SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter

Vi gir oss aldri! Alta2 - Skedsmo 1 - 2

Ny helg, nye muligheter, og ny tur til Nord-Norge. Denne gangen til Alta, mest kjent for sine helleristninger, Nordlyskatedralen, museumer og Finnmarkshallen. Det var den siste vi var kommet for å besøke. Selv med litt forvirring før avreise med manglende fotballsko, flyskrekk og evinnelig kamp om vindusplass, hjelper vi hverandre og det var en positiv gjeng som reiste oppover forberedte på en tøff kamp om poengene.

3 poeng med hjem på flyet. Mjølner - Skedsmo 1 - 2

En fordel i årets Regionliga, eller Norsk Tipping-ligaen som er det offisielle navnet, er at vi får reist rundt og opplevd steder i Norge vi kanskje ikke hadde fått oppleve uten. Så mens gutta på flyplassen snakket om at de aldri hadde vært lenger nord enn Bergen, gledet vi oss til årets første bortekamp, og årets første flytur nordover. For det er sant som de sier i sangen: Norge er et vakkert land. Fjell og daler, hav og strand.

Seier i svak serieåpning. Skedsmo - Salangen 2 - 1

Fuglene kvitret, blomstene blomstret, snøen var smeltet og dagen var her. SERIEÅPNING! Ordene som hvert eneste år gir den kilende følelsen i magen. Da tenker jeg ikke på ettervirkningene av en Kebab fra Verona, men spenningen før kamp. Den herlige sitringen før det hele er i gang. SERIEÅPNING. Det er alltid noe spesielt med serieåpningen. Selv om sesongen er igang, og vi har vært gjennom to kvalifiseringsrunder til NM, er det alltid noe spesielt med serieåpninger. Idag eksemplifisert ved at halvparten av lagene i avdelingen spilte uavgjort, og vi var det eneste laget som scoret mer enn et mål.

Klinikk Andersen og Skedsmo FK =SANT

Skedsmo Fotball sitt i A-lag har i mange år hatt et nært og tett samarbeid med Klinikk Andersen og dette fortsetter også i 2017-sesongen. Dette er et samarbeid som først og fremst har vært uvurderlig for a-laget i forhold til behandling av skader samt skadeforebygging. Kiropraktor er tilstede på lagets treninger og kamper, dette er uten tvil en medvirkende faktor til vår suksess i fjorårs-sesongen!

Siste seriekamp 2016! Skedsmo - Sander 2-0

I går var dagen kommet for siste serierunde denne sesongen, og det var Sander som stod på motsatt side av midtstreken på Skedsmo stadion når dommeren blåste i gang. Alt var lagt til rette for en fin avslutning på årets sesong. Forventningene lå i luften, hamburgerne lå på grillen, stussen lå i gresset og ansvaret lå hos oss. Vår hovedsponsor LillestrømBanken sponset gratis inngang for alle, og til tross for et meget surt og guffent høstvær så tok flere hundre mennesker turen. I pausen skulle Skedsmolagene som har tatt medaljer i år hedres på banen, og det var deilig å se så mange av menneskene i klubben samlet. Alle gutta var lystne på å vise oss frem fra vår beste side.