SFK / Brukermanu / Manual for LAGANSVARLIG / Legge ut nyheter / Endre og slette en nyhet

Endre og slette en nyhet

Nyheter er publiseringer som i utgangspunktet er offentlige og som alle finner åpent på Lagets side. Lagansvarlig kan både endre og slette disse nyhetene.

MAN MÅ VÆRE PÅLOGGET SYSTEMET SOM LAGSANSVARLIG FOR Å KUNNE GJØRE DETTE!

For å slette en nyhet, gjør man følgende:
  1. Gå til Lagets side.
  2. Klikk på "Nyheter" i menyen på venstre side.
  3. Da vises alle nyhetene som er publisert på Lagets side. Klikk på den nyheten du ønsker å slette.
  4. Da kommer du inn på selve nyheten. Klikk her på Slett-knappen øverst på siden.
  5. Bekreft at du ønsker å slette nyheten.
For å endre en nyhet, gjør man følgende:
  1. Gå til Lagets side.
  2. Klikk på "Nyheter" i menyen på venstre side.
  3. Da vises alle nyhetene som er publisert på Lagets side. Klikk på den nyheten du ønsker å gjøre endringer i.
  4. Da kommer du inn på selve nyheten. Klikk her på Rediger-knappen øverst på siden.
  5. Gjør endringer på en eller flere av følgende punkter:
    1. Tittel
      Skriv inn tittelen på artikkelen du ønsker å skrive. (må fylles ut)
    2. Kort tittel
      Frivillig, men skal være en kortversjon av tittelen hvis den brukes.
    3. Forfatter
      Gjøres sjelden noe med. Fylles ut som standard med ditt navn og epost.
    4. Ingress
      En veldig kort innledning/sammendrag om hva artikkelen handler om. GJØR DENNE SÅ KORT OG ENKEL SOM MULIG! IKKE BRUK BILDER ETC HER!
    5. Brødtekst
      Selve artikkelen og alt av tekst, bilder, linker osv. Har en egen meny over seg med flere funksjoner som kan brukes til å gjøre innholdet mer spenstig. Her er det bare å prøve seg frem. Les her for hvordan man skal legge inn et vedlegg i artikkelen!
      VIKTIG! LASTER MAN OPP DOKUMENTER ELLER LINKER TIL DOKUMENTER ETC, HUSK Å PLASSERE DISSE I "OFFENTLIGE DOKUMENTER" HVIS ALLE SKAL KUNNE SE DEM - ELLER I "INTERNE DOKUMENTER" HVIS KUN LAGETS MEDLEMMER SKAL KUNNE SE DEM!
    6. Bilde
      Ønsker man å legge til et hovedbilde for artikkelen kan dette gjøres her.
      Last opp bildet men "Velg fil".
      Fyll ut "Alternativ billedtekst" som erstatning for bildet hvis det av en eller annen grunn ikke skulle vises i artikkelen (FRIVILLIG å bruke).
      Huk av "Bilde i full bredde" hvis bildet skal vises i hele sidens bredde.
      Skriv inn "Bildetekst" hvis du ønsker tekst til bildet. Denne teksten vises under bildet! (FRIVILLIG å bruke)
    7. Tags
      Søkeord adskilt med komma for lettere å kunne finne artikkelen. (FRIVILLIG å bruke)
    8. Send Admin
      Er artikkelen en nyhet som dere ønsker å dele med hele klubben, huker dere av her. Da sendes en forespørsel til Administrasjonen i klubben om dette - og mener de det samme som dere - vises artikkelen også på forsiden av www.Skedsmo FK.no.
      For at klubbens hjemmeside skal bli levende og god, oppfordrer klubben lagene til å bruke denne funksjonen!
  1. Klikk på Lagre - og artikkelen endres umiddelbart på Lagets side.