Ledig massasjetime i morgen torsdag 23 mai. kl. 20.00 - 21.00(FULLBOOKET)

Har du problemer med legger, rygg, nakke mm? Da anbefaler vi at du prøver en idrettsmassasje time på Skedsmo stadion. En ledig time i morgen torsdag 23 mai. Dette er tilbud både for spillere og foreldre.

PS! Gi beskjjed før kl. 12.00 i dag onsdag 22 mai

G-19 - Juniorlaget fosser videre

G19 - Juniorsatsningen har virkelig levert varene så langt denne sesongen og tok senest i går en 4-2 seier borte mot hardtjobbende Skjetten SK.

Skedsmo A-lag/rekrutt er i siget og plukker poeng!

Rekruttlaget herrer i 4.divisjon har virkelig fått opp dampen og leverer seire på løpende bånd.

Foregående lokaloppgjør mot Flisbyen så var også 2.stk 15-16 åringer med og debuterte i seniorfotballen.

2-1 seier borte mot Mo

Endelig er historiens første trepoenger i 2 div i havn. Etter å ha "tapt" to poeng i begge de siste kampene var det deilig å endelig få full pott. Vi tok tidlig ledelsen ved Willy etter 5 min. Etter 25 min utlignet Mo.

Kampen er jevn, men Mo har de største mulighetene. Etter 74 min kommer Erfan på et flott raid, men felles innenfor seksten. Han setter selv straffa kontant i mål. Vi klarer å ri av stormen og en lang dag og en lang reise gir 3 poengs utbytte. Da er det bare å feire 17 mai gutter

Nyhet fra Legea

Nyhet fra Legea har ankommet butikken Skedsmo shop.

Body undertrøye og shorts kan kjøpes i nettbutikken. For mer informasjon se nettbutikken.

Ajax skal holde kurs på Skedsmokorset

Hei alle sammen.

Nå kommer Ajax Amsterdam Academy sine instruktører til Skedsmokorset for å trene interne og eksterne trenere. Her er det bare å melde seg på.

2.divisjon herrer Skedsmo mot RBK 2 endte 3-3

Kampen så ut til å være avgjort på 3-1 når det var 20 min igjen men etter straffespark og gavepakker i form av initiativ gjorde at det ikke ble slik.

Skedsmo FK uttaler seg på VG i debatten om barnefotball og utvikling

Kim Andre Pedersen  - sportslig leder i Skedsmo FK for barneavdelingen uttaler seg til VG om klubbens tanker og filosofi

2.divisjon herrer Skedsmo FK VS. Tromsdalen

Førstkommende lørdag spiller Skedsmo sin 2.hjemmekamp for sesongen. På andre siden står Tromsdalen.

Kampstart kl 1600 på Skedsmo stadion. Møt opp og hei guttene frem til nye tre poeng og mange herlige kombinasjoner

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været