Inngang til stadion fra Steinbråteveien(sør) er permanent stengt

Det betyr at det er hengelås både på porten og side døren. Dette fordi selv om man låser porten blir det parkering i Steinbråteveien. I forrige uke hadde vi nesten ulykker mellom biler og syklister i Steinbråteveien. Kommunen har derfor valgt og stenge denne inngangen. Kommunen jobber samtidig med å få fjernet alle trailere fra nederste parkering slik at vi får plass til alle bilene.

G19 Skedsmo mot Eidsvold Turn 6-1 og klar hjemmeseier

G19 er virkelig kommet godt igang med sesongen og ligger på 3 plass etter 8 serierunder.

I går var det Eidsvold Turn som kom på besøk og ble slaktoffer. Kampen endte 6-1 til Skedsmo og veien mot toppen fortsetter videre.

G16 - fosser videre i interkretsserien med 2.strake seiere

G16 laget i interkrets har denne sesongen startet trått og ikke hatt marginenen på sin side.

Hovedtrener Andre Schelander har jobbet hardt med guttene på trening og det har virkelig begynt å gi resultater.

2-3 seier borte mot Skjetten og 4-5 seier borte mot Moss de siste 2.kampene har gjort at det ser lysere ut i fortsettelsen.

2.divisjon herrer Levanger - Skedsmo 0-0

Skedsmo sitt A-lag var ute på nye reiser og denne gangen var det bortekamp mot Levanger som er et av topplagene i årets serie.

Kampen endte 0-0 og Skedsmo tok sitt 4.poeng på bortebane denne sesongen. Neste utfordring er hjemmekampen mot Nardo lørdag den 8.6 kl 1600 på Skedsmo stadion.

Ledig massasjetime i morgen torsdag 23 mai. kl. 20.00 - 21.00(FULLBOOKET)

Har du problemer med legger, rygg, nakke mm? Da anbefaler vi at du prøver en idrettsmassasje time på Skedsmo stadion. En ledig time i morgen torsdag 23 mai. Dette er tilbud både for spillere og foreldre.

PS! Gi beskjjed før kl. 12.00 i dag onsdag 22 mai

G-19 - Juniorlaget fosser videre

G19 - Juniorsatsningen har virkelig levert varene så langt denne sesongen og tok senest i går en 4-2 seier borte mot hardtjobbende Skjetten SK.

Skedsmo A-lag/rekrutt er i siget og plukker poeng!

Rekruttlaget herrer i 4.divisjon har virkelig fått opp dampen og leverer seire på løpende bånd.

Foregående lokaloppgjør mot Flisbyen så var også 2.stk 15-16 åringer med og debuterte i seniorfotballen.

2-1 seier borte mot Mo

Endelig er historiens første trepoenger i 2 div i havn. Etter å ha "tapt" to poeng i begge de siste kampene var det deilig å endelig få full pott. Vi tok tidlig ledelsen ved Willy etter 5 min. Etter 25 min utlignet Mo.

Kampen er jevn, men Mo har de største mulighetene. Etter 74 min kommer Erfan på et flott raid, men felles innenfor seksten. Han setter selv straffa kontant i mål. Vi klarer å ri av stormen og en lang dag og en lang reise gir 3 poengs utbytte. Da er det bare å feire 17 mai gutter

Nyhet fra Legea

Nyhet fra Legea har ankommet butikken Skedsmo shop.

Body undertrøye og shorts kan kjøpes i nettbutikken. For mer informasjon se nettbutikken.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været