Gutt 1

Barna`s hjørne

Hei alle sammen. Dette er en liten artikkel/spalte om hva som skjer i barnefotballen. Vi kaller den Barna`s hjørne. Denne vil publiseres fortløpende og 1.gang i måneden. Her vil det være ulike ting som kommer frem blant annet når barnelagene har treningssamlinger, cuper, reiser m.flere. Her kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd, tanker og hva som skal skje fremover.

///LES

Har vi noen foreldre eller venner som jobber med gitter?

Skedsmo FK har skaffet til veie en ny Brakke. Tanken er at vi skal ha lager plass til vårt Legea utstyr. For å sikre utstyret trenger vi å få satt på gitter eller netting som er innbruddssikkert. Har vi noen i vår klubb som arbeider med denslags som kan gjøre dette rimeligere for oss?? 

///LES

UKENS ØVELSE UKE 2

Hei alle sammen.

Her kommer ukens øvelse uke 2

Kim Andre Pedersen - Skedsmo Fotballklubb

///LES

Trening for G19. tr.gr. 2

Alle spillere f. 94, 95, 96 er velkommen til spillermøte i 2. etg på Skedsmo Stadion i dag mandag 7/1 kl. 20.00

Det blir trening rett etter møtet kl. 20.30-22.00

Hovedtrener for sesongen er Håkon Skogvold og hj.trener er Martin Østby.

 

Velkommen til møte og trening :)

///LES

Status Sten-Tærud, 7er og hovedbanen på Skedsmo stadion

Godt Nytt Fotball år ønskes alle spillere, trenere, ledere og foreldre i Skedsmo Fotballklubb

Nå starter vi opp igjen etter nytt år og noen av oss har jobbet med banene før dere spillere skal boltre dere på bortimot perfekte baner. På Sten-Tærud er det noen få plasser hvor det er litt is, mens problemet er på hjørnet mot Sten-Tærud skole(som vanlig). Her har det samlet seg vann som nå har fryst. På 7er stadion er det fryst vann på kort sidene, men mye av banen er bra. På hovedbanen er det noen få IS flekker på halvdelen mot kunstgress øvre. Undervarmen er på og 50 kg salt er lagt på og rundt isflekkene så det tar ikke lange tiden før banen er helt isfri. Det er også planer om å få ryddet kunstgress øvre for snø i løpet av uken. Lykke til i oppstarten av ny sesong.     

///LES

SKEDSMO FK UKENS ØKT - UKE 1

Hei alle sammen. Hver uke kommer vi til å legge ut ukens økt. Denne økten kan brukes både i barne- og ungdomsfotballen og gjennom året kan alle lage sin egen øvelsesbank med de øvelsene som legges ut og som man synes er ålreite.

Har dere spørsmål ta kontakt.

Kim Andre Pedersen - sportslig leder barnefotballen Skedsmo FK

Vedlagt er ukens økt uke 1 -2013

///LES

A-laget åpner mot Lørenskog borte

Terminlisten for Oddsen ligaen er nå lagt ut og A-laget starter borte mot fjor årets topplag i 2 div. Lørenskog kjempet om opprykk helt til siste slutt. Lørdag 13 april er første seriekamp på bortebane. Første hjemmekamp er helgen etter, 20 april mot KFUM Oslo. Skedsmo FK har også fått hjemmekamp lørdag 27 april mot Tromsdalen, som rykket ned fra Addeccoligaen(PS!!! Det kan bli endringer) 

///LES

Skedsmo FK med ny utstyrsleverandør

Fra 1 januar 2013 vil Legea være Skedsmo FK's nye utstyrsleverandør. Det betyr at drakter, shorts, strømper, treningsklær, fritidsklær mm bestilles gjennom adm. i Skedsmo FK eller på nett shop som vil fungere fra januar. Ett sett av kamp utstyr som drakt, shorts og strømper dekkes i sin helhet av Skedsmo FK.

Skedsmo FK har skrevet en ny samarbeidsavtale med Comet Sport i Lillestrøm. I hovedtrekk går denne ut på at våre medlemmer får 20% på alt som kjøpes i butikken. Vi vil ha klubbkvelder i regi av Comet Sport. På klubbkveldene blir det mulighet for å handle bl.a. fotballsko. Det er inngått en egen avtale med Select på baller. Ballene henter vi ut fra Comet Sport. Skedsmo FK vil også gjøre innkjøp av vester, kjegler oa relevant utstyr hos Comet Sport.

  

///LES

Info - Skedsmo FK lag til Dana Cup 2013

Nyttig info for lag som skal delta i neste års Dana Cup

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været