SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Ull/Kisa 2 - Skedsmo 2-6

Ullkisa - Skedsmo 2 – 6 (2 – 2)

Mandagskamp og serierunde 7 mot Ull/kisa 2.

///LES

Ull/kisa 2 - Skedsmo 2 – 6 (2 – 2) 23/5

Mandagskamp og serierunde 7 mot Ull/kisa 2.

Ikke alltid lett å vite hva 2 lagene i 3 divisjon stiller med av mannskap, da 1 lagene deres veldig ofte legger premissene for dette, men for vår del har de stilt med bra mannskap mot oss i de senere år og det skulle de også gjøre denne gangen.

A-lag herrer Skedsmo - Aurskog Høland 3-1

Kampen mot Aurskog/Høland som nyopprykket lag fra 4 divisjon, tenkte nok mange at dette skulle bli en enkel kamp for oss, men det Aurskog/Høland har prestert så langt og i tillegg ligger allerede på øvre halvdel av tabellen er ikke annet en imponerende gjort av dem, og de sparket også godt fra seg i denne kampen.

///LES

A lag herrer: Valdres - Skedsmo 1-1

Valdres - Skedsmo 7/5

Kampen mot Valdres skulle i utgangspunktet bli en skikkelig syre test på hvor vi står mot de beste denne sesongen i avd 3.

///LES

3 divisjon herrer: Skedsmo - Hallingdal 6-1

Endelig var gutta tilbake etter et forsmedelig tap mot Hauerseter 0 - 1 forrige helg, dette var en kamp vi absolutt også burde vunnet etter å ha hatt ballen i 80 av 90 min ila kampen.

Men svake og uten tempo på siste tredjedel blir det ikke mål av uansett hvem mann møter i denne avdelingen, at målet skulle komme på egne feil og et Hauerseter som ikke var i stand til å skape egne sjanser og angrep føles det ekstra surt.

///LES