SFK / Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Vi vil at det skal være enkelt og sikkert å handle på i Skedsmo FK sin nettbutikk. Om du har ris eller ros, forslag til forbedringer eller annet så ta kontakt med oss - du finner e-post og telefonnummer nederst på nettsidene.

Personopplysninger/innlogging

Dersom du er medlem, lagleder eller foresatt i Skedsmo FK så logg inn før du går til kassen.

Om du ikke har en innlogging blir du bedt om å oppgi navn og adresse m.m. ved betaling.

Skedsmo FK vil ikke selge eller videreformidle personlig informasjon til andre. Personlige opplysninger innhentet på skedsmofk.no kan bli brukt til å kontakte deg om klubbens virksomhet og tilbud. Hvis du ikke lenger ønsker å motta slik informasjon, kan du melde deg av ved å kontakte oss telefon eller epost som du finner nederstpå denne siden. .

Alle priser er inklusive moms, såfremt varen er momspliktig.

Betaling og frakt

Du kan betale med VISA eller Mastercard i nettbutikken. Betaling skjer via Payex sin sikre løsning, SkedsmoFK ser aldri ditt kortnummer. Dersom kortet ditt er tilkyttet BankID må du ha kodebrikken for hånden når du betaler.

Eventuell frakt av varer må avtales spesielt - varer kjøpt i nettbutikken leveres ut enten på kontoret, eller på trening - se beskrivelse på den enkelte varen.

Betaling av medlemsskap/treningsavgift, deltakelse i cuper og treningssamlinger, o.l., ansees som levert når det er betalt.

Leveringstid

Se beskrivelse på den enkelt vare for leveringstid. Hvis ikke annet er angitt så har vi varen i lager på kontoret, og du kan hente den ved første anledning.

Om varen er utsolgt, eller arrangement avlyses.

Når du betaler i nettbutikken reserveres beløpet på din konto. Vi trekker først beløpet når vi har behandlet ordren. Skulle en vare være utsolgt vil vi ta kontakt og du kan velge om du vil annullere hele eller deler av bestillingen.

Avlyste arrangementer o.l. vil bli kreditert iht. regler for det enkelte arrangement.

Retur og bytterett av varer.

Du har full returrett på varer i henhold til angrefristloven. Du har 14 dagers full returrett. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.

Med vare følger returskjema iht. angrefristloven. Ved retur krediteres du varens pris til kortet du betalte med. Dersom du ønsker å bytte en vare så ta kontakt med oss på e-post eller telefon først slik at vi er sikre på at vi har den nye varen i riktig størrelse.