6.divisjon serieåpnet med seier 5-0 mot FUVO 2

Skedsmo 3 i 6.divisjon seriåpnet mot FUVO i går. Det endte med fantastisk pasningspill og glimrende skoringer.

A lag herrer 2.divisjon ble spennende! Lørenskog 3 - Skedsmo 3

Skedsmo A-lag tok et historisk poeng i sin første sesong i toppfotballen med 3 - 3 borte mot Lørenskog hvor det var mer en spillet som gjorde tilskuerne engasjerte.

Kiwi Grønncup Lotteri

En stor takk til alle som har bidratt i Kiwi Grønn Cup 2013.  Vinnerne av Kiwi Grønn Cup lotteriet er klare.

KIWI Grønn cup 2013 ferdigspilt

Mange spennende kamper, godt spill og idrettsglede på stadion denne helga. Frogner til topps i J13 klassen og Skedsmo FK vant G13 i årets Kiwi Grønn Cup 2013.  Her er resultatene i G13/J13.

Jenter 15 var med på Drammens cup denne helgen! 13-14 april 2013

Det ble mye bra spill av Jenter 15 i Drammen denne helgen.

Ida tatt ut til dobbelt landskamp mot Italia for U16 landslaget

Ida som til daglig spiller på J19 og Damelaget til Skedsmo FK blir også i 2013 sesongen satset på av landslagsledelsen.

DOMMERKURS MAN 29.APR KL18-20

Hei alle sammen. Da er det satt opp dommerkurs på Skedsmo stadion fra kl 18-20 mandag 29.april.

Instruktører vil være fra Akershus Fotballkrets og her kan både spillere, trenere, foreldre og andre melde seg på.

Velkommen skal dere være

Påmelding til kimapeders@gmail.com; med navn og e-post

Skedsmo FK på Ullevål stadion

Skedsmo FK med sitt guttelag var på Ullevål stadion i forbindelse med UEFAS Grassroot programme

Se video fra økten i som ble gjennomført

KJØP SESONGKORT

Kjøp sesongkort og være med på den historiske sesongen til Skedsmo i 2.divisjon.

Kjøper dere sesongkort nå så får dere inngang til cupkampen mot LSK gratis.

De som kjøper sesongkort før Cup kampen mot LSK kan bruke kortet der.

Lagersalg 08 - 12 april

Skedsmo FK sin samarbeidspartner Marvins Outlet har Lagersalg på Skedsmo Samfunnshus

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv