SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter

Captain's Corner 42

Hei igjen!

Høsten er for alvor over oss, og temperaturer som vitner om at vinteren er nær. Men det er på mange måter den beste tiden av året, da det er nå det har dratt seg til i norsk breddefotball og ikke minst norsk toppfotball. Lag som er desperate etter å vinne og mange lag som er desperate på å ikke tape. For Skedsmo FK er alt avgjort. Vi har vunnet 3.div avdeling 3, og vi klarte heldigvis å holde plassen med rekruttlaget vårt med seier mot Kløfta. Så kan folk mene hva de vil om hvordan tropper blir disponert og om 2er lagene burde hatt en egen liga osv. Det som er sikkert er at for Skedsmo FK var det utrolig viktig å beholde denne arenaen for utvikling.

Seieren glapp i siste sekund! Gran - Skedsmo 2-2

Lørdag var det kampdag igjen, og denne runden hadde vi forberedt oss på en utfordrende situasjon. Det hadde seg nemlig slik at både A-laget i 3.divisjon og rekruttlaget i 4.divisjon hadde kamp omtrent samtidig. Rekruttlaget borte mot Kløfta med kampstart kl.14:00 og A-laget borte mot Gran med kampstart kl.16:00. Det fungerer slik i Skedsmo at A-laget er én spillertropp som utgjør både 1.laget i 3.divisjon og rekruttlaget i 4.divisjon, sammen med spillere fra G19 juniorlaget. Dette betydde med andre ord at denne lørdagen måtte alle være klare til kamp.

Captain's Corner 41

Hei du!

Det har vært nok en innholdsrik uke for oss i Skedsmo fotballklubb. Vi har blant annet blitt seriemestere! Samtidig som vi slo Kongsvinger 2 4-0, tapte Valdres 1-3 mot Flisa, noe som gjorde at vi avgjorde serien med to kamper igjen å spille. Utrolig sterkt med tanke på at vi har spilt i kanskje tidenes tøffeste og jevneste 3.divisjon-avdeling. Vi gratulerer også Fu/Vo, Lillestrøm 2, Valdres og Flisa med sikret spill i neste års nye 3.divisjon.

Skedsmo-KIL2 4-0, SERIEMESTER 2016

Premissene før de tre siste kampene var satt. Hvis Valdres vant sine siste kamper, trengte vi 4 poeng for å være sikret seriemesterskapet. Etterhvert som resultatene tikket inn, og Flisa ledet i Valdres var det opp til oss selv å gjøre jobben hjemme mot Kongsvinger for å sikre avdelingsseieren i 3.divisjon avdeling 3 allerede denne lørdagen.

Captains Corner 40

Hei igjen!

Det har vært gode tider for oss på Skedsmo a-lag. På de siste 13 kampene har vi vunnet 12 og spilt 1 uavgjort. Da har jeg valgt å inkludere Hauerseter kampen i denne rekken, til tross for at jeg er smertelig klar over at den står i alle registre som 3-0 tap. Hauerseter er ett av de to lagene som har slått oss i år (på banen) de slo oss nemlig 0-1 på Skedsmo stadion i vår.