SFK / Lagene / Herrer / Skedsmo Old-Boys / Nyheter / 3 kretsmesterskap i 2015 for Gamlegutta

3 kretsmesterskap i 2015 for Gamlegutta

Et sterkt fotball-år er kronet med 3 kretsmesterskap for Veteran (M39) og Old Boys (M34).
I februar ble de kretsmestere inne og i høst er begge lagene kretsmestere ute.

I Skedsmo fotball er det en rød tråd gjennom hele barne- og ungdomsfotballen. Den røde tråden skal gjøre det enkelt å kjenne til formasjoner og spillemønstre ettersom en vokser og utvikler seg. Og når man nærmer seg seniorfotballens gullalder så er alt innlært og innøvd.

M34 og M39 lagene består stort sett av de samme spillerne som nå kjenner hverandre veldig godt. Dette blir det fin fotball av. Begge lagene er kretsmestere ute 4 år på rad og i år tok også kretsmesterskapet inne etter en jevn finalekamp mot Fet.

M39 laget har hatt en suveren sesong med 11 seiere og kun 1 tap. 105 scorte mål tyder på en offensiv og effektiv fotball. M34 laget røk på ett tap i høstsesongen og måtte derfor vinne KM med bedre målforskjell enn Fjellhamar. Men etter 3 formidable kamper med resultater som 14-1, 16-0 og 14-1 så var også det mesterskapet i boks.

Oppkjøringen til 2016 sesongen har allerede begynt. Høstferien ble blant annet brukt til treningssamling. Det betyr i praksis at vi trente 3 ganger den uka. (Det er ikke mange som etter å ha rundet 40 klarer trening to dager på rad.) Men grunnlaget er ihvertfall i ferd med å legges.