00. Utrolig morsomt.

///LES

Flere barnelag på Lillestrøm banken cup

Mange av våre fremadstormende barnelag var på Lillestrøm cup foregående helg og det ble spilt mye god fotball fra våre kommende stjerner.

Se mer for bilder av Skedsmo 2006 Bjørner. De spilte mot Ready Akademiet, LSK Mår og Søndre Høland. Gode representanter for Skedsmo FK.

///LES

Invitasjon til alle Skedsmo FK trenere og støtteapparat

Laglederutvalget i Skedsmo FK ber alle trenere, lagledere og øvrige støtteapparat holde av mandag 10 februar kl. 19.00 - 21.00. Fint om minst en trener og en lagleder for hvert lag stiller på møtet som finner sted i samlinggsalen på Sten-Tærud skole.

 Se Agenda:

///LES

Akademiet på turnering i helgen

Skedsmo Fotballakademi er på turnering i Fjellhamarhallen denne helgen. Totalt har akademiet med 5.lag fordelt på alderstrinnene 2002-2003-2004-2005.

På lørdag skal 2003-2004-2005 spille mens søndag er det 2002 sin tur.

Etter helgen kommer referat og bilder fra helgens happening. Kampoppsett finner du på les mer...

///LES

Årsplan og retningslinjer U6-U12

Vedlagt er en oversikt over retningslinjer for trenere i barnefotballen, samt forslag til ulike årsplaner, og punkter som vi skal ha med oss i utviklingsplanen til Skedsmo FK.

Se les mer for skjemaer og informasjon.

///LES

Øvelsesbank Skedsmo FK - spillestil

Hei alle sammen i Skedsmo Fotballklubb.

Vedlagt er en Skedsmo Power Point presentasjon med en del av treningsøvelsene som brukes i barne- og ungdomsfotballen. I tillegg til disse er det mange flere øvelser som brukes, og det kommer flere presentasjoner.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været