SFK / Brukermanu / Manual for LAGANSVARLIG / Lagets forside / Endre lagets forside

Endre lagets forside

Du må stå på lagets forside - og være innlogget som Lagansvarlig - for å kunne endre den. Det er 2 måter å komme til lagets forside:

1. Fra Min Side --> Klikk på Lagets navn i listen over lag du er ansvarlig på.
  2. I Megamenyen øverst på siden --> Hold peker over LAGENE --> Før pekeren NEDOVER og så BORTOVER til du finner ditt lag --> Klikk på dette laget.

Du er nå kommet til lagets forside og skal nå se 3 knapper øverst på siden.

1. Klikk på Redigere + "Lagets navn".
  2. I det nye skjermbildet, fyll ut:
    1. Lagnavn = Navnet på laget
    2. Overskrift på siden = f.eks. " Velkommen til Lagets hjemmeside"
    3. Legg inn et bilde av laget eller et bilde som symboliserer laget.
    4. Alternativ Bildetekst = tekst som vises hvis bildet ikke lastes opp i browseren til den som er på siden.
    5. Gi en kort beskrivelse = dette kan være et kamprop, noe om laget, link for å abonnere på lagets kalender etc.
    6. Kalender-ID = den unike IDén til lagets Google-kalender.
    7. Kalender = Hvis man ønsker å kopiere inn en tabell fra Word eller Excel og bruke dette som kalender i stedet (verdt å merke seg at denne varianten er helt statisk og kun finnes på denne siden)
    8. Hovedkontakt = den Lagansvarlig som skal stå Public som kontaktperson på lagets forside når man IKKE er innlogget.
    9. Kode for treningsavgift = Skal ikke brukes ennå!!
    10. Klikk Lagre

Se video av Hvordan endre på lagssiden.

(HUSK Å SKRU OPP LYD PÅ PC FOR Å KUNNE HØRE!)