SFK / Lagene / Kvinner / Damelaget / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Sterk prestasjon av damene, snudde 0-2, til 3-2!

Fjellhamar på bortebane, det er noe av det vanskeligste vi kan møte i en sesong. Og mandagens kamp ble intet unntak. Vi var forberedt på tøffe tak, men kom likevel på hælene fra start. Etter 8 min sto det 2-0 til hjemmelaget. Men jentene hadde troen, og ga ikke opp. Og etter å ha tatt over kampen etter 30 min. Sto det til slutt 3-2 til oss!

///LES

Damelaget tilbake på vinnersporet, 9-2 over Athene

Etter to ukers kamppause fra årets første tap, var det en litt usikker gjeng med damer som entret Skedsmo kunstgress på fredags kvelden. Det skulle raskt vise seg at bekymringene var unødvendige. 

///LES

Damer. Borgen-Skedsmo 3-0

Skedsmo damer tapte torsdag sin første kamp i årets serie. Borgen ble bokstavelig talt for sterke, og vant 3-0. Kampen ble spilt på en tung gressbane, og dette taklet Borgen bedre enn våre yngre, og lettere spillere.

///LES

Ny sterk seier, 3-0 over Kurland.

Da var det fjorårets topplag, Kurland, som var motstander. Kampen gikk på stadion, og vi har bestemt oss, her skal vi ikke avgi poeng i år! Det var en litt uryddig start på kampen, hvor spillet bølget frem og tilbake, og vi fikk ikke "satt" kampen slik vi ønsker. Det var derfor veldig deilig da Camilla headet Auroras corner rett i mål etter 8 min. Sterk prestasjon av begge spillerne. Vi styrte kampen mer og mer, og kunne med mer tur og dyktighet, ha avgjort kampen i første omgang. Men Kurland var også farlige på to kontringer, så vi følte oss ikke trygge da vi gikk til pause. Vi ønsket i andre omgang å bli mer presise på den vanskelige "siste tredjedelen"! vi skulle også prøve å tre opp hurtigere. Vi klarte å heve både forsvars, og angrepsspillet i andre omgang. Vi hevet tempo og presisjon, Og skapte flere muligheter. Mål ble det i det 23 minutt, da Emilie spilte fri Camilla, som scoret sikkert. Samme dame satte også inn 3-0, nå etter assist fra Maren. Kurland fikk noen muligheter på slutten av omgangen, men ellers var andre omgang bedre defensivt fra vår side. Vi har mye sykdom og skader blandt forsvarpillerne, og veldig sterkt, å holde nullen nok en gang, med nesten nytt forsvar. At stallen er bra, viste også våre to spillere som kom inn etter skade, og sykdomsperiode, Anette N og Thea. De klarte seg veldig bra. 

Da er det klart for en av årets vanskeligste kamper, Borgen på naturgress. Det ser vi frem til!!

///LES

Lørenskog - Skedsmo

Skedsmo klare for årets første bortekamp mot rivalen Lørenskog. Tett kamp i fjor, men jentene har virkelig tatt tak i seg selv siden den tid. Kampen var nesten avgjort etter 4 min!

///LES