Gutt 1

Invitasjon til alle Skedsmo FK trenere og støtteapparat

Laglederutvalget i Skedsmo FK ber alle trenere, lagledere og øvrige støtteapparat holde av mandag 10 februar kl. 19.00 - 21.00. Fint om minst en trener og en lagleder for hvert lag stiller på møtet som finner sted i samlinggsalen på Sten-Tærud skole.

 Se Agenda:

///LES

Akademiet på turnering i helgen

Skedsmo Fotballakademi er på turnering i Fjellhamarhallen denne helgen. Totalt har akademiet med 5.lag fordelt på alderstrinnene 2002-2003-2004-2005.

På lørdag skal 2003-2004-2005 spille mens søndag er det 2002 sin tur.

Etter helgen kommer referat og bilder fra helgens happening. Kampoppsett finner du på les mer...

///LES

Årsplan og retningslinjer U6-U12

Vedlagt er en oversikt over retningslinjer for trenere i barnefotballen, samt forslag til ulike årsplaner, og punkter som vi skal ha med oss i utviklingsplanen til Skedsmo FK.

Se les mer for skjemaer og informasjon.

///LES

Øvelsesbank Skedsmo FK - spillestil

Hei alle sammen i Skedsmo Fotballklubb.

Vedlagt er en Skedsmo Power Point presentasjon med en del av treningsøvelsene som brukes i barne- og ungdomsfotballen. I tillegg til disse er det mange flere øvelser som brukes, og det kommer flere presentasjoner.

///LES

A lag herrer - Oslo City - Skedsmo 4-0

Det ble en tøff kamp mot et energisk Oslo City i Manglerudhallen i går ettermiddag.

Oslo City ga seg ikke før det sto 4-0 til Oslo laget. Det er mye å jobbe med rundt laget de neste ukene, og seriestart kommer fortere en man ønsker :)

///LES

Trenerforum G13-G15 med praksis - Alle trenere i klubben er velkomne.

Mandag 3.februar skal G13, 14 og 15 ha trenerforum sammen, og her er også trenere i barnefotballen velkomne. Barnefotballen kan komme fra kl 1900-2030 på Skedsmo stadion.

Fra 1900-2030 skal G13, G14 og G15 vise frem noen øvelser som de bruker i det daglige som også kan være aktuelt for alderstrinn lenger nedover i barnefotballen. Her kan alle trenere møte opp for å få innnspill.

Har dere spørsmål ta kontakt med Kim Andre.

///LES

Tærud Cup 2014

190 kamper er spilt i Tærudhallen og årets vinnere kåret. Rekord mange lag har deltatt; 101 lag og mye bra fotball i hallen i år. Stor takk til spillere, trenere, foreldre, dommere og cupteam som har bidratt til årets gjennomføring av Tærud Cup.

Resultatene finner du her.

///LES

Fortsatt noen nye Statoil kopper med Skedsmo FK logo igjen. Kan kjøpes på klubbkontoret

Skedsmo FK har samarbeid med Statoil E6 Berger og selger nå den nye Statoil koppen med Skedsmo logo for kun Kr. 249,-. Dette er samme prisen som du betaler på Statoil stasjonene. GRATIS kaffe får du på alle Statoil stasjoner i Norge.

///LES

A-lag herrer Skedsmo - Holmen

I går ettermiddag spilte A-laget årets første treningskamp på Skedsmo stadion. Motstander var nyopprykkede Holmen (skal spille 2.divisjon i 2014).

///LES

Traktoren er ødelagt - skal være i drift igjen i morgen - tirsdag 28.januar

Grunnet mye snø de siste dagene vil forholdene være lite optimale da traktoren må til reperasjon i dag.

Traktoren er lovet klar til i morgen tidlig. Vi beklager dette.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været