SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter / Skal det være noe mer før vi stenger? Skedsmo - TIL2 5-2

Gutt 1

Skal det være noe mer før vi stenger? Skedsmo - TIL2 5-2

Både Erik Torud og Kenneth Stovner Jacobsen hadde tatt på seg serveringsskoene til helgens kamp mot Tromsø2, og resten av spillerne kunne bare velge hva som skulle stå på menyen. 3 cornermål førte til en solid 5-2 seier mot rekruttene fra "Nordens Paris".

Skal det være noe mer før vi stenger? Skedsmo - TIL2 5-2

Det er ingen enkle kamper i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6, men helgens kamp mot Tromsø-rekruttene var en kamp vi skulle vinne, hvis vi skal forbli et topplag i årets sesong. Selv med en litt tam start på kampen var det kontroll og sjansefattig. Akkurat idet kampuret passerte 15 minutter skulle vi gi de litt å bryne seg på i feltet. En corner fra Erik svinges inn, og Tromsø klarer med nød og neppe å klarere til ny corner. Denne gang er det Kenneth som stiller seg opp, finner Edmir Asani på bakerste som header inn 1-0.

 

Den neste perioden trykker vi ordentlig godt på. Christoffer Blix får våre 2 neste store sjanser. Først etter et klasseangrep på vår venstreside, der Torud, Sander Wang og Peder Kristiansen kombinerer fint, men innlegget til Peder blir bredsidet over. Deretter kommer Blix seg fri på 14meter, men avslutningen med strak vrist stryker utsiden av stolpen.

 

Etter 35 minutter står Sander etter og vinner ballen rett utenfor Tromsøs 16 meter. Ballen går til Langerud som demper den ned til Anthony Davies. Han ser etter en fullstendig umarkert Blix på bakre, men plasserer heller ballen stang inn og rett i mål. 2-0, og endelig litt pusterom. Hvertfall virket det som at spillerne tenkte det, for bare 5 minutter etterpå er vi for sløve over hele linja og Tromsø kommer seg rundt på siden og kan enkelt bredside inn reduseringen.

 

I pausen blir vi enige om å fortsette og trykke på for å drepe kampen, og i begynnelsen av andre omgang kommer sjansene på løpende bånd. Blix er 2 ganger alene med keeper uten å få uttelling. Men mål blir det, og først ute er nok en gang Edmir. Torud slår corner, og Edmir header i mål. Etter 56 minutter heades enda en corner fra Torud i mål, og denne gang er det Langerud som stiger høyest til værs og scorer.

 

Etter 83 minutter rader vi opp et nytt klasseangrep, denne gang vender vi over til høyre siden med Arber Krasniqi, Blix og Afrim Thaqi. Afrim legger inn, og Peder skjærer inn i feltet fra motsatt og sklir ballen i mål. 5-1 burde vært kontrollert i havn, men på slutten blir vi for sløve igjen. Hvis jobben bare gjøres halvveis blir vi straffet, og 5-2 kommer etter at vi mister ballen på Tromsø's 16meter, er altfor sløve til å falle av og en pasning sender de alene med keeper til redusering. 5-2 blir sluttresultatet, og med Mjølners 3-0 seier mot Lørenskog beholder de avstanden på 5 poeng. Neste helg blir det et tøft lokaloppgjør, når vi gjester Rolvsrud for å møte Lørenskog lørdag 24.juni kl 15.00.

 

Trykk her for TABELL

Lagoppstilling:

Emil Fiskvik,

Arber Krasniqi - Edmir Asani - Nikolai Bjurholt - Erik Torud,,

Anthony Davies - Sander Wang - Kenneth Stovner Jacobsen - Kristoffer Langerud - Peder Kristiansen,

Christoffer Blix

Benyttede innbyttere:

Jostein Rodahl Kvale - Sondre Karterud - Afrim Thaqi - Robin Moen Moheim - Nicklas Amundsen

 

Mål 2017:

Mergim Shurdiqi 4

Edmir Asani 4

Christoffer Blix 3

Simen Rustadbakken 2

Anthony Davies 2

Erik Torud 1

Arber Krasniqi 1

Afrim Thaqi 1

Nicklas Amundsen 1

Sander Wang 1

Kristoffer Langerud 1

Peder Loholt Kristiansen 1

 

Assist 2017:

Erik Torud 5

Simen Rustadbakken 2

Afrim Thaqi 2

Anthony Davies 2

Kristoffer Langerud 2

Arber Krasniqi 2

Mergim Shurdiqi 1

Jesper Kornbakk 1

Nicklas Amundsen 1

Kenneth Stovner Jacobsen 1

 

Gule kort 2017:

Mergim Shurdiqi 2

Nicklas Amundsen 2

Arber Krasniqi 2

Edmir Asani 2

Afrim Thaqi 2

Emil Fiskvik 1

Peder Loholt Kristiansen 1

Simen Rustadbakken 1

Kristoffer Langerud 1

 

Røde kort 2017:

Lars Jørgen Mork 2

 

FØLG OSS PÅ FACEBOOKSIDEN: SKEDSMO FK A-LAG