SFK / Lagene / Jenter / J17 f.01/02

Skedsmo J02 med 2015s samling av troféer

Skedsmo J02.

_________________________________________________________________

Ønsker du å få aktivitetskalenderen vår automatisk oppdatert gratis på mobil og/eller PC, kan du klikke her for å abonnere på den!

Har du Android-telefon, bruk telefonens browser (nettleser) og gå til Lagkalenderen-->klikk på Kalenderknappen nederst i høyre hjørne på Lagskalenderen og legg til kalenderen der!

Skedsmo J02 vant J16/17 Klasse i Ham-Kam Jente Talent Cup

Skedsmo J02, som består av spillere født i 2002-2004, vant J16/J17 klassen i årets Ham-Kam Jente Talent Cup.  Spesielt imponerende er at laget hadde kun 2 innbyttere mestparten av cupen.

Skedsmo vant Pulje 1 med 4 seier over Lyn (3-2), Ull/Kisa (2-0), Tiller (2-1) og Sotra (3-1).  Seieren over Tiller var av spesielle glede etter at Tiller hadde slått jentene våre i Adidas Cup i 2016 og 2017.

Skedsmo møtte Selbu i semifinalen.  Etter en første omgang preget av trøtte bein og ingen mål, tok Skedsmo over i andre omgang og var det klart førende lag etter pausen.  Til tross for det endte kampen etter ordinær tid 0-0.  Skedsmo scoret på sine to forsøk i straffesparkkonkurranse, mens Selbu greiede kun et mål på tre forsøk.  Dermed ble Skedsmo klar for finalen mot Storhamar.

Finalen var en gjentagelsen av semifinalen i årets Dana Cup, som Skedsmo vant etter 2-2 og straffesparkkonkurranse.  Storhamar startet finalen bra og tok en 1-0 ledelese da en corner ble skrudd inn.  Skedsmo utlignet kort tid deretter på et mål av Bertine Lunde etter en corner.  Skedsmo tok Storhamar helt ut av spillet sitt i andre omgang, men klarte ikke å score til tross for flere muligheter.  Da ble det igjen straffesparkkonkuranse.  Keeperen Marte Dignes reddet første straffe fra Storhamar, og Kristina Vethe sikret seieren med en kald og rolig mål i venstre hjørnet på Skedsmos siste straffe.

Vi gratulerer jentene for stor innsats og vinnervilje!

Skedsmo vant sølv i klasse J16 i årets Dana Cup!

Jentene kom til A-sluttspillet med andre plass i Gruppe 4.  Første kamp var en 2-0 tap mot National Soccer Academy (USA), men laget vant de siste tre kampene i gruppespillet med sifrene 5-1, 2-1 og 4-1.  Laget slo SSIF-Team Sandby (SE) i sekstendedelsfinalen 2-0 og Trott i åttendedelsfinale 1-0.  Kvartfinalen var en tøff, tett kamp mot Forus og Gausel, som endte med en 3-1 serie til Skedsmo.  Forus og Gausel traff tverrliggeren med kun noen minutter igjen med stillingen 2-1, og Skedsmo sikret serien rett deretter.  Storhamar var motstanderen i semifinalen.  Skedsmo lå under 0-1 ved pause, tok en 2-1 ledelse i 2.omgang, før Storhamar utlignet med noen få minutter igjen.  Etter målløse ekstra omganger, avansert Skedsmo til finalen med 5-4 i straffesparkkkonkurranse.

I finalen ble Aalborg Akademi for sterk, og de tok en fortjent 2-0 seier.

Skedsmos lag i Dana Cup besto av J02 laget, forsterket av Synne Bråthen, Mina Karlsen og Selma Saastad (J01), og Emma Paixao Jakobsen og Lana Ghadani (J03).

Gratulerer til laget for en veldig sterk prestasjon!

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Hva skjer?

Kalenderen eksisterer ikke