SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter

Seier i toppoppgjøret! (Flisa-Skedsmo 1-2)

Så var dagen her. Klare for et skikkelig toppoppgjør, en durabelig duell mellom 2.plass og 1.plass på tabellen. I det som av mange, sant eller usant, er omtalt som landets tøffeste 3.divisjonsavdeling. Stedet var Flisa Stadion, også kalt Solør Radio Arena. Det var årets publikumskamp på Flisa, masse folk og alt lå til rette for en fotballfest.

Captain's Corner 39

Hei! Det har vært en innholdsrik uke siden sist, hvor vi blant annet har spilt en kamp mot Årdal på Skedsmo stadion. Kampen endte til slutt med en komfortabel 4-0 seier, der vi hverken overbeviste nevneverdig eller spilte en dårlig kamp. Heller noe midt i mellom. Noe jeg syns var veldig positivt var at vi i andreomgang på stillingen 2-0 viste ro med ball, og skjønte at vi ikke måtte stupe i angrep for enhver pris. Vi var tålmodige og da kom etter hvert de åpningene vi ventet på, før vi satt inn både 3-0 og 4-0.

- Viktig å vise at vi er best! Skedsmo - Årdal 4 - 0

Årdal hadde tatt turen over fjellet med et mål for øye, nemlig å beholde muligheten til å kjempe om plassen i neste års spissede 3.divisjon. Samtidig ga det en ekstra spiss på oppgjøret når Robin som har spilt for Årdal nesten hele livet, skulle ta imot gamleklubben på hjemmebane.

Captain's Corner

God dag!

I dag er det fredag, eller som jeg liker å kalle det; ”dagen før kampdag”. Jeg har fått det ærefulle oppdraget å skrive en fast liten tekst én gang i uken på vegne av oss spillerne på A-laget, hvor jeg stort sett har fått frie tøyler når det gjelder innhold.

Sesongen så langt!

-det er frivillig å bli best!

Sesongen så langt har bestått av hardt arbeid, oppturer, noen små dumper i veien, flere oppturer og mer hardt arbeid. Alt overskygget av det overordnede målet, å hver dag bli litt bedre enn i går.

Skrevet av Kjetil Moren Bråthen.