Gutt 1

INFOMØTE FOR ALLE JUNIORSPILLERE FØDT 96,95,94 onsdag 7.11.12 kl 1900.

Informasjon til alle spillere og foreldre i Skedsmo FK som har/er født 96,95,94 og er Juniorspillere den kommende sesongen.

Informasjonsmøte onsdag 7.november på Skedsmo stadion fra kl. 19-20.00 i 2.etg på Skedsmo stadion.

Det vil være informasjon om hva som skjer den kommende sesongen ved Rune Larsen, Kalle Blindheim, Lasse Ullereng m.flere. Viktig at alle juniorspillere, uansett hvilket lag og hvilken gruppe man ønsker å spiller på, kommer. Her kan både foreldre og spillere som ønsker informasjon komme.

///LES

Skedsmo J13 vant LSK-Kvinner NattCup

Disse 7 blide jentene fra Skedsmo J13 dro i land seieren i LSK-Kvinners årlige NattCup i LSK hallen.

///LES

Trening på Skedsmo stadion

Torsdag 1 november er en perfekt dag for fotball både på hovedbanen og kunstgress øvre.

///LES

Påminnelse til G19.1 har informasjonsmøte på Skedsmo stadion torsdag 1/11. kl 18.00.

Rune Larsen og Lasse Ullereng er engsjerte som trenere, og fotball trening med åpne treninger starter mandag 5/11. De som vil delta på åpne treninger, som kommer fra andre klubber, må ha med seg bekreftelse fra egen klubb, samt kontakte Lasse Ullereng på tlf: 95911668 for å avtale.
MVH.
 
Ronny Gresmo
 
Trener og spillerutvikler Skedsmo FK
 
40201939

///LES

Kong vinter kom plutselig i år også, men det blir kortvarig

Det er fortsatt noen lag som holder det gående på tross av vinteren som er innom Skedsmo stadion. Baneforholdene er ikke optimale med unntak av 11er hovedbane. Styret har forøvrig bestemt av det ikke skal fyres før fra 2013. Det jobbes med 7er banen for å få den spillbar. Kunstgresset øvre vil være siste prioritet av de banene vi har.

///LES

Infomøte G16 - Treningsgruppe 1/2/3/4

Infomøter til G16 treningsgrupper 1,2,3 og 4.

Foreldremøte 1: Tirsdag 30. oktober klokka 19.30 på Skedsmo stadion.

Dette er et foreldremøte for alle spillere som har krysset av for lag 1 og lag 2 (det som i kartleggingsskjemaet kalles treningsgruppe 1 og treningsgruppe 2 og hvor treningsmengden er 4 ganger i uka pluss egentreninger).

Foreldremøte 2: Mandag 05.11.12 kl. 19-20 på Skedsmo stadion

Dette er et foreldremøte for de som har valgt treningsgruppe ¾

///LES

Mission completed!

Etter en fantastisk sesong som har overgått alt vi kunne drømme om, ble Fjellhamar i går feid av banen med sifrene 6-3, og vi kunne for alvor slippe jubelen løs.

Seriemesterskapet var sikret og det historiske opprykket til 2 divisjon var et faktum. For første gang har vi et herrelag som skal spille i en divisjon som av NFF blir betegnet som toppfotball.  Vi gleder oss allerede til 2013.

///LES

Nå skal det avgjøres!

Sesongen 2012 avsluttes med lørdagens hjemmekamp mot nabo og rival Fjellhamar. Siste hjemmekamp mot Vestfossen ga oss våre første poengtap på egen bane da sluttresultatet ble skuffende 1-1. Men vi er fortsatt ubeseiret på eget kunstgress med svært imponerende 11-1-0 og hele 42-7 i målforskjell. Lørdag trenger vi den støtten vi kan få for å ta det store steget opp i 2 divisjon.

///LES

Interkrets G16 beholdt plassen i interkrets for sesongen 2013

Målet om interkrets spill i 2013 er oppnådd etter en spennende siste runde hvor mange lag kjempet om å unngå nedrykk. Våre gutter spilte 2 - 2 hjemme mot Follo etter å ha ligget under 0-2 til pause. En sjanserik 2 omg. med mange sjanser til begge lag endte med poengdeling. Med en god 97 årgang var det viktig for Skedsmo FK å beholde tilbudet om å spille på det høyeste nivået på østlandet. Gratulerer!!!

///LES

Fantastisk bra gutter

Alt snakk om høye skuldre og klarer ikke å levere når det gjelder, ble for alvor tilbakevist på Haraløkka i dag. Vi er bunnsolide bakover og sprudler fremover. Bøler skal ha for å prøve, men vi slipper de ikke til særlig mange muligheter.

Selvsagt kan vi stille spørsmålstegn ved at vi ”bare” vinner 2-0 etter å ha skapt et tosifret antall store sjanser, men jobben gjøres på en fantastisk måte og tre nye poeng på vei til 2 divisjon settes på kontoen.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været