Gutt 1

NFF med oppdatert "Korona" trening gjeldende fra 13 mai. VIKTIG at alle trenere/ledere setter seg inn i dette!!

Som vi tidligere har sagt er det viktig å følge med på vår nettside, hvor vi vil informere om endringer i regelverket rundt fysisk aktivitet i fotballen. Vi følger alltid NFF sin veileder. Det er viktig å overholde disse regelverkene slik at "Klubben" ikke blir stilt til ansvar for ikke å overholde regelverket. Husk at "KLUBBEN" det er oss.

Nedenfor finner du hele veilederen fra NFF med virkning fra 13 mai

///LES

Endelig ser vi muligheter for å gjennomføret årsmøte for 2019

Skedsmo fotballklubb avholder årsmøte tirsdag 19 mai kl 1900.

 Grunnet situasjonen med coronaviruset må vi ha påmelding til årsmøte slik at vi kan gjennomføre dette etter gjeldende regler fra myndighetene. Vi må derfor på forhånd vite hvor mange det er som kommer, slik at vi kan legge til rette for hvordan møtet skal gjennomføres.

De som kan stemme ved årsmøte er medlemmer i Skedsmo fotballklubb, som har vært medlem i klubben i minimum 1 måned.

Påmeldingsfrist er innen fredag 15 mai.

Påmelding gjøres på følgende måte: Send en mail til jol@skedsmofk.no for å melde deg på.

Hvordan vi tenker å gjennomføre, er avhengig av hvor mange som melder seg på. Dette kommer vil tilbake til når vi har fått antall påmeldte medlemmer.

Årsmøtet avholdes i klubbhuset, 2 etg.

///LES

Presentasjon av Trenerveileder i SFK, Jarle Toften

Trenerveileder skal bruke sin tid på å være støtte for trenerne rundt lagene fra 6-12 år, både gutter og jenter. Jarle er også assistenttrener på A-lag herrer.

Jarle har UEFA B lisens både som trener og spillerutvikler. Han har også tatt kurs som Trenerveileder.

///LES

VIKTIG info fra NFF - NYE Koronavettregler gjeldende fra 7 mai

NFF har kommet med nye regler for treninger. Det er viktig at disse leses godt og følges. Husk at KLUBBEN er oss ikke noen andre. Disse kjørereglene gjelder alle som har organiserte treninger. Korona smitten går den riktige veien pr. nå. De siste 14 dager er det barn/ungdom i alderen 10 - 29 år som topper smittestatistikken. Skedsmo FK ønsker ikke at denne statistikken skal fortsette, slik at vi alle må følge retningslinjene. Da stopper vi smitteøkningen. Takk til alle for at vi i Skedsmo FK bidrar til å stoppe smitten ved å ha gode organiserte treninger tilpasset Koronavettreglene nedenfor:

///LES

Uke 19 og stadig flere lag har startet opp treningen, men "Korona" trening skal fortsatt være UTEN KONTAKT og med 1 meters avstand

Kjempeflott og se at flere og flere Skedsmo lag kommer i aktivitet. For at vi skal kunne opprettholde aktivitet er vi avhengig av at alle følger reglene som myndighetene har satt. Hvis disse er uklare ta kontakt med adm.

Fra og med 7 mai er det lov til å ha 50 spillere på trening samtidig, men 1 meters regelen mellom spillerne gjelder fortsatt.

///LES

Uke 19. Hva skjer i Skedsmo FK ?

Fotballhverdagen på vei tilbake ? For å kunne komme i gang med akademiet(Christian, kommer med egen info), er nå de som har vært permittert rundt akademiet tilbake i 50%. Sportslig leder er tilbake 100%. SL vil i tillegg til det sportslige få andre/flere oppgaver i tillegg til SL-oppgaver. Det er mulig nå som det er litt roligere på treningsfronten, og skolere seg. Ta Grasrottreneren nå https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/2020/stort-engasjement-for-grasrottrenerkurset/ Dersom dette er interessant gi beskjed til peg@skedsmofk.no. PS! Til dere som ønsker å starte organisert trening. Hold deg alltid oppdatert på treningstider i baneboka som ligger på nettet: https://www.skedsmofk.no/Nyttig/Banebok 

Til dere som allerede har startet med organiserte treninger, her er noen tips:

///LES

Trening uke 18

Nå har vi kommet til uke 17 og vi ser fremover mot uke 18. De som har meldt sin interesse for lags trening i uke 18 er nå oppdatert, se vår nettside: https://www.skedsmofk.no/Nyttig/Banebok

Dersom noen ønsker å booke treningstid, eller endre treningstid gå inn og se hva som er ledig før du sender meg mail om ønske. Husk at organisering av trening foregår etter Korona regler.

///LES

Trening i uke 17 + diverse

Føst vil jeg si at etter å ha vært innom treningene til alle lagene som har trent på hovedbanen i denne Korora tiden, har dere imponert meg i måten dere har gjennomført treningene med Korona regler. Fort gjort å glemme seg bort, men da henter dere det inn igjen. Kjempefint at dere foreldre som til vanlig ikke er så involvert stiller opp. Klapp for alle dere.

Skedsmo stadion er en kommunal bane, og Lillestrøm kommune har valgt å følge Myndighetene, Norges idrettsforbund, Norges Fotballforbund sine retningslinjer. Lillestrøm kommune sier at det er opp til Fotballklubben å legge seg på en strengere linje, det kan være å legge oss på 2 og 2 maks 3 som tidligere, eller å følge de nasjonale linjene. Vi prøver oss på å følge Lillestrøm kommune sine anbefalinger i og med at det er et kommunalt anlegg. Det som Norges idrettsforbund sier er at vi som klubb kan stå til ansvar https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/ansvar-for-idrettslag-som-tilrettelegger-for-idrettslig-aktivitet/ For adm. blir dette selvsagt vanskelig å følge opp da nesten alle er permittert, som betyr at vi har 50% stilling på jobb. Vi er da helt avhengig av dere som bestemmer at laget skal starte og trene nå i disse Korona tider, at organiseringen av treningene er god, at nok foreldre og trenere/ledere stiller opp. Husk at det er 4 spillere + 1 leder i hver gruppe og ingen fysisk kontakt mekllom spillerne(ingen forøvrig). Regner med at alle har fått med seg de generelle Korona reglene nå.

///LES

Trening i denne uken(uke 16)

Vi fortsetter som i forrige uke med samme treningstider som i vintermånedene. De som ønsker å trene på dagtid booker det på FB siden til Skedsmo trenere. De lagene som ønsker å trene på kveldstid, men synes det blir liten plass må nesten ta kontakt med de lagene de trener sammen med for å avtale hvordan det skal organiseres. Husk at øvrebanen stort sett er ledig. I adm. er det fortsatt kun en 50% stilling så det vil fortsatt kunne ta tid før mailer blir besvart. Husk reglene i forhold til Korona viruset, med 2m avstand. Dette gjelder også når vi går flere inn på anlegget(banene). Vi jobber alle for å få redusert smitten slik at vi kan komme i gang med kamper snart.

///LES

Lillestrømbanken med en hjelpende hånd

Vår generalsponsor har kommet med en hjelpende hånd til Skedsmo FK. Lillestrømbanken har bidratt med Kr. 100 000,- til Skedsmo FK. Vi takker Lillestrømbanken for bidraget til lokalfotballen på Skedsmokorset.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp

Herrer 4 div. Skedsmo FK - Raumnes & Årnes

28.mai kl 15.00

Været