Fotballskolen er godt igang med 165 påmeldte

Fotballskolen på Skedsmo er godt i gang med manbe barn og så langt et strålende vært :)

Vi håper dette fortsetter

2.divisjon herrer - Tromsø 2 mot Skedsmo 3-2

En lang tur opp til Tromsø og Alfheim stadion endte dessverre med 3-2 tap.

Dermed er har vi nå også avgitt 3.poeng på bortebane denne sesongen.

Neste mostander blir Byåsen hjemmde den 22.6 kl 1600 på Skedsmo stadion

Status på levering av Legea klær

Vi har fått inn langbukser, bagger og strømper i dag. Mandag 17 juni vil vi få ytterligere leveranser av gensere og t-skjorter. Drakter får jeg status på mandag.

Endelig tre poeng hjemme

Etter at vi de to siste sesongene nesten har vært uslåelige hjemme på Skedsmo Stadion har det ikke gått fullt så greit i år. Etter en tøff start hjemme mot KFUM og Tromsdalen hvor vi ikke leverte varene har vi hevet oss mange hakk, men uttellingen har vært dårlig. Det var derfor veldig deilig for alle rundt laget at denne første seieren hjemme endelig kom med 2-0 over Nardo.

Inngang til stadion fra Steinbråteveien(sør) er permanent stengt

Det betyr at det er hengelås både på porten og side døren. Dette fordi selv om man låser porten blir det parkering i Steinbråteveien. I forrige uke hadde vi nesten ulykker mellom biler og syklister i Steinbråteveien. Kommunen har derfor valgt og stenge denne inngangen. Kommunen jobber samtidig med å få fjernet alle trailere fra nederste parkering slik at vi får plass til alle bilene.

G19 Skedsmo mot Eidsvold Turn 6-1 og klar hjemmeseier

G19 er virkelig kommet godt igang med sesongen og ligger på 3 plass etter 8 serierunder.

I går var det Eidsvold Turn som kom på besøk og ble slaktoffer. Kampen endte 6-1 til Skedsmo og veien mot toppen fortsetter videre.

G16 - fosser videre i interkretsserien med 2.strake seiere

G16 laget i interkrets har denne sesongen startet trått og ikke hatt marginenen på sin side.

Hovedtrener Andre Schelander har jobbet hardt med guttene på trening og det har virkelig begynt å gi resultater.

2-3 seier borte mot Skjetten og 4-5 seier borte mot Moss de siste 2.kampene har gjort at det ser lysere ut i fortsettelsen.

2.divisjon herrer Levanger - Skedsmo 0-0

Skedsmo sitt A-lag var ute på nye reiser og denne gangen var det bortekamp mot Levanger som er et av topplagene i årets serie.

Kampen endte 0-0 og Skedsmo tok sitt 4.poeng på bortebane denne sesongen. Neste utfordring er hjemmekampen mot Nardo lørdag den 8.6 kl 1600 på Skedsmo stadion.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været