SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter / Nytt rødt kort ødela festen! Skedsmo - Fløya 1 - 1

Nytt rødt kort ødela festen! Skedsmo - Fløya 1 - 1

Helgens motstander, Fløya, var før sesongen regnet som en av de største favorittene i avdelingen. Selv med en seriestart under pari har de vist klasse ved bl.annet å slå ut Tromsdalen fra cupen. Det vitner også noe om kvaliteten på årets Norsk Tipping-liga, når lag nr 8 i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6 kan slå ut lag nr 7 i OBOS-ligaen. Vi kom fra et skuffende uavgjortresultat mot Lørenskog, og var klare for å revansjere oss mot Fløya.

Vi spant ut fra startblokkene. Endelig var den offensive klassen vi har i laget synlig ute på banen igjen. Med ro bakfra spilte vi oss ut og forbi ledd. Slo opp mellom, fikk vendinger og slo rundt, og fikk løp bak og slo gjennom. En god miks Fløya rett og slett ikke klarte å henge med på. Første store sjanse kommer etter gode kombinasjoner ute på venstresiden. Tilslutt er det Peder Kristiansen som legger inn, finner pannebrasken til Sander Wang i feltet, men headingen stryker utsiden av stolpen. Den var det mange rundt banen som så i mål! Sjanse nr 2 kommer igjen på venstresiden. Simen Rustadbakken trer venstreback Torud igjennom, men fra litt skrått hold velger han å gå for gull og smeller ballen i nettveggen. Etter 20.minutter kommer den aller største sjansen. En corner fra Torud treffer Kristoffer Langerud som har løpt seg fri. Fra 5 meter kan han treffe alle andre steder enn akkurat der han treffer, for keeperen er med på notene og gjør en kjemperedning. Etter snaue halvtimen spiller vi oss frem på høyresiden. Afrim Thaqi tråkler seg frem langs dødlinja, slår 45 grader ut i feltet der Sander kommer og smeller til, men nok en gang kaster keeper seg så lang han er og får slått ballen ut til corner. Vi går til pause med en god følelse. Blir enige om å fortsette det positive spillet, og nekte de å komme inn i kampen.

Etter et drøyt kvarter av andre omgang spiller vi oss igjen fint gjennom nede på venstresiden. Torud kommer ned til dødlinja og slår inn foran mål. Keeper kaster seg ut i duellen med Nicklas Amundsen, og mister ballen. Sander setter inn returen, men dommer har allerede annulert og blåst frispark til keeper. Billig ifølge de som står bak mål. Keeper svarer med å løpe bort til Amundsen og gi han en dytt, hvor han svarer med et mindre fint ord. Dermed rødt kort til vår spiller, og gult til keeper. For andre gang på rad, i en rolig kamp nesten uten temperatur dummer vi oss ut med et sekunds blackout og ødelegger kampen for vår egen del. Selv om Fløya-spillere ler det bort og sier det knapt hadde vært gult kort i nord, finnes det ingen unnskyldning for at dommeren får muligheten til å dra opp det røde kortet. Likevel, selv med 10 mann er kampen om de tre poengene langt ifra kjørt. Det er vi som fortsatt vil mest og går for seieren. 4 minutter senere sender nemlig Afrim oss i ledelsen etter nok et Torud-innlegg. På bakerste stuper Afrim frem og header ballen i mål. Dette er et oppgjør vi har full kontroll på, men under 5 minutter senere så glipper det. Først slurver vi, og gir bort en corner ut av ingenting. Corneren slås lavt på første stolpe, og på uforklarlig vis sniker den seg gjennom alle og rett i mål. Så undøvendig, men med 20 minutter legger vi om til 3 bak for å jage seieren. Anthony Davies kommer innpå for å utnytte bakrommet med sin hurtighet og ved to anledninger er han svært nær ved å lykkes, men mål blir det ikke. I stedet er det Fløya som får den siste store sjansen på overtid, der de får avsluttet etter et innlegg og vi er litt heldig som får blokkert. 1-1 var ikke resultatet vi ønsket oss, men 1-sekunds dumskap gjorde det veldig vanskelig for oss selv nok engang. Nå må vi opp med haka, frem med brystkassa, på med smilet og vise at vi kan bedre den neste uka. På lørdag venter Sortland på bortebane kl 16.00.

Trykk her for TABELL

Lagoppstilling:

Emil Fiskvik,

Arber Krasniqi - Edmir Asani - Kristoffer Langerud - Erik Torud,,

Afrim Thaqi - Nicklas Amundsen - Simen Rustadbakken - Lars Jørgen Mork - Peder Kristiansen,

Sander Lervik Wang

Benyttede innbyttere: