Gutt 1

Baneforholdene

Det har vært mildvær ett par dager. Det er både fordeler og ulemper ved det. Hovedbanen er perfekt nå, men det skyldes undervarmen. 7er banen på stadion er langt fra perfekt. Is fritt område mot midten, men dessverre mye is. Det anbefales at de som har treningstid der ser i baneboka etter annen ledig plass. Sten-Tærud kan det trenes på, men det er et område rundt kant/midt mot parkeringen som det er is. Det er viktig at lagene som trener samtidig er fleksible. Nå er kun en månedstid(med vinterferie) før våren forhåpentlig kommer.

///LES

UKENS ØVELSE UKE 5

Hei alle sammen. Her kommer ukens-øvelse, uke 5.

///LES

Barnas hjørne

I denne utgaven av barnas hjørne så skal vi oppdatere dere på hva som har skjedd i barnefotballen den siste måneden. I denne utgaven skal vi fortelle litt om Skedsmo FK gutter 2001 og 2002 årgangen. Er det noen som har ønsker eller gode innspill til denne reportasjoen, fra lag som har vært rundt eller med på turneringer så gi den sportslige redaksjonen tilbakemelding på dette.

///LES

Årets første test

Lørdag kl 1200 skal våre beste gutter ut i årets første treningskamp. Stallen er i ferd med å ta form og alvoret nærmer seg. Det er bare litt over 2 mnd til vi for aller første gang skal spille en kamp på landets tredje høyeste nivå, Oddsenligaen.

Gutta tar turen til Krokstadelva for å måle krefter med hardtsatsende Birkebeineren Fotball. Birkebeineren gjorde det meget godt i 2012 og var ikke mange poengene fra opprykk. Det er derfor ingen tvil om at våre gutter virkelig skal få føle på nivået. Vi reiser til Krokstadelva med en tropp som bør bite godt fra seg selv om vi har en del forfall. Blant annet mangler vi både Willy og Andy som i fjor tilsammen scoret over 50 mål.

Vi kommer tilbake med mer info om oppkjøringen til årets sesong en av de nærmeste dagene.

///LES

Kim Andre Pedersen

Kim Andre Pedersen er i dag ansatt i Skedsmo Fotballklubb ved siden av å drive med Idrettsakademiet/fotballakademiet på Skedsmo.

///LES

Legea klær og drakter kommer i dag mandag 21 januar

Legea starter sin leveranse av klær i dag mandag 21.01. Vi vet ikke alltid hvem som får det, men jeg gir beskjed til lagene. For å få utstyret levert må det selvsagt være betalt, så det er ingen grunn til å vente. Neste leveranse blir i morgen tirsdag og da vil det gå slag i slag utover denne uken og neste.

///LES

Damelaget med seier i årets første kamp

Damelaget startet 2013 med en sterk seier i treningskampen mot Øvrevoll/Hosle på Hosle banen. Ø/H er en sterk jenteklubb i Bærum. Skedsmo stilte med 3 debutanter, Rikke Sofie, Marte og Vilde fra start og Vilde ble matchvinner allerede i det 30 min etter gjennomspill fra den andre debutanten Marte. Keeper Shirin fikk også debutert på damelaget da hun stod 2 omg.

///LES

INNE-KM TIL HELGEN

Til helgen er det en ny runde med Inne-Km i LSK hallen.

Møt opp å følg med på Skedsmo sine representanter i klassene G13, G14, G15, J13, J14, M34, K29, Unified.

Ta med dere barn, foreldre, besteforeldre, venner, nevøer, flagg, skedsmo gensere og syng lagene videre inn i sluttspillet for å hente inn nye pokaler.

///LES

UKENS ØVELSE UKE 3

Hei alle sammen. Da kommer ukens øvelse uke 3.

Øvelsene blir også lagt i arkivet under Sportslig og ukens økt.

Med vennlig hilsen Kim Andre Pedersen - sportslig leder- og trenerutvikler U6-U12

///LES

Oppløftende fotball av Skedsmo G13

Lørdag 12. januar spilte treningsgruppe 1 ved lag 1 og 2 treningskamper mot VIF G13`s elitelag på Skedsmo stadion. Det var 13 minus i luften men god Skedsmofotball varmet skuelystne foreldre og støttespillere på sidelinjen. Guttene viste gode fotballtakter og stor innsats.

Kampen til lag 2 endte med tap mens lag 1 spilte uavgjort i en kamp som Skedsmoguttene dominerte. 

Dette lover bra for sesongen 2013 - vi gleder oss :-)

Hilsen stolte fotballforeldre

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været