SFK / Lagene / Kvinner / Damelaget / Nyheter

Tirsdager Skedsmo stadion         kl 2030 - 2200. Oppmøte kl 2015 i garderoben

Torsdager Skedsmo stadion kl 2030 - 2200. Oppmøte kl 2015 i garderoben

Damelaget 2017

Damelaget består pr i dag av en tropp på 18 spillere, vi har noen skadet over lengre tid og ønsker oss flere spillere som har lyst til å spille fotball. Alder på troppen er fra 16 til 27 år med glade "damer" som trener og spiller sammen.

Har du lyst å komme på en trening for å se hvordan vi har det så ta kontakt, eller stikk innom oss på treningsfeltet. Vi trener som følger:

Mandager på Skedsmo stadion kl 2030 - 2200 oppmøte kl 2015

Onsdager på Skedsmo stadion kl 1900 - 2030 oppmøte kl 1845

Torsdager på Skedsmo stadion kl 1900 - 2030 oppmøte kl 1845

Vi spiller i dag i 3 div men har ambisjoner om å rykke oppover i div. Har du lyst til å være med og bidra til å klare våre mål, så er du velkommen til oss.

Damer: Bækkelaget-SFK 3-5

Damelaget viste styrke ved å snu 1-3 til 3-5.

Damene viste nok en gang styrke, 2-1 seier over Høybråten og Stovner.

Nok en meget vanskelig bortekamp sto for tur, da damene gjestet Høybråten og Stovner på søndag. Vi har gjort det til en vane i våre bortekamper, at vi kommer litt på etterskudd fra start. De var tøffe spillere, som sto høyt, og presset oss meget aggressivt. De tok ledelsen 1-0 til pause, men jentene våres beviste igjen hvilken enorm moral de har fått. Og da dommeren blåste av kampen, kunne vi nok en gang juble for tre poeng.

Nok en jevn toppkamp vippet i Skedsmo damenes favør.

Damelaget reiste til nok en vrien bortekamp på torsdag. Og igjen viste damene en fantastisk vinnervilje, og klarte å dra iland en 3-2 seier. Men seieren må vi si, satt langt inne. De siste 25 minuttene handlet det mest om å forsvare ledelsen. Men anført av en meget god Ronja i mål, og forsvarsgiganten, Ingrid, klarte vi jobben!