SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter / Fantastisk snuoperasjon i toppkampen! Harstad - Skedsmo 1-2

Gutt 1

Fantastisk snuoperasjon i toppkampen! Harstad - Skedsmo 1-2

I helgen tok vi en ny tur oppover til "det kalde nord" som det så fint kalles. Faktum er at på tre av fire reiser til Nord-Norge sålangt, har vi ikke sett en sky på himmelen. Denne gangen reiste vi FRA et regntungt østland TIL over 20 grader, strålende sol og toppkamp i nord.

 

Harstad har virkelig fått sving på sakene i det siste og hadde før helgens kamp fire strake seiere, og med det klatret opp på 2.plass på tabellen før runden. Vi forventet en knalltøff bortekamp, og vi fikk rett i våre antagelser.

Fantastisk snuoperasjon i toppkampen! Harstad - Skedsmo 1-2

Flotte rammer i Harstad før kampen.

Harstad gikk ut i skyhøyt tempo, hogg til i samlet press og kom med mange folk fremover da de vant ballen. Vi svarer godt i en fartsfylt 1.omgang der Harstad er hakket vassere. De er flinke til å trille hurtig gjennom midtbanen sin, med god dybde og bredde i spillet sitt som ga oss store områder å dekke i 1.omgang. Selv kommer vi rundt til en del innlegg, men Harstad er tøffe i boksen og selv om både Blix og Langerud smeller i bakken inne i feltet blir det ikke mer ut av det. Siste spark på ballen før dommeren blåser for vannpause midtveis i 1.omgang, i det varme været, sitter omgangens eneste scoring. Harstad spiller seg inn i vår 16-meter med mye folk, og selv om vi står godt i forsvar får de avfyrt et skudd via en forsvarer og via hanskene til Fiskvik før den såvidt spretter over streken. Det er to slitne lag som går til pause etter halvspilt, i en kamp med stort tempo. I pausen gjennomgår vi små struktur-terpinger for å tette rommene bedre, noe som skulle vise seg å gi full klaff.

 

Vår andreomgang er antagelig årsbeste. Allerede fra start får vi flyttet spille vårt høyere, og

Seier i Harstad

fortsetter å komme til flere innlegg. På et par av de er vi millimetere unna å kunne styre den i mål. Vår største sjanse i denne perioden får Blix, da han blir spilt alene med keeper. Han runder keeper, men under hardt press klarer han ikke å sette ballen i mål forbi to Harstad-spillere på streken. Harstad er fortsatt med på notene, og ca midtveis i omgangen har de mulighet til å øke til 2-0. En klasseredning fra Fiskvik sender ballen i stolpen og ut, og holder oss inne i kampen. Etter 72  minutter skulle utligningen komme. Et fremspill fra Arber finner Sander Wang, som på mesterlig vis vipper ballen over en forsvarer, tar den igjen på andre siden og smeller ballen i nota. En herlig utligning, men nå var gutta sultne på mer. Det neste kvarteret spiller vi fantastisk fotball, og presser på for mål nr 2. Etter 85 minutter blir Sondre Karterud revet ned inne i feltet på en corner, og denne gangen dømmer dommeren straffe. Den setter Simen Rustadbakken sikkert, og 2-1 ledelse. De siste fem minuttene pluss fem minutter tillegg blir en evig heroisk kamp på egen banehalvdel med innlegg på innlegg inn i vår boks. Men keeper, forsvar, midtbane og angrep gjør en kjempejobb og holder unna.

 

En særdeles viktig seier, i en god kamp mot et godt Harstad, og en ny fin tur nordover med hyggelige og imøtekommende verter. Neste helg skal vi hjem igjen, da Tromsø2 kommer på besøk Søndag 18.juni kl 16.00. Vel møtt!

 

Trykk her for TABELL

Lagoppstilling:

Emil Fiskvik,

Arber Krasniqi - Edmir Asani - Sondre Karterud - Erik Torud,,

Anthony Davies - Sander Wang - Simen Rustadbakken - Kristoffer Langerud - Peder Kristiansen,

Christoffer Blix

Benyttede innbyttere:

Nicklas Amundsen - Afrim Thaqi - Kenneth Stovner Jakobsen - Nikolai Bjurholt

 

Mål 2017:

Mergim Shurdiqi 4

Christoffer Blix 3

Edmir Asani 2

Simen Rustadbakken 2

Erik Torud 1

Anthony Davies 1

Arber Krasniqi 1

Afrim Thaqi 1

Nicklas Amundsen 1

Sander Wang 1

 

Assist 2017:

Erik Torud 3

Simen Rustadbakken 2

Afrim Thaqi 2

Anthony Davies 2

Mergim Shurdiqi 1

Kristoffer Langerud 1

Jesper Kornbakk 1

Nicklas Amundsen 1

Arber Krasniqi 1

 

Gule kort 2017:

Mergim Shurdiqi 2

Nicklas Amundsen 2

Arber Krasniqi 2

Edmir Asani 2

Afrim Thaqi 2

Emil Fiskvik 1

Peder Loholt Kristiansen 1

Simen Rustadbakken 1

Kristoffer Langerud 1

 

Røde kort 2017:

Lars Jørgen Mork 2

 

FØLG OSS PÅ FACEBOOKSIDEN: SKEDSMO FK A-LAG