Trenerforum på Skedsmo Stadion (Skedsmokorset) Torsdag 6. desember 2012 kl.17.45 – kl 21.00

Akershus FK får besøk av fagansvarlig på keeperutvikling i NFF, Jan Erik Stinessen torsdag 6.desember på Skedsmo stadion. Sammen med instruktører fra Akershus FK gjennomfører han trenerforum med fokus på keeperutvikling og keeperens rolle.

Flott om klubbene sender denne informasjonen  til alle trenere i sin klubb. Tiltaket er gratis.

Instruktør:                  Fagansvarlig keeperutvikling Jan Erik Stinesen

Tema:                     (Teori)               Keeper ”rolle og krav”

(Praksis)  Oppbygging og innhold keepertrening, med

hovedvekt på tema "Kvalitet og utfordring"

Tøff pulje med mye reiser i vårt første år i 2 div

I vårt første møte med 2 div blir det fem turer til Nord Norge og fire turer til Trøndelag. Lørenskog og Eidsvold Turn er også å finne i samme avdeling. I tillegg til mye reising er det også bra motstand vi møter, men det skal det jo være på dette nivået. Selv om det ennå en noen måneder til seriestart er vi godt i gang med forberedelsene. Spill i 2 div vil også kreve en del mer av klubben vår. Vi er derfor veldig interesert i å komme i kontakt med alle som kunne tenke seg å bidra på en eller annen måte. Så har du lyst til å bidra, ta kontakt med administrasjonen eller Kjell Olafsrud på tlf 92882100

Åpne treninger fra A-lag til G/J13 - Elite

Hei. For de spillerne som trenger andre og nye utfordringer så begynner alle våre elite-lag med åpne treninger for interne og eksterne spillere. Kontakt til de respektive lagene gjøres til de enkelte hovedtrenere på årstrinnet. Det er mulig for eksterne spillere å ta kontakt før/etter jul frem til Januar 2013.

For kontaktinformasjon på årstrinn og trenere trykk på LES!

Med vennlig hilsen Kim Andre Pedersen

Sportslig leder og trenerutvikler

Kim Andre Pedersen nominert til "Årets unge leder" av NFF

De fleste av dere kjenner Kim Andre som en hardtarbeidende og strukturert person som alltid holder hva han lover.

Det var derfor en svært gledelig nyhet da vi i dag fikk beskjed om at Kim Andre er nominert som en av tre perosner til prisen "Årets unge leder" som deles ut på Lederseminaret til NFF under Cupfinalehelgen.

Skedsmo FK's jentelag best i KM 5er i LSK hallen

Skedsmo FK sitt J19 lag gikk helt til topps etter 5 - 2 i finalen mot Fjellhamar, mens J16 laget tapte 5 - 0 mot Fet i finalen. Dette var de to klassene Skedsmo stilte med jentelag. I J19 finalen fikk Ingvild Olsen finalens beste spiller prisen. Gratulerer!!

G19 vant bronsje etter å ha slått Lørenskog i bronsjefinalen 9 - 4, G16 tapte i 1/8 finalen mot Lillestrøm, Menn bredde tapte 4 - 1 mot Løvenstad i kvartfinalen, mens Menn Elite ikke kom til sluttspillet. Dette var kanskje den største skuffelsen. Vi gleder oss over 3 medaljer i årets KM 5er.

Lønnsomt sponsorat

Det skal lønne seg å være en del av Skedsmo FK familien.

Noe vi nylig fikk et godt eksempel på da to av våre gode samarbeidspartnere inngikk avtale om leveranse av 10 biler.

Daglig leder Tommy Stovner i Grorud Håndtverk-service AS og Camilla Myhre i Mobile Kjeller AS/Opel var tilstede når fem av bilene ble overlevert.

Vi oppfordrer alle til å støtte opp om våre samarbeidspartnere. Uten de ville det bli tungt å drive Skedsmo FK.

Lys på kunstgress øvre

Nå skal det være bedre lys på kunstgress øvre. Det er satt opp lys på stolpe som manglet tidligere, pærer skal være skiftet og lyset skal komme automatisk på når det blir for mørkt.

Skedsmo FK trenger trener til ett av sine ungdomslag på jentesiden

Er du strukturert, utviklingsorientert, faglig dyktig og god til å behandle fotballspillere? Ja, da har vi det rette laget for deg. Er du interessert ta kontakt med Kalle på tlf. 468 06 367 eller Kjell Ove på tlf. 911 62 121

Skedsmo FK J98 vant sølv i Kristiansand

Jenter 14 deltok i helgen i Vintercupen i Kr. sand. Laget vant sin gruppe i det innledene gruppespillet.

INFOMØTE FOR ALLE JUNIORSPILLERE FØDT 96,95,94 onsdag 7.11.12 kl 1900.

Informasjon til alle spillere og foreldre i Skedsmo FK som har/er født 96,95,94 og er Juniorspillere den kommende sesongen.

Informasjonsmøte onsdag 7.november på Skedsmo stadion fra kl. 19-20.00 i 2.etg på Skedsmo stadion.

Det vil være informasjon om hva som skjer den kommende sesongen ved Rune Larsen, Kalle Blindheim, Lasse Ullereng m.flere. Viktig at alle juniorspillere, uansett hvilket lag og hvilken gruppe man ønsker å spiller på, kommer. Her kan både foreldre og spillere som ønsker informasjon komme.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været