Skedsmo FK administrasjon ønsker dere alle en God Jul og ett Riktig Godt Nytt År

Nå har de fleste lagene tatt juleferie fra trening, men det er ikke sikkert at alle er helt klare for oppstarten i januar. Skulle det være behov for assistanse så er kontoret oppe tom fredag 21 des. I rom julen er kontoret oppe fredag 28 desember (11-16) før vi er tilbake 2 januar.

SKEDSMO FK UKENS ØKT - UKE 1

Hei alle sammen. Hver uke kommer vi til å legge ut ukens økt. Denne økten kan brukes både i barne- og ungdomsfotballen og gjennom året kan alle lage sin egen øvelsesbank med de øvelsene som legges ut og som man synes er ålreite.

Har dere spørsmål ta kontakt.

Kim Andre Pedersen - sportslig leder barnefotballen Skedsmo FK

Vedlagt er ukens økt uke 1 -2013

A-laget åpner mot Lørenskog borte

Terminlisten for Oddsen ligaen er nå lagt ut og A-laget starter borte mot fjor årets topplag i 2 div. Lørenskog kjempet om opprykk helt til siste slutt. Lørdag 13 april er første seriekamp på bortebane. Første hjemmekamp er helgen etter, 20 april mot KFUM Oslo. Skedsmo FK har også fått hjemmekamp lørdag 27 april mot Tromsdalen, som rykket ned fra Addeccoligaen(PS!!! Det kan bli endringer)

Skedsmo FK med ny utstyrsleverandør

Fra 1 januar 2013 vil Legea være Skedsmo FK's nye utstyrsleverandør. Det betyr at drakter, shorts, strømper, treningsklær, fritidsklær mm bestilles gjennom adm. i Skedsmo FK eller på nett shop som vil fungere fra januar. Ett sett av kamp utstyr som drakt, shorts og strømper dekkes i sin helhet av Skedsmo FK.

Skedsmo FK har skrevet en ny samarbeidsavtale med Comet Sport i Lillestrøm. I hovedtrekk går denne ut på at våre medlemmer får 20% på alt som kjøpes i butikken. Vi vil ha klubbkvelder i regi av Comet Sport. På klubbkveldene blir det mulighet for å handle bl.a. fotballsko. Det er inngått en egen avtale med Select på baller. Ballene henter vi ut fra Comet Sport. Skedsmo FK vil også gjøre innkjøp av vester, kjegler oa relevant utstyr hos Comet Sport.

Info - Skedsmo FK lag til Dana Cup 2013

Nyttig info for lag som skal delta i neste års Dana Cup

Vi minner om: Web kurs for lag i Skedsmo Fotballklubb

Tirsdag 11/12 kl. 18.00 avholdes det kurs for å komme i gang med nettsiden til laget ditt.

Mange lag er allerede i gang (og mange er veldig fornøyde) , -så dette kurset er for de som ikke har kommet i gang enda.

Alle lag må benytte sin hjemmeside da dette bl.annet er klubbens medlemsreg. Lagets nettsiden har mange gode funksjoner som forenkler hverdagen/informasjon for laget.

Påmelding innen mandag 10/12 til trine@skedsmofk.no

Trenerforum på Skedsmo Stadion (Skedsmokorset) Torsdag 6. desember 2012 kl.17.45 – kl 21.00

Akershus FK får besøk av fagansvarlig på keeperutvikling i NFF, Jan Erik Stinessen torsdag 6.desember på Skedsmo stadion. Sammen med instruktører fra Akershus FK gjennomfører han trenerforum med fokus på keeperutvikling og keeperens rolle.

Flott om klubbene sender denne informasjonen  til alle trenere i sin klubb. Tiltaket er gratis.

Instruktør:                  Fagansvarlig keeperutvikling Jan Erik Stinesen

Tema:                     (Teori)               Keeper ”rolle og krav”

(Praksis)  Oppbygging og innhold keepertrening, med

hovedvekt på tema "Kvalitet og utfordring"

Tøff pulje med mye reiser i vårt første år i 2 div

I vårt første møte med 2 div blir det fem turer til Nord Norge og fire turer til Trøndelag. Lørenskog og Eidsvold Turn er også å finne i samme avdeling. I tillegg til mye reising er det også bra motstand vi møter, men det skal det jo være på dette nivået. Selv om det ennå en noen måneder til seriestart er vi godt i gang med forberedelsene. Spill i 2 div vil også kreve en del mer av klubben vår. Vi er derfor veldig interesert i å komme i kontakt med alle som kunne tenke seg å bidra på en eller annen måte. Så har du lyst til å bidra, ta kontakt med administrasjonen eller Kjell Olafsrud på tlf 92882100

Åpne treninger fra A-lag til G/J13 - Elite

Hei. For de spillerne som trenger andre og nye utfordringer så begynner alle våre elite-lag med åpne treninger for interne og eksterne spillere. Kontakt til de respektive lagene gjøres til de enkelte hovedtrenere på årstrinnet. Det er mulig for eksterne spillere å ta kontakt før/etter jul frem til Januar 2013.

For kontaktinformasjon på årstrinn og trenere trykk på LES!

Med vennlig hilsen Kim Andre Pedersen

Sportslig leder og trenerutvikler

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været