Gutt 1

Skedsmo jente tatt ut på U23 landslaget

Anne Stenstvedt(bildet) spiller nå på LSK Kvinner, men har tidligere spilt i Skedsmo FK. Vi er stolte over at "våre" spillere blir tatt ut på landslaget... igjen. For 7 år siden da Anne spilte på Skedsmo ble hun tatt ut på J16 og J17 landslaget. Det tok altså 7 år før hun igjen blir tatt ut på U23 landslaget. Gratulerer Anne.

///LES

Ukens øvelse uke 7

Her er ukens øvelse uke 7.

///LES

Juniorsatsningen 2013

Dette er en presentason av juniorsatsningsgruppen sesongen 2013. Gruppen har som ambisjoner å kvalifisere seg for Junior NM, sammen med å gjøre det godt i seriespillet. Målet er å vinne serien for G19 1.divisjon slik at gruppen kan være aktuell for G19 Interkrets sesongen 2014. Dette skal gjennomføres sammen med å spille 4.divisjon herrer med A-laget.

///LES

Rekrutteringsdommerkurs

Her er informasjon om rekrutteringsdommerkurs gjennom Akershus Fotballkrets. Her er det bare å melde seg på for de som ønsker dette.

///LES

4-0 over Askim FK

Lørdag ettermiddag var det klart for sesongens fjerde treningskamp da tredjedivisjonslaget Askim FK kom på besøk. Askim kom fra en sterk 6-4 seire over andredivisjonslaget Moss for en uke siden. Og vi møtte et lag som ville mye og som løp så lenge kreftene holdt. Men det skulle vise seg å være divisjonsforskjell. Selv om vi fortsatt sliter med en del skader og sykdom ble det til tider enveiskjøring.

///LES

Barnas hjørne

I denne utgaven av barnas hjørne så presenterer vi Skedsmo FK 2003 - Haihoggere som har vært på turnering i LSK hallen foregående helg.

///LES

Ukens øvelse uke 6

Her er ukens øvelse for uke 6

Lykke til :)

///LES

Styremedlem ??

Kunne du tenke deg eller kjenner du noen som kunne tenke seg å forme Skedsmo FK videre. Ta kontakt med valg komiteens leder Torgeir Mork på tlf. 901 46 340 eller Styreleder Jonny Sørensen på tlf. 930 27 000

///LES

Andre treningskamp på tre dager

A-lags troppen ligger ikke på latsiden om dagen. I tillegg til et tett treningsprogram med seks økter i uka er det gjennomført to treningskamper på tre dager. Lørdag tok vi turen til Gjøvik for å møte Gjøvik FF, et rutinert 2 div lag.

Selv med tap 2-1, etter et straffemål på overtid ble dette en fin gjennomkjøring. Vi mangler flere sentrale spillere, og Svein og Tommy benytter muligheten til å forsøke ulike kombinasjoner. Det er veldig hyggelig å se at formasjonene og kommunikasjonen i gruppa tar klare steg fra kamp til kamp. Vi spiller til tider fin fotball og burde helt klart vunnet denne kampen, men det lugger litt når vi nærmer oss motstandernes sekstenmeter. Dette er ting som vil komme på plass etter hvert som gutta blir samspilt. Hyggelig var det også å se at Lars Marius og Arber fikk sin debut på dette nivået.

Neste lørdag er det ny treningskamp. Vi får besøk av Askim FK på stadion lørdag kl 1500. Da håper vi å se mange ivrige SFK supportere på plass. 

///LES

A-laget i gang med treningskamper

Selv om kalenderen fortsatt viser januar har A-laget alt gjennomført to treningskamper. Lørdag ble det tap 4-1 borte mot Birkebeineren. Et lag som i fjor var svært nærme opprykk til Adeccoligaen. Vi slet til tider med organiseringen av laget på det vanskelige underlaget. Birkebeineren var hakket bedre enn oss i det meste, men kampen var jevnere enn resultatet tilsier. Vi var ikke særlig giftige foran mål. Og med Willy eller Andy på plass kunne det fort sett anderledes ut. Beklngsmålene kom stort sett etter personlige feil, og det skal vi luke bort før seriestart.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været