SFK / Lagene / Akademiet

Fyrverkeri2019

Akademiet

Dette er Skedsmo Fotballakademi sin side. Her vil det ligge informasjon om aktiviteter, planer, og annet som er av interesse.

Skedsmo Fotballakademi er et tilbud for spillere i klubben og andre klubber i alderen 6-12 år.

Fotballakademiet på Skedsmo trener på dagtid på Skedsmo stadion og trener av kvalifiserte og profesjonelle trenere som har sitt daglige virke i barne, ungdom eller seniorfotballen i klubben. Akademiets instruktører går månedtlig igjennom klubbens og akademiets utviklingsplan slik at barna får et best mulig tilbud tilpasset deres eget nivå.

Fotballakademiet på Skedsmo er for alle spillere fra 6-12 år som ønsker

• Kommer å trening for å lære
  • Følge reglene som gjelder på akademiet
  • Har en ambisjon om å lære noe nytt hver gang
  • Alle som ønsker får plass

Påmelding SFA januar - mars 2019

Riktig godt nyttår. Da nærmer det seg oppstart for akademiet igjen og vi gleder oss til å ta fatt på gode fotballøkter med barn fra på og rundt Skedsmokorset.