SFK / Brukermanu / Manual for LAGANSVARLIG / Vedlikeholde lagskalenderen / Få tilgang til å legge inn i Lagskalenderen

Få tilgang til å legge inn i Lagskalenderen

Her skal vi gå igjennom hvordan du som Lagansvarlig får tilgang til Lagskalenderen.

Første gangen noen på laget skal få tilgang til Lagskalenderen, må dette gjøres med hjelp av administrasjonen i klubben. Prosedyren for å gi tilgang er lik for administrasjonen som den er for en Lagansvarlig som har tilgang til å gi den videre - forskjellen er at første gangen må administrasjonen gjøre dette fordi de er de eneste som har tilgang til alle kalenderne i klubben. Les mer om dette i punktet "Gi tilgang til lagkalenderen"

Gjør følgende for å få tilgang til Lagkalenderen:

1. Ta kontakt med administrasjonen i klubben på epost - og oppgi hvilken epost du ønsker skal være den man registrerer tilgangen på.
  2. Administrasjonen følger prosedyren for "Gi tilgang til lagkalenderen".
  3. Du vil da motta en epost på den epostadressen du ønsket å få registrert tilgangen på.
  4. Klikk på "Vis kalender"-linken som står oppgitt i eposten.
    1. Er epostadressen du oppga knyttet til en Google konto fra før, kan du nå bare logge deg denne kontoen. Da skal du kunne finne Lagskalenderen under "Mine kalendere" i Googlekalender.
    2. Har du ingen Googlekonto knytttet til epostadressen du oppga, må du opprette en. Det gjør du ved å klikke på den røde "Registrering" knappen øverst i høyre hjørne - og fylle ut infoen de forespør etter der.
  5. Når du er pålogget, kan du se, legge til, endre og fjerne kalenderinnholdet - hvis du har tilgang til dette:-)