Fotografering av lagene i 2013

Det blir fotografering av våre lag på Sten-Tærud skole samlingssalen i uke 10.

Da vi desverre ikke har mottatt alle Legea spilledraktene enda, blir fotograferingen i de gamle Umbrodraktene.

G2003, Damelaget og A-laget blir fotografert senere.

En gledelig nyhet alle sammen

Nett shopen er nå åpnet for bruk. I tillegg til at det nå er mulig å handle klær vil også alle våre medlemmer kunne logge seg inn på sin bruker å betale medlems og treningsavgiften via nett shopen. Altså trenger man ikke å gå inn på nettbanken for å betale fakturaen som blir sendt ut i en av de nærmeste dager. Alt kan gjøres fra nett shopen. PS! Hele utstyrspakker må bestilles gjennom jol@skedsmofk.no og betales på samme måte som tidligere(foreløpig)

Mye å glede seg over tross tap mot Nesodden

Det ble tap 2-3 mot Oddsen Liga laget Nesodden i dag. På tross av tapet er det mye å glede seg over. Selvsagt er det ikke bra å slippe inn tre mål, men Nesodden var effektive. De scoret strengt tatt på alle mulighetene de hadde. Det var heller ikke imponerende spill av våre ved disse situasjonene.

Attacher under kvalifisering til J19 EM

I tiden 3-9/4 er Akershus Fotballkrets medarrangør av kvalifiseringer til J19 EM.

Det skal spilles kamper 4, 6 og 9/4 på henholdsvis Jessheim og Kongsvinger.
Treninger vil foregå på baner i nærområdet.

Deltagerne skal bo på Hotel Arena på Lillestrøm.

Skedsmo Fotballakademi ivrig 2001 og 2002 ut på nye eventyr

Skedsmo Fotballakademi 2001 og 2002 har vært ute på nye eventyr på trening og kamper.

Og mer moro skal det bli :)

Rema Tærud Cup 2013 er over for denne gang.

Det ble en flott langhelg i Tærudhallen, med mye bra spill av mange flott ungdommer.

Resultatene finner du her: http://www.skedsmofk.no/Cuper/Rema-Taerud-Cup/Alt-om-Rema-Taerud-Cup-6.-10.-feb-2013

Skedsmo jente tatt ut på U23 landslaget

Anne Stenstvedt(bildet) spiller nå på LSK Kvinner, men har tidligere spilt i Skedsmo FK. Vi er stolte over at "våre" spillere blir tatt ut på landslaget... igjen. For 7 år siden da Anne spilte på Skedsmo ble hun tatt ut på J16 og J17 landslaget. Det tok altså 7 år før hun igjen blir tatt ut på U23 landslaget. Gratulerer Anne.

Ukens øvelse uke 7

Her er ukens øvelse uke 7.

Juniorsatsningen 2013

Dette er en presentason av juniorsatsningsgruppen sesongen 2013. Gruppen har som ambisjoner å kvalifisere seg for Junior NM, sammen med å gjøre det godt i seriespillet. Målet er å vinne serien for G19 1.divisjon slik at gruppen kan være aktuell for G19 Interkrets sesongen 2014. Dette skal gjennomføres sammen med å spille 4.divisjon herrer med A-laget.

Rekrutteringsdommerkurs

Her er informasjon om rekrutteringsdommerkurs gjennom Akershus Fotballkrets. Her er det bare å melde seg på for de som ønsker dette.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været