SFK / Lagene / Kvinner / Damelaget / Nyheter

Skedsmo - Asker

Idag Mandag tar Damelaget vårt i mot den gamle kjempen Asker til kamp i 3 div. Etter tap mot Lørenskog sist går vi for seier
Velmøtt på stadion kl 19:00

Damer 3.div Lørenskog-Skedsmo 3-2 (2-1)

Damelaget tapte sesong premieren borte mot Lørenskog. Etter en svak forestilling fra vår side.

Tid for Damelaget

Lørenskog - Skedsmo er Damelagets første kamp denne sesongen. Dette blir damelagets første kamp i 3.div der målet er opprykk.

Serie start

Da  er det bare en drøy uke til seriestart. Første kamp er j19  borte mot Haslum Mandag 15.04.
Vi er spente på hvordan denne sesongen vil utarte seg da vi har mistet noen gode fotball spillere i løpet av vinteren, men vi har mange gode å ta av enda.

Treningsleir Tyrkia

28 glade jenter var samlet en uke i Tyrkia, sammen med trenere og lagledelsen. Mange gode treninger og sosialt samvær. Det ble gjennomført 2 treningskamper og en god blanding av spillere fikk forsøkt seg sammen.