Du kan fortsatt bestille julegaver hos Skedsmo FK, se vår Nettshop på www.skedsmofk.no

Skedsmo FK selger julegaver fra YOU BRANDS. Julegaver til barn, damer og herrer kan kjøpes til rimelig penge. Kjøper man pakker, se bildene, er prisen enda gunstigere. Men det er også mulig å kjøpe enkelt plagg. Her burde det være klær for enhver smak. Det vil være mulig å bestille(kjøpe) klær mellom 23 oktober og frem til 10 desember. Varene vil bli bestilt og levert jevnlig fremover til siste bestilling 10/12. Varene ligger også tilgjengelig på vår Skedsmo shop: http://www.skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Julesalg

Spillerutvikler presenteres

I denne videoen presenterer vi Skedsmo Fotballklubb sin nye spillerutvikler som skal jobbe med spillere i ungdomsfotballen.

Navn: Fredrik Eltoft

Alder: 30 år.

Rolle: Spillerutvikler G15 opp mot A-lag/rekrutt

Se mer på video: http://youtu.be/HApNEvc56Vw

Presentasjon av A-LAGET 2014

Dette er en kort presentasjon av A-laget herrer den kommende sesongen 2014.

Vedlagt er også en videopresentasjon av ny hovedtrener for A-laget og hans målsetninger med laget.

Video: http://youtu.be/cS01RCGKqGU

Legea boblejakker

Mange har ventet på boblejakker i str. S. Disse ligger nå på klubbkontoret for henting

Skedsmo akademiet på Løvenstad cup

Glimrende innsats i helgen folkens :)

Skedsmo akademiet er godt i gang med nye håpefulle barn

G16 og G15 uttakstreninger for Interkrets og 1.divisjonslaget starter uke 45

UTTAKSTRENINGER 1998 og G1999 IK gruppe og G15 gruppe. Totalt ca. 32-34 spillere totalt til sammen på lagene. De som ikke kommer med på lag 1 G16 eller lag 1 G15 er dermed med på G16/G15 bredde.

Les mer for info:

Skedsmo J2000 og J98 vinner av Nattcup

Skedsmo jenter 2000 vinner av Nattcup i LSK hallen

Moro for de voksne, moro for jentene :)

"Korset er forsatt porsche"

Skedsmo FK 2001 G13 tok sølv i Nordea elite-cup

Skedsmo gutter 13 treningsgruppe 1 deltok på Nesodden i Nordea elite-cup og det gikk meget bra.

Vinnerkulturen er i ferd med å skapes på korset.

G19 elite, G17 elite og G19 bredde har informasjonsmøte

Det kalles inn til informasjonsmøte for spillere født 1997,1996,1995 som ønsker å få informasjon om tilbudet på juniornivået neste sesong.

Møte vil informere om Gutter 19 elite, gutter 17 elite og Gutter 19 bredde.

G13 2001 er igang med å hente pokaler

Skedsmo 2001 var påmeldt i LYN cup med 2.lag.

Ordinærklassen (A-sluttspill): Semifinaler: Frisk Asker Vettre vs Langhus B: 1 – 4 Lyn 2 vs Skedsmo 2: 0 – 4

Finale: Langhus B vs Skedsmo 2: 2 – 4

Skedsmo 1 tapte 4-1 over Heming i kvartfinalen som vant overlegent finalen mot Bærumsløkka i turneringen. Dette viser en stor bredde i dette års trinnet med mange homogene og konkurransedyktige spillere på flere nivåer. Utrolig moro.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp