SFK / Brukermanu / Manual for LAGANSVARLIG / Min Side / Registrere kamper og treninger

Registrere kamper og treninger

Her skal vi gå igjennom hvordan man registrerer kamper og treninger på laget!

Vi registrerer kamper og treninger for å kunne ha statistikk på laget og på hver enkelt spiller. Dataene om hver spiller, vises på de respektive spillernes egne hjemmesider - som også de foresatte har tilgang til når barna er under 18 år.

Dette kan også gjøres via telefonen på feltet.

VIKTIG!

Kamper og treninger kan være ÅPNE i lang tid og kan endres helt frem til man velger å LUKKE den.

1. Klikk på Registrere Oppmøte/Kamp - knappen.
  2. Nå får du to hovedvalg - registrere kamp eller registrere trening.
    1. Ønsker du å endre på en allerede registrert kamp eller trening, kan dette gjøres så fremt kampens status er ÅPEN. Skal du endre en slik kamp eller trening, klikker du på ENDRE - linken utenfor den kampen eller treningen det gjelder.
  3. Registrere ny trening:
    1. Klikk på Registrere Ny Trening - knappen.
    2. Skriv dato for dagen treningen er.
    3. Sørg for at Status står som ÅPEN. (Registrerer du dette på mobilen på feltet, kan du gå inn å gjøre endringer når du kommer hjem)
    4. Skriv en felles tilbakemelding til alle om hvordan treningen var. (Denne synes på alle spillernes hjemmeside)
    5. Som default står det at spillerne er på trening. Sett derfor NEI på de spillerne som ikke er der - eller ALT. hvis de f.eks. hospiterer med andre, som er der men ikke trener for fullt etc.
    6. Skriv inn en individuell tilbakemelding til hver enkelt eller til noen av dem, hvis du ønsker dette. (Denne synes kun på hjemmesiden til den spilleren det gjelder.
    7. Klikk Lagre.
    8. Når du er sikker på at du har fylt ut alt som skal fylles, setter du Status til LUKKET.
    9. Klikk Lagre.

Se video av Hvordan Registrere Ny Trening.

(HUSK Å SKRU PÅ LYD PÅ PC FOR Å KUNNE HØRE!)

Registrere ny KAMP:

1. Klikk på Registrere Ny Kamp - knappen.
  2. FØR KAMPEN:
    1. Skriv dato for dagen kampen er.
    2. Skriv inn motstanders navn.
    3. Sørg for at Status står som ÅPEN (før kamp). (Registrerer du dette på mobilen på feltet, kan du gå inn å gjøre endringer når du kommer hjem)
    4. Skriv NØKKELPUNKTER om kampen i felles melding til spillerne. (Denne synes på alle spillernes hjemmeside)
    5. Registrer hver spillers posisjon på banen (Gjøres ved laguttaket)
      1. For spillere som ikke skal være med på kampen brukes IKKE TATT UT!
    6. Klikk Lagre.
  3. UNDER ELLER ETTER KAMPEN:
    1. Gi en felles tilbakemelding på hvordan kampen gikk - og helst i sammenheng med nøkkelpunktene i forkant av kampen.
    2. På hver enkelt spiller, skriv inn:
      1. Antall minutter spilt på hver spiller.
      2. Antall mål som den enkelte har scoret.
      3. Antall gule eller røde kort den enkelte har fått.
      4. En individuell tilbakemelding til hver enkelt om deres innsats i kampen.
    3. Endre Status til LUKKET (kampen er ferdigspilt).
    4. Skriv inn hvor mange mål laget scoret.
    5. Skriv inn hvor mange mål motstanderen scoret.
    6. Klikk Lagre.

Se video av Hvordan Registrere Ny Kamp.

(HUSK Å SKRU PÅ LYD PÅ PC FOR Å KUNNE HØRE!)