SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Poengdeling i lokaloppgjøret. Skedsmo - Skjetten 0 - 0

Det ble en tøff hjemmekamp for Skedsmo mot Skjetten i helgens lokaloppgjør. Skjetten var best fra start, og fikk også kampens første store sjanse etter et langt innkast, men Fiskvik redder avslutningen fra 5 meter. Etter 30 minutter får Mork rødt kort, og kampen blir enda tyngre for vår del. Likevel, selv på en dag da prestasjonen ikke er på det nivået vi ønsker, jobber vi for hverandre og viser en moral og vilje til ikke å tape som er av høy klasse. Etter det røde kortet jevner kampen seg mer ut, og selv om Skjetten har initiativet og også et par store sjanser til i løpet av kampen ebber det ut med 0-0. Knut oppsummerer følgende til spillerne etter kampen:

///LES

Nullen i tre av de fire siste. Fu/Vo - Skedsmo 0 - 0

For tredje gang på de fire siste kampene holdt vi nullen i helgens kamp, denne gang mot Fu/Vo. Fu/Vo som før sesongen var tippet blant de største favorittene, har hatt en tøff start på sesongen. Likevel vil bortekamp på Oppakermoen aldri være enkelt, og etter borteseieren mot Mjølner sist helg visste vi at de var på gang. Vi gjorde oss klare for en av sesongens vanskeligste kamper.

///LES

Godt gjennomført mot LSK2. Skedsmo - LSK2 3 - 0

Helgens kamp på Skedsmo stadion var mot LSK2, og årets første lokaloppgjør. Et oppgjør som betyr noe ekstra da mange på Skedsmo har en bakgrunn derfra, og med fjorårets to oppgjør i minne forventet vi stor underholdning. De to møtene med LSK2 i 2016 satte på en måte premissene for jubelsesongen. Allerede i 2.serierunde kom vi tilbake fra 0-3 og vant 4-3 i LSK-hallen, et oppgjør som viste oss at alt er mulig. Og 3-1 seieren i første kamp etter ferien, med Skedsmos hjemvendte sønn Lars Jørgen Mork i spissen, var startskuddet på en fantastisk høstsesong. I helgen var vi klare på ny.

///LES

5 av 5! Skjervøy - Skedsmo 2 - 4.

Årets lengste bortetur er unnagjort, med en fire timer lang busstur fra Tromsø til Skjervøy. Selv med mørbankede kropper etter hele dagen i fly og buss, var vi tydelige og klare i garderoben før kamp; no excuse, no mercy and take no prisoners. Og for et fyrverkeri det skulle bli de første minuttene.

///LES

Smultring og 3poeng! Skedsmo - Senja 2 - 0

Flere kjente idrettspersonligheter, bl. annet Ben Hogan (golf), Ingemar Stenmark (alpint) og Skedsmo's trenerteam i fotball har uttrykt følgende: "Jeg kan ikke mye om flaks, det eneste jeg vet er at jo mer jeg trener, jo mer flaks får jeg."

///LES